Forum » Zvok in slika » ojačevalec home make
ojačevalec home make
spacejam ::
zanima me ce kdo ima shemo kakega ojacevalca dvokanaljni z MAX mocjo 100W ali kje bi jo lahko dobil
10X
10X
Space-jam Team & Co.
CaqKa ::
v decemberski stevilki svet elektronike je 1200 watt.. moč itak lahko reguliras, tak da upam da 1200 watt ni prevec
Privatnik ::
Sm pogledu. Moč je 150W. Sicer je ze mal star nacrt, kolega je naredu po tem nacrtu pa je delal cist ok. Ce te zanima, ti lahk navodila pa tiskana vezja poskeniram pa posljem na mail.
LP
LP
Jst ::
Mene na zanima koliko bi ta zadeva stala:
5x150W +
1 bass
To mislim vse kar bi za to rabil in kje bi dobil načrt. Če ma kdo kak link do kake dobre audiofilske strani..
Moram malo pogledati, če se mi ga splača sam narediti, ker moram nujno v kratkem kupiti ojačevalec.
5x150W +
1 bass
To mislim vse kar bi za to rabil in kje bi dobil načrt. Če ma kdo kak link do kake dobre audiofilske strani..
Moram malo pogledati, če se mi ga splača sam narediti, ker moram nujno v kratkem kupiti ojačevalec.
TESKAn ::
Jst mam pa načrt za en zelo, zelo, zelo star ojačvalc 300W. Je pa res star - nč čipov in tega modernega 'sranja'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
spacejam ::
ni blema moj mail: S.J.T@email.si bi ti bil zelo hvalezen.
Pa se nekaj kako naredim da mi ojacuje bas signal imam en ojac ki je 2 kanalni in nanj bi dal bas in nizkotonec kaj treba se kaj postimat preden ga vezem?
Pa se nekaj kako naredim da mi ojacuje bas signal imam en ojac ki je 2 kanalni in nanj bi dal bas in nizkotonec kaj treba se kaj postimat preden ga vezem?
Space-jam Team & Co.
Privatnik ::
Ok, jst sm ti poslau nacrt za tist 150W ojacevalc, mal velik je, ko so kr slike
Sam prepisvat se mi ni glih dal
LP
Sam prepisvat se mi ni glih dal
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domača izdelava zvočnika :-> (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 37676 (21135) | čuhalev |
» | ZvočnikiOddelek: Zvok in slika | 2198 (1936) | krompir |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29859 (12852) | N4m31355 |
» | Zvočna kretnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7808 (6876) | vlado1 |
» | ojačevalc+zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2140 (1806) | MadMax |