Forum » Loža » Se vsi ventilatorji vrtijo proti času?
Se vsi ventilatorji vrtijo proti času?
HyperKiller ::
Razumu na pot:
-Govorimo o računalniških ventilatorjih,
-proti času, v nasprotni smeri urinega kazalca, če ventilator gledaš iz strani vetrnice ( ne glej od blizu ker te bo posesalo )
1. Ali vsi sesajo od veternice proti vpetju?
2. Ali vsi sučejo svojo veternico proti času?
PS: ne vem zakaj je tako, kaj šele da bi vedel zakaj sprašujem.
-Govorimo o računalniških ventilatorjih,
-proti času, v nasprotni smeri urinega kazalca, če ventilator gledaš iz strani vetrnice ( ne glej od blizu ker te bo posesalo )
1. Ali vsi sesajo od veternice proti vpetju?
2. Ali vsi sučejo svojo veternico proti času?
PS: ne vem zakaj je tako, kaj šele da bi vedel zakaj sprašujem.
- zaklenil: Matek ()
whatever ::
Si zadet?
Lahk se vrtijo v pozitivni ali negativni smeri urinega kazalca. Negativna pomeni, da se stvar vrti V smeri urinega kazalca, pozitivna pa, da se vrti v obratni smeri. Time machine pa ne vem če ti bo ratalo ustvarit z enim ventilatorjem .
Lahk se vrtijo v pozitivni ali negativni smeri urinega kazalca. Negativna pomeni, da se stvar vrti V smeri urinega kazalca, pozitivna pa, da se vrti v obratni smeri. Time machine pa ne vem če ti bo ratalo ustvarit z enim ventilatorjem .
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Označevanje ogljišč in stranic v večkotnikihOddelek: Šola | 1439 (1307) | mojca |
» | Smer vrtenja - možgančki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6506 (6506) | noucamp90 |
» | elektromotorčekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3655 (3529) | Pyr0Beast |
» | kakšna je razlika med: CD-R ter CD+R in DVD-R ter DVD+R ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (4457) | drola |
» | Urban legends!Oddelek: Loža | 2657 (1495) | Bob Rock |