» »

težava pri izdelavi dvd-ja

težava pri izdelavi dvd-ja

Ciciban ::

v progamu pinnacle sem en filmček naredil in posnel s kodekom xvid mpeg4 v formatu avi.
Pol pa hočem ta isti film.avi posnet na dvd kot dvd film. Ko naredi shemo za dvd (direktorije in datoteke tipa vob), in hočem to predvajat, imam črno sliko, zvok pa se sliši. Poskusil sem 2 različna programa pa v obeh isto. Uporabil sem ALL VIDEO TO DVD CONVERTER IN MPEG, AVI, DIVX TO DVD CONVERTER.

Prosim če mi lahko kdo pomaga.
Razmišljal sem že, da mogoče xvid formata ne podpra dvd converter???

Wox ::

Kje predvajaš DVD?
Commodore 64

na računalniku in dvd predvajalniku

Hja. Probaj reinstalirat xvid kodek. Sicer nimam izkušenj s tem tvojim converterjem. Jaz za takšne in še kakšne zadeve uporabljam Avidemux. Poskusi z njim: Avidemux.
Commodore 64

je to free program?

pa dela na windowsih xp prof.???

Ja, je free. Imaš verzijo tudi za Windows. Meni dela na Win XP brez problema. Glej pod Download -> Latest stable version -> Windows with Installer -> Avidemux_2.1.2_win32_installer.exe.
Aja. S tem programom lahko konvertaš video v npr. MPEG2. Potem rabiš še en program za DVD authoring. Tako da je v tvojem primeru primernejši Avi2DVD. Je tudi free.
Commodore 64

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Wox ()

Volk| ::

Da ne bom odpiral nove teme...kar tukaj nadaljujem...

Imam domaci posnetek, ki sem ga obdelal z movie maker-jem. Preprost a dober program za to kaj jaz rabim.
Filmcek ima končnico .wmv
Rad pa bi posnel v dvd format.
In problem je sledec:
Imam 3 fajle velike vsega skup 1,8 GB. Ce bi hotel prekodirat z Nerotom(nero vision) v DVD pol mi pride izhodni fajl velik 7 GB. Jaz pa bi rad to spravil na en dvd.
Torej obstaja kak program s katerim bi lahko to spravil na en dvd? Brez izgube kvalitete?
Sem iskal po netu pa sprobal neke converterje pa so mi vsi naredli dosti vecji format kot je v originalu. Torej ce imam zdaj velik fajl 1,8 Gb ga lahko razširi največ na 4,3 Gb

Ima kdo kake izkušnje s tem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VHS na DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
114495 (3388) free2dark
»

Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0

Oddelek: Programska oprema
362600 (2236) opeter