» »

Half-life LAN Party

Half-life LAN Party

TylerDurden ::

No organiziral se bo LAN party v Krškem, tema dneva Half-life. Zdej me pa zanima, če je že kdo organziral party s tem špilom in če je, ali ima kakšne nasvete zame. Iščem informacije o obdelavi rezultatov, pomoč pri postavitvi serverja, dobre mape za do 10 igralcev, nasvete kam naj se obrnem za sponzorje, ker rabim nekaj kablov, mrežnih kartic. Hvala.
Let\'s make some soap ...

JLP ::

Lohk probaš tud na SLO-LANParty k je stran bl na temo LAN Partijev.
Live long and prosper!

_sas_ ::

HL ali kateri od njegovih mod-ov??

Gh0st ::

Jah to je zdej tko bl na hitr...
Najdes recimo 8-12 enakih mashin (lahko prosis sponzorje) in jih opremis z fast-ethernet omrezjem, z dobrim HUB-om, drugace se ti bo use sesuvalo. To je ze kar visok strosek (HUB = 30k SIT, mrezne 24k SIT, kabel,...). Potem mas se server, ki naj bo malo mocnejsa mashina (pentium III ali Athlon) in naj bo to DEDICATED SERVER!!!! To je preverjena zadeva, najprej mrezo malo "ogrej" ker se ti bo malo sesuvala na zacetku (posebno ce si zacetnik). Bistveno je da vlada red in disciplina, ker se potem pojavljajo problemi ala:
En tipo hoce met svojo misko in svoj config file zato mora restartat comp in nalozit driverje, kar vzame cajt, pa se mreza bo trpela, ker se bojo klienti stalno izklapljali in vklapljali.
Najbolje je imet en Pentium III Slackware Linux 7.1 server brez X-ov. Seveda naj bo le-ta DEDICATED.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

TylerDurden ::

Ghost, a maš že kej izkušenj, bi se midva malo bolj natančno pomenila preko e-maila.
Let\'s make some soap ...

_sas_ ::

najoljse da vsak svoj komp prinese pa je ;) ... bos mel najmanj problemov ... pa se folk je navajen igrat s svojimi konfigi, svojimi miskami, etc.

Gh0st ::

Tyler:
Neki jih mam, samo mi smo to delal tko v okviru prijateljev, se pravi nas je prislo okoli 8 in smo zadevo zalaufali, samo mi smo spilali na koaxalcu (brez HUBA), manj se sesuva, samo problem je pa ker precej steka ob trenutkih...
Lahko se pomeniva prek mejlov, samo jest ti lahko samo svetujem, da ne bo potem vse na meni:O
moj mejl

you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11020007 (18579) novuporabnik
»

NEST.2004 se je zaključil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NEST
895954 (5854) WarMaker
»

Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Slo-Tech
36021897 (14796) Gandalfar
»

ADSL-kako povezati 4 PC?

Oddelek: Omrežja in internet
122045 (1771) ToniT
»

Povezovanje treh računalnikov