» »

Kateri program za testirat LCD (940BF)

Kateri program za testirat LCD (940BF)

Dalmatinc ::

Imam novega Samsunga 940BF

Pa me zanima ce obstaja kaksen test za preizkusit ce je z zaslonom vse ok. Zdej nevem, mogoce mene mal jebe k sm skoz bil na CRT.ju...ampak Serious Sam 2 dela normalno sploh ni videt laganja (a ni tko da v hitrih strelskih bi to moralo biti najbolj vidno?)....pri FIFI 06WC pa pri dolgih podajah dobesedno zabrise igralce - se pravi ko more preknat sliko iz enga dela igrisca na druzga - ce se kej dogaja sam na delu zaslona, ki je ze v videnm polju dela vse normalno. Oz. pr Age of empires... ko greš s kurzorjem na rob zaslona k premakne sliko...stvar rahlo utripne (je to normal??)
(mam filing da tega 2ms monitor, k je prou priporocan za igrce neb smel delat)....nevem no... ma kdo kaksn predlog...predn se osmesim pa kej reklamiram, kar ni za reklamirat :)

Hvala za odgovore
Lp R

A res nben nc ne ve :'(

Jakka ::

Predlagam ti, da zaslon preizkusiš še na drugem računalniku, da laufaš in delaš podobne stvari. Tako boš videl ali je res kaj narobe z zaslonom.

Se mi pa zdi, da je bolj verjetno prej problem v grafični kartici, kot pa v zaslonu. Utripanje slike je lahko posledica tega, da grafična monitorju na trenutke ne pošlje signala, pa gre zato monitor v standby.

Najprej ugotovi to, potem pa naprej. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jakka ()

Pa kdo je reku, da gre monitor v stand by. Sej dela normalno, sej pravim da v Serious Sam 2 sploh ne vidš laga.
Me pa čudi da je v FIFI 2006 tako zeeelo vidn!

Ali kdo igra fifo 2006WC na LCD ... nj me doda na messengerja: Dalmatinc@hotmail.com .. hvala .. da ga neki vprasam

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vertiakla črta čez ekran

Oddelek: Pomoč in nasveti
417721 (3058) KTr1sk
»

Dobre Online Igrce Za Slab Racunalnik

Oddelek: Igre
333041 (1923) BigSexy
»

24 inch lcd

Oddelek: Strojna oprema
372533 (1445) Mih@@
»

Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20421775 (16514) lufthammer
»

Racunalnik mi dela navpicne crtem ??? Kaj takega se nisn vido.

Oddelek: Pomoč in nasveti
61061 (852) bobbycek

Več podobnih tem