Forum » Programska oprema » Windows live messenger 8.0
Windows live messenger 8.0
Jakup ::
ali mogoče kdo ve zakaj mi ob pogovoru po messengerju (pogovor z tipkanjem ali avdio pogovor) zasedenost procesorja takoj skoči na 100%, tako da mi ves računalnik šteka. je to mogoče kaj z verzijo narobe ali pa je kriv kateri od patchov ki jih imam inštalirane.
Athlon 64 3400+ (1 mb cache)
1 GB ram ddr400
.
.
.
.
.
.
.
mislim da ne rabim več naprej pisat. in da je za msn dovolj. Če pa ne znaš pomagat pa ne piši kar tak.
1 GB ram ddr400
.
.
.
.
.
.
.
mislim da ne rabim več naprej pisat. in da je za msn dovolj. Če pa ne znaš pomagat pa ne piši kar tak.
sirotka ::
Am snem si zadno verzijo dol. Maš še prvo verzijo osmice verjetno, ta je men isto delala, na zelo podobnem sistemu. Ko sem stvar nadgradil dela kot mora.
Me pa zanima, če kdo ve, kako bi lahko dobil windows live 8 na win 2000?
lp
Me pa zanima, če kdo ve, kako bi lahko dobil windows live 8 na win 2000?
lp
Saj sem downloadal novo verzijo msn 8.0 z msn-jeve strani; pa še vedno isto dela ( vse dela normalno; dokler ne odprem okenca za pogovor - potem začne računalnik štekat).
dadooo ::
Meni je to enako delalo dokler nisem ugotovil da mi to dela program: Spy Sweeper, in ko ka zaprem msn dela super :)
Kalypso ::
Ojla, klapa...mam problem - msn live 8.0, ne prikazuje mi msn space, nobenih prikaznih lsik moji stikov, moje ravno tako ne pokaže drugim, pošiljanje datotek ravno tako onemogočeno, moji stiki poslane datoteke sploh ne vidijo, medtem pa jst bentim, da jo nočejo sprejet, namesto uvoženih smeškotov se pokaže kar lepo prazen plac, tako da mi mora stik skorajda pošiljat dimne signale, da štekam, kaj hoče povedat! CELA ŠTALA!MSN zloudala in odloudala xy-krat in zdej sem na dobri poti, da iz virtualne komunikacije presedlam na poštne golobe!
Firewall izklopla, ista scena! Kej drugega pa sama itak ne znam!
Torej....ponižno kličem HELP!!!!
ps. Pa prosim, napište ideje v slovenščini, sem bejba in ne ravno hekerca!!! HVALA!!!!
Firewall izklopla, ista scena! Kej drugega pa sama itak ne znam!
Torej....ponižno kličem HELP!!!!
ps. Pa prosim, napište ideje v slovenščini, sem bejba in ne ravno hekerca!!! HVALA!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76305 (16946) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9523 (5096) | Zoro3 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8646 (4853) | KTr1sk |
» | MSN Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1795 (1521) | R33D3M33R |
» | MSn stik?Oddelek: Programska oprema | 1561 (1184) | croco |