» »

Nadaljuj en stavek...

Nadaljuj en stavek...

««
8 / 43
»»

||_^_|| ::

...in tale zgodbica je ratala brezvezna:))...

nov začetek bi rabl pomoje a?:)

rc-car ::

... vendar se nato zgodi nenaden preobrat, ko se nekdo, ki je na zacetku zgodbe hotel priti na sever k bozicku, zbudi in se zave, da so bile vse to le sanje in da ima se vedno pokvarjenega jugica v kupu snega ...

(and the story has a new start :))
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

XsenO ::

...ko se zagleda vidi okoli sebe hordo govorečih pingvinov, ki so mu iz hudobije popravili yugiča...
1 + 1 = 1

... najprej nekaj casa bemti nad pingvini, potem pa spozna, da so v bistvu naredili dobro delo in se odpelje proti severu novim dogodivscinam naproti ...

(btw: kako je ze ime temu modelu? Je se Franci al je to ze kdo drug? :8))
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

...tako se franci vozi naprej (tu bomo malo pospešili čas) in pride končno do božičkove hiše...

(ja je Franci, čeprav se mi zdi da smo ga nekje ubili:D)
1 + 1 = 1

R0K ::

(ko pa pridemo do kakšnega večjega števila postov (recimo 1000, in če bi šlo tako naprej bi bili tam sigurno pred koncem meseca) napišem takšno obnovo iz vseh stavkov :) ...)

(ok:D)
1 + 1 = 1

... kjer ga pricakajo bozickovi palcki z rdecimi nosovi in palcice z rdecimi ritkami ...

(Lepo se primoza prosi in bo pobral lepo samo poste iz baze in potem so bo to objavil.. :D)

...toda božička ni bilo nikjer ker so ga...
1 + 1 = 1

... palcki skrili v podzemlje da ga nebi nasel Dedek Mraz, ki se je prav takrat potikal tam okoli ...

...toda kot nor pave je kar naenkrat priskočil Drehmel(budistični Božiček) kateri je reku zelje in cvetača nista dobra kot krompir kar je prineslo do...
1 + 1 = 1

Binji ::

... 3,5. svetovne vojne...
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Binji ()

... in potem se je Drehmel pognal v iskanje Bozicka, ki se je skrival pred Dedkom Mrazom, a se je bal tudi Drehmela ...

eomer ::

...potem pa je Dedek Mraz vzel AK-47 in postrelil vse male otroke ki so mu težili za darila...

... Drehmel in Bozicek pa ste se spretno izmikala izstrelkom in zaradi incidenta pridobila na popularnosti ...

blank3_ ::

... in takoj so ju interjuvali v Jani kjer so napisali...
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

... nato pa je prisel čika Slobo iz Hagga in pobil še tadva...

The GOD ::

...nato pa je izvedel, da so to bila le klona!!Originala pa sta mu skocla za vrat in mu zatlacila roko v popek....
Če bula je, bule ni

... kjer je lezal kljuc do vrat, ki vodijo do...

... čudovitega sveta igrač za majhne a prizadete mravlje posiljevalke majhnih hroščev...

... ki pa jih najdemo samo v puscavah in zato ni strhu, da nebi nas nadobudni Franci zakolicil...

...vendar iz trebuha skoci ven Alien in ju ugrizne za roko...
Če bula je, bule ni

Matek ::

...al je to noga?...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

...iz nje začne špricat kri...

...ker pa to no prava pravcata kri, jo polizejo in ugotovijo da je to sperma od medveda...
Če bula je, bule ni

...al je bla od volka?...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

...ki pa jih prežene Hugo vrtnar...

..."ježim se ove grozne rupe"...

...tega pa zaradi nadnaravne zabitosti 7 palckov posili, zaveze in vrze v reko...
Če bula je, bule ni

...al je bol potok?...

jRk0 ::

... iz katere ga resi kekec ...
You fuck up once, you loose two teeth.

...ki ga spet posili...
Če bula je, bule ni

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: The GOD ()

... ki se sedaj pridruzi 7 palckom, da bi skupaj ...

napravili se grupnega s hugolino

...in tako so cez 9 mesecev nastali hibridi med palcki, hugotom ter kekcem- t.i. Rozleti...
Če bula je, bule ni

... zato ker hugolina rada da da, rada da da, rada da da,...

... tako se pridruzi se nas Ata Smrk, ki pripelje tudi smrketo..

... in potem se zacno necedna dejanja vsevprek ...

...kot je rezanje raznih udov...
Če bula je, bule ni

... njih vlecenje in druge necednosti, ki si jih normalni ljduje sploh ne moremo predstavljati ...

...npr. pihalna dela (blow jobs), jedenje mačk (pussy eating), obrazniki (faceials)...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

ljudje:meni se zdi, da zgodbica ni vec zanimiva:\. Kaj ce bi lepo zaceli znova. Like Zgodba o Franciju part 2.?

....toda franci se zbudi zopet od svojih sanj(tip pa ima res perverzne sanje:)) in ugotovi da se nahaja na NPP(neznani padajoči predmet) z kraljem kamna elvis....

jrko:ne, ker nismo nasli se pametnega zaključka, BTW ko se reč sploh začela.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

just a taught...

IR Babun ::

...PEZleyam, ki mu iz ušes rastejo mentolove bobi palčke...
SCREW THE GOVERNMENT

...zato se začneta pogovarjat...
1 + 1 = 1

... francija zanima kako to, da padata, saj pengvin menda nima slabega zadaha in tudi ribe se niso zmrznile v vodi ...

(bolj zamrla ta storija..)

R0K ::

(mislim da se štorija ne odvija v pravo, smer ker vedno pol po 10 postih pridemo al na francija al zin ladna alpa grma :) ..)

(se strinjam... kaj je dost dolga, da se jo skupi zbere? :))

IR Babun ::

(manjka en dobr zaključek)
SCREW THE GOVERNMENT
««
8 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
707156207 (20890) FoxKnox

ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1186326 (4619) OwcA
»

Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22258418 (55646) Tomi

Več podobnih tem