Forum » Pomoč in nasveti » msn nepravilno stanje
msn nepravilno stanje
boss-tech ::
Imam problem - čeprav sem dosegljiv drugim stikom kaže da sem na videz nedosegljiv?! Kaj naj naredim - ker msnja sm že ponovno inštaliral pa ni bilo nič bolje.
Sem poskusil še z enim drugim mailom pa je delalo ok. se komu sanja v čem naj bi bil problem?
Sem poskusil še z enim drugim mailom pa je delalo ok. se komu sanja v čem naj bi bil problem?
flashek ::
tudi meni se to dogaja.zdj mam naložen msn 7.5 pa mi dela ok...ne vem pa zakaj sem pri msn live nedosegljiv
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe
_ZERO_ ::
Če neboš rešil problema z novejšo ali starejšo verzija MSN-ja potem lahko še samo ponovno namestiš windows, pri kolegu je edino to delovalo
flashek ::
Bom še malo počakal. Se mi je to pojavilo že pred dnevi, pa je pol vredu delalo. Dans pa spt tk. Bom počakal še malo ker se mi skor ne da na novo nalagat.
Mam pa usaj mir na msnju:)
Mam pa usaj mir na msnju:)
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76316 (16957) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9392 (6577) | klemenSLO |
» | Kako odmrznit msn?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4637 (2354) | enxtip |
» | GAIM 2.0.0 prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7331 (5758) | B-D_ |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4985 (2761) | Jan987 |