Forum » Igre » Fifo ne morem igrat več kot na 640x480!
Fifo ne morem igrat več kot na 640x480!
--Switch-- ::
Imam WinXP,rivo TNT in detonatorje 23.11 in celo verzijo Fife2002.Pri nastavitvah(3d setup)ne morem izbrati več kot 640x480.Probal sem zamenjati driverje ampak je isto.
Je imel kdo kakšne podobne probleme!?
Aja neki sem slišal za Nvidia Resolution Fix, kaj bi mi to lahko pomagalo!Če ma kdo link do tega naj mi ga prosim da ker sem jst pogledal po večini nvidinih straneh pa ga nisem našu!
Je imel kdo kakšne podobne probleme!?
Aja neki sem slišal za Nvidia Resolution Fix, kaj bi mi to lahko pomagalo!Če ma kdo link do tega naj mi ga prosim da ker sem jst pogledal po večini nvidinih straneh pa ga nisem našu!
Tiger ::
Očitno pri EASports menijo, da je tvoja kartica prešvoh za FIFA 2002. Če imaš še kakšen drug EASports špil in ti deluje na višji resoluciji, poskusi skopirati 3Dsetup.ini file od tam.
Program Nvidia Refresh Rate Fix je namenjen nastavitvi osveževalne frekvence za monitor v Win2k, tako da četudi ga boš našel ni namenjen rešitvi tvojih težav.
Program Nvidia Refresh Rate Fix je namenjen nastavitvi osveževalne frekvence za monitor v Win2k, tako da četudi ga boš našel ni namenjen rešitvi tvojih težav.
Sem probal samo je isto!V nastavitvah lahko nastavimna višjo resolucijo amapk je v igri še vedno 640x480!
Meni se zdi to malo glupo da ti omejijo resolucijo.Sej Fifa ni tako zahtevna igra!
Meni se zdi to malo glupo da ti omejijo resolucijo.Sej Fifa ni tako zahtevna igra!
jRk0 ::
Jaz mam rage fury maxx, pa mi na 2001 tudi ni slo grafike stelat.bilokaj naredo, vedno blo grdo. probal tudi na v3 in tnt2, pa isto.
You fuck up once, you loose two teeth.
Fantje ugotovu sem v čem je finta!!
Rešu sem problem.Pizda nobeden niti tisit od EA mi niso znali povedat!
V setup.ini file tam ko piše Nvidia TNT manjka še beseda RIVA sepravi moralo bi pisat Nvidia Riva tnt zato ti kartice ne prepozna ker setup išče Nvidia TNT ki pa ne obstaja in ti zato da možnost za izbirat samo 640x480!
Zato vsi tisti ki imate Nvidia Riva TNT v setup.ini file dopišite še besedo riva in problem je rešen!
Rešu sem problem.Pizda nobeden niti tisit od EA mi niso znali povedat!
V setup.ini file tam ko piše Nvidia TNT manjka še beseda RIVA sepravi moralo bi pisat Nvidia Riva tnt zato ti kartice ne prepozna ker setup išče Nvidia TNT ki pa ne obstaja in ti zato da možnost za izbirat samo 640x480!
Zato vsi tisti ki imate Nvidia Riva TNT v setup.ini file dopišite še besedo riva in problem je rešen!
Binji ::
Hmm.. jst sm probal napisat v tisti fajl pri NBA Live 99 NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 pa ni prav nic pomagalo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Meni je pomagalo!
Ma ne moreš kr dopisat eno grafično pri meni je manjkala ena beseda zato ni delalo.
Kaj si mel ti pri NBA isti problem(z resolucijo)ali ti sploh ni kartice prepoznalo?
Ma ne moreš kr dopisat eno grafično pri meni je manjkala ena beseda zato ni delalo.
Kaj si mel ti pri NBA isti problem(z resolucijo)ali ti sploh ni kartice prepoznalo?
Binji ::
Ja dal sm jo tkoj pod Rivo. Delalo pa ni niti eno niti drugo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Tiger ::
No, jaz sem ko sem še imel NBA Live 2000 ter Geforce 2 MX sem skopiral tisti 3Dsetup.ini kar od FIFA 2001 ali od NHL 2001 špila, ne spomnim se več natančno, ampak je potem delalo super,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instalacija 3 sistemov na 3TB hdd in 1 SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (861) | an3333 |
» | 32 bitni Autocad 2008 na 64 visto?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (897) | pluto1457 |
» | Fifa 2002 uprašanjeOddelek: Igre | 1062 (917) | totimato |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4776 (4050) | Senitel |
» | Agp 4x problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1055) | VASkO |