Forum » Igre » Anno 1701
Anno 1701
d0rK ::
Evo, 26. oktobra pride nadaljevanje Anno serije.
Moje mnenje je, da sta bila ze prejsna dela ful huda in se tega ZELO veselim.
In ce boste se mal pogledal nore trailerje (ki so neverjetno kakovostni) lahka vidte, da bo res neki dobrga.
Stvar je kot nek razsirjen The Settlers z ful lepo grafiko (primerljivo s to novo izdaljo Settelrsev, ce ne celo boljso).
Vec informacij:
Anno 1701
Moje mnenje je, da sta bila ze prejsna dela ful huda in se tega ZELO veselim.
In ce boste se mal pogledal nore trailerje (ki so neverjetno kakovostni) lahka vidte, da bo res neki dobrga.
Stvar je kot nek razsirjen The Settlers z ful lepo grafiko (primerljivo s to novo izdaljo Settelrsev, ce ne celo boljso).
Vec informacij:
Anno 1701
'FireSTORM' ::
ne me basat!
nov pride ven? OMG!!!!!
zakaj komaj zdaj čujem za to?
pa ta igra je zakon!!!!
sem igral obedve prejšni verziji, nisem mogel vstran, cele noči sem prebedel ob tej igri
polepšal si mi dan/večer!!!
nov pride ven? OMG!!!!!
zakaj komaj zdaj čujem za to?
pa ta igra je zakon!!!!
sem igral obedve prejšni verziji, nisem mogel vstran, cele noči sem prebedel ob tej igri
polepšal si mi dan/večer!!!
Those penguins.... They sure aint normal....
weewex ::
OMG kaka razlika v grafiki prke prejsnim!!!
sm tut js prevec preigrov ta spil ^^ res je hud ane
sm tut js prevec preigrov ta spil ^^ res je hud ane
Only two things are infinite, the universe and human stupidity.
'FireSTORM' ::
ma ja kar zakon
si nekaj časa z kompjutrom trejdal si nabijal korist od njega potem ga pa zrušu k bedaka
pa tak mislim, sproščujoča igra
na začetku se mal matraš da ti vseskup zalaufa potem pa kar tak uživaš malo zraven in razširjaš svoje mesto na otoku
men je zakon no, komaj čakam to tretjo serijo da pot....kupim
si nekaj časa z kompjutrom trejdal si nabijal korist od njega potem ga pa zrušu k bedaka
pa tak mislim, sproščujoča igra
na začetku se mal matraš da ti vseskup zalaufa potem pa kar tak uživaš malo zraven in razširjaš svoje mesto na otoku
men je zakon no, komaj čakam to tretjo serijo da pot....kupim
Those penguins.... They sure aint normal....
d0rK ::
PolentoZer ::
Tud vojskuješ se. Je zelo taktična igra. Zavzemaš različne otoke z različnimi pogoji za pridelavo različnih pridelkov in surovin. Če si ljubitelj dobrih strategij ti jo vsekakor priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Civilization VI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20458 (1174) | ahac |
» | Kerbal Space Program (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 57715 (3095) | BigWhale |
» | Mafia II (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 89088 (21844) | Izi |
» | Igre ki ste jih igrali v otroštvu [Nostalgia] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 29726 (25443) | Maximus |
» | Anno 1404Oddelek: Igre | 2690 (1333) | Outsajder |