Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
Sergio ::
...in od takrat vsi živijo srečno...
(delamo na zaključku?)
(delamo na zaključku?)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
R0K ::
..ki pa so odkar so dobili adsl, postali nori, ker celi dan špilajo quake 7 double arena, prek neta ...
XsenO ::
...zato je Robo Bill Vrata (Gates) izkoristi priložnost in izumil stol serinutra ki so ga poganjali WindowzUXP(ultimejt Expirjenc) Pro WC edition toda...
1 + 1 = 1
Justy ::
... po 120 dneh igranja quaka 7 double arena brez prekinitve zna vse skupaj ze posteno smrdet, zato ...
(nic se zakljucka delat)
(nic se zakljucka delat)
Matek ::
...pa mi pokličemo na mlekarno, naj jim sendajo jogurt...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
rc-car ::
... Slo-Techu za nov server in SCSI diske, Primoz naredi search, frekvenca objavljanja clankov se exstremno poveca in vsi zivijo srecno do konca svojih dni.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
... bobipalck in nekaj kulijev, na kar se odloci, da te teme ne bo zaprl, vsaj dokler po stevilu postov za 100 ne prehiti protokola ...
... zato bo raje postal glavni nacelnik general staba anti_slot-ech_arjev in vsem, ki so sodelovali vec kot ta taisti thomas v temi "Nadaljuj en stavek" izrekel kazen in sicer, do konca zivljenja bodo morali zveciti en in taisti hubabuba, kar pa bo(bi) privedlo ...
(neki mi ne deluje cist prau, sem mislu kr celo zgodbo napisat, no kljub vsemu nadaljujte....)
........ in thomas bo postal vecna legenda
(neki mi ne deluje cist prau, sem mislu kr celo zgodbo napisat, no kljub vsemu nadaljujte....)
........ in thomas bo postal vecna legenda
Matek ::
...do mnoižičnega upora in obmetavanja njegove hiše z jajci,...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
... kar pa privede do svetovne krize in pomanjkanja jajc, zato se cena jajcu (od kokike) poveca na 99,99 EURO-v, seveda ce jih narocis po prednarocilu, dobis pa se zraven se brezplacen katalog za arhiviranje in balzamiranje jajc. Na ta racun pa seveda vsi kmetje neskoncno obogatijo in ne preostane nam nic drugega kot da...
... da se vsi preselimo iz mest v rovte, na kmetije, kjer bi lahko imeli veliko pipik, in s tem tut denarja, vendar ...
... ker so morale pipike skoz delat z polno paro, se je njihova plodnost tako zmanjsala, da je tako preseljevanje vprasljivo, zato ...
...je Primoz™ zagotovil, da bo sprogramiral pipike, ki bodov računalniku, svoja jajčka pa bodo kar zapekle z pekačem, in tako se bo proizvodnja še povečala....
... in ker mu bodo vsi tako hvalezni za to potezo bodo odstavili Sergiota in Tomi bo novi big bwane Slo-Techa, ampak Sergio ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
[BISI] ::
...se ne bo dal tako lahko odstraniti, saj konzumira sis-kebab...
Nisem mogel brez, saj razumete, ne?
Nisem mogel brez, saj razumete, ne?
... nehvalezni Tomi pa je hotel ta vse-Slo-Techovsi izraz zamenjati za juznoslovanski 'cevapcic'...
(ni dalec trenutek, ko bo topic zakljenjen )
(ni dalec trenutek, ko bo topic zakljenjen )
... ker pa je ta ze registriran (cevap namrec) pri juznih bratih, gredo vsi skup k franciju na burek ...
(ne bo nic zaklenjen, samo ne pretiravajte pa kakih opazk pisat, vse naj ostane znotraj HUMORJA)
(ne bo nic zaklenjen, samo ne pretiravajte pa kakih opazk pisat, vse naj ostane znotraj HUMORJA)
Tomi ::
[Tako off topic, rc-car, nimam namena biti Big-bwana, ker sem videl, kaj vse moraš delati, in me sploh ne mika. Res..
Tema pa ne bo zaklenjena, dokler ne bo v nasprotju s pravili, kot je bilo sklenjeno.]
..vendar, ker je sredi Kosez razneslo pol tone ovčetine..
Tema pa ne bo zaklenjena, dokler ne bo v nasprotju s pravili, kot je bilo sklenjeno.]
..vendar, ker je sredi Kosez razneslo pol tone ovčetine..
metrodusa.blogspot.com
...je Franci začel prodajati ovčji burek, ker pač ovčetina kar pada z neba...
[biti big bwana je zahtevno, a na čase zelo hvaležno opravilo... ,)]
[biti big bwana je zahtevno, a na čase zelo hvaležno opravilo... ,)]
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
..vendar pa nihče ni vedel, da je meso poslal sam hudič (oziroma njegov namestnik bin Laden), in je vsebovala klice Bacillusa Anthracisa ali po domače antaks..
[včasih je pa fino poznati bwane..]
[včasih je pa fino poznati bwane..]
metrodusa.blogspot.com
...kar pa zastrupi vse naše glavne junake, preostane jim samo še 2 uri življenja...
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
..zato obiščejo dr.Petrovca z mokrobiologije, strokovnjaka za antraks in podobne zadeve, ki jim pove..
metrodusa.blogspot.com
...da jim tudi Bog več ne more pomagati ter da morajo začeti pisati svoje oporoke...
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Binji ::
...svoji predragi ljubljeni kravi, ki ima vimensko kapaciteto 100l...
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
spacejam ::
...no pa se je spet zacelo tam kjer se ne bo vec koncalo, vendar ne bomo prekinili verige zato spet na bel list in piso dalje...
Space-jam Team & Co.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spacejam ()
... ki pa nikoli ne bo tako dober, kot originalni cevapcicni sis-kebab...
(Tomi, saj nisi vzel zares? Tisto je bil majhen joke.. Brez zamere.. :))
(Tomi, saj nisi vzel zares? Tisto je bil majhen joke.. Brez zamere.. :))
.. na kar se odzove FDA ( Food and Drug Administration ) in za 4 mesece prepove..
metrodusa.blogspot.com
... pridobivanje, prodajanje in uzivanje sis-kababa kakrsnekoli vrste, ker ...
...ki so bile razstreljene tisti dan...
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 156209 (20892) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6326 (4619) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58418 (55646) | Tomi |