Forum » Šola » anketa - državljanstvo eu
anketa - državljanstvo eu
mikko ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kje na internetu bi našel kakšno stran, na kateri si postavim svojo anketo, URL pošljem po mailu
in na ta način drugi rešijo anketo, stran mi pa prikaže statistiko?
Zanima me, če obstajajo firme, ki bi naredile anketo na temo državljanstvo EU , kakšne so cene itd.
Če že kdo ima napisano anketo ali karkoli, se priporočam
Hvala za odgovore že vnaprej!
Lp, mikko
Zanima me, kje na internetu bi našel kakšno stran, na kateri si postavim svojo anketo, URL pošljem po mailu
in na ta način drugi rešijo anketo, stran mi pa prikaže statistiko?
Zanima me, če obstajajo firme, ki bi naredile anketo na temo državljanstvo EU , kakšne so cene itd.
Če že kdo ima napisano anketo ali karkoli, se priporočam
Hvala za odgovore že vnaprej!
Lp, mikko
Gandalfar ::
Poskusi se CATI - Marketing, Media, Social Research and Consulting, d.o.o. in tudi CJM - Center za raziskovanje javnega mnenja
Kaj pa hoces sprasevat o tej anketi? Obstaja velika verjetnost, da so vse skupaj ze zbrali in dobro metodolosko obdelali v katerem od slovenskih javnih mnenj ali kateri od drugih raziskav. Le te najdes na ADP. Same SPSS datoteke pa se tudi da dobit.
Kaj pa hoces sprasevat o tej anketi? Obstaja velika verjetnost, da so vse skupaj ze zbrali in dobro metodolosko obdelali v katerem od slovenskih javnih mnenj ali kateri od drugih raziskav. Le te najdes na ADP. Same SPSS datoteke pa se tudi da dobit.
Gandalfar ::
Katere podatke pa rabis? Dvomim, da si lahko privoscis telefonsko anketo, ki bo dala podatke uporabne za magistrsko nalogo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo-ve ankete so posmeha vredne!Oddelek: Loža | 2591 (1613) | Gandalfar |
» | Oblast se spravlja na Informacijskega pooblaščenca (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5931 (4777) | Brane2 |
» | Je bolj kilav Zurnal z zaostalo spletno infrastrukturo ali SDS?Oddelek: Loža | 2827 (2021) | Calligulla |
» | Baza NATO v Cerkljah - WTF?Oddelek: Loža | 2755 (1844) | urban99 |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 11892 (9100) | poweroff |