Forum » Elektrotehnika in elektronika » molex...
molex...
cajac ::
LP!
že dolg me muči k nevem kok so vrednosti teh štirih kablov v molexu (rumen,rdeč2 črna) . Hvala za odgovore!
že dolg me muči k nevem kok so vrednosti teh štirih kablov v molexu (rumen,rdeč2 črna) . Hvala za odgovore!
I aM tHe OwNaGe, BiTcHeZ
cajac ::
kolk napetosti je na vsakem, k bi se dal z tem kej utišat ventilatorje pa to ne sam
I aM tHe OwNaGe, BiTcHeZ
BluPhenix ::
Oh, ok :).
Drugič raje napiši da gre za PC, molex je namreč firma, ki izdeluje konektorje. JAz sem najprej pomislil na to, da sprašuješ kakšna debelina kabla je prava za molexe
Drugič raje napiši da gre za PC, molex je namreč firma, ki izdeluje konektorje. JAz sem najprej pomislil na to, da sprašuješ kakšna debelina kabla je prava za molexe
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gts 640mb napajalnik 6pin kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (888) | Sami |
» | Kateri HDD kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8815 (8086) | Infusion |
» | Zagnati Napajalnik brez matične??Oddelek: Strojna oprema | 1584 (1326) | jureus |
» | Priklop elektrike na Geforce 7800GTOddelek: Strojna oprema | 2634 (1770) | Ales22LJ |
» | Kateri ventilator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1920 (1643) | mato22 |