Forum » Omrežja in internet » 15Aug2006: Planet-mobitel-email problem
15Aug2006: Planet-mobitel-email problem
seenuser ::
Lep pozdrav, zanima me ce se je komu zgodilo danes nekaj podobnega na planetu (elektronska posta mobitela)
Danes sem se logiral in presenecen ugotovil da imam 8krat manj prebrane poste kot ponavadi (primer, namesto cca 400 neprebranih emailov, sedaj cca 50). Stevilo emailov se ni spremenilo
Na mobitelu so sicer rekli da niso imeli danes nic problemov z elektonsko posto (nekajkrat se mi je ze tam zgodilo da je nekaj zablokiralo in da nisem mogel poslati emailov ki je imel vec kot 50kb texta...torej ne priponko veliko 50kb, ampak da je bilo texta v bodiju emaila za ves kot 50kbytov, tak da vem da imajo obcasno tam res kaksne tezave, sicer zelo zelo redko)
Je imel kdo podobne probleme?
-----------------
Se nekaj nekaj nepomembnih podatkov: da bi mi kdo ukradel geslo skoraj ne bi verjel (ker sem extremno previden zaradi podobnih stvari, bo prej luna padla na zemljo preden bi se jaz logiral naprimer na kaksnem javnem racunalniku, zascita racunalnika z katerega dostopam je pa itak vedno maksialna, patchan do konca z popravki, +firewall in antivirus)
Danes sem se logiral in presenecen ugotovil da imam 8krat manj prebrane poste kot ponavadi (primer, namesto cca 400 neprebranih emailov, sedaj cca 50). Stevilo emailov se ni spremenilo
Na mobitelu so sicer rekli da niso imeli danes nic problemov z elektonsko posto (nekajkrat se mi je ze tam zgodilo da je nekaj zablokiralo in da nisem mogel poslati emailov ki je imel vec kot 50kb texta...torej ne priponko veliko 50kb, ampak da je bilo texta v bodiju emaila za ves kot 50kbytov, tak da vem da imajo obcasno tam res kaksne tezave, sicer zelo zelo redko)
Je imel kdo podobne probleme?
-----------------
Se nekaj nekaj nepomembnih podatkov: da bi mi kdo ukradel geslo skoraj ne bi verjel (ker sem extremno previden zaradi podobnih stvari, bo prej luna padla na zemljo preden bi se jaz logiral naprimer na kaksnem javnem racunalniku, zascita racunalnika z katerega dostopam je pa itak vedno maksialna, patchan do konca z popravki, +firewall in antivirus)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2601 (1941) | bastadu |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4431 (3090) | bluefish |
» | Odtujena tudi gesla za Yahoo, Gmail in AOLOddelek: Novice / Zasebnost | 5136 (3845) | techfreak :) |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4727 (2790) | Matheeew |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18033 (14715) | the_unborn |