Forum » Pomoč in nasveti » abit BE-6 in cel 900
abit BE-6 in cel 900
boss_y ::
Evo, mam en velik problem? Mam plato ABIT BE-6 in celerona 900mhz ter MSI MS-6905 MASTER slotket. OS so winXP, problem je pa v tem da je sistem nestabilen, kakšne pol ure dela pol pa kr naenkra zamrzne.
V čem bi lahko bil problem? Ne vem pojma sploh!!!!!!!!!???????
V čem bi lahko bil problem? Ne vem pojma sploh!!!!!!!!!???????
- spremenil: boss_y ()
the_unborn ::
Ali imas najnovejsi bios, ki podpira visje frekvence kot original? Preveri tudi, ce se procesor ne pregreva.
Itak, plata je flešana in podpira proc do 1.6GHz, temp. je 30˙C ( golden orb dela svoje).
Aja ram je tud 133MHz, kar seveda tudi nebi smel bit problem.!!!!!!!!!??????????
TO`TO pa je SRA`JE!!!!!!!!!!!!
Aja ram je tud 133MHz, kar seveda tudi nebi smel bit problem.!!!!!!!!!??????????
TO`TO pa je SRA`JE!!!!!!!!!!!!
No pa razložte mi še neki. K mi začne stability tester cach testirat mi rač. zmrzne. A je možn da je proc u pi...
mfurla8 ::
Dvomim dabi ti šel procesor. A v win ME ali pa v win 98 ti dela OK? Meni se je doagjalo podobno v WIN XP mi je stvar zamrzovala v WIN ME in 98 pa je delala stvar OK. Zdaj sem pa plato menjal in dela stvar OK.
Mogoče ja plata v p...!
Lp Matjaž
Mogoče ja plata v p...!
Lp Matjaž
Sej sem samo reku da gre lahko do te ferkv.. No če gremo pa že lih računat pa mi zračuni: FSB je 150 MHz, multiplier pa 12x. To je teoretično. Celeroni ne-overklokani grejo potem do 1.2GHz, a je zdej bol kul.
Pa spet sm dal nazaj win98, k so XP-ji u pizdi al se mi pa sam zdi.
Mozen je tud da ram v pizdi, zato ga bom šu raj kr zamenat!
Pa spet sm dal nazaj win98, k so XP-ji u pizdi al se mi pa sam zdi.
Mozen je tud da ram v pizdi, zato ga bom šu raj kr zamenat!
Mravlek ::
Cudne finte uporablaš.....Kajti Celeroni do z vključno 766 delajo na 66MHz FSB nad 800 pa !00MHz..... Za tvojo plato pa nisem glih prepričan da dela 100% na 100MHz.......
Torej???
LP
Torej???
LP
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11473 (7811) | Spajky |
» | Ali se da celerona 667 MHz na 1GHz?Oddelek: Navijanje | 1462 (1140) | TribesMan |
» | Tualatin mod dela!!!Oddelek: Navijanje | 2386 (1834) | GTi |
» | navijanje celerona 700 MhzOddelek: Navijanje | 1839 (1304) | sheep |
» | Zelo slab 3D Mark rezultatOddelek: Pomoč in nasveti | 1618 (1364) | Bockor |