» »

Pirates of the Caribbean LoJS

Pirates of the Caribbean LoJS

lolek84 ::

Lp!

Joj pa moje težave z boss-i :)) Če igra kdo to igro bi ga prosil za nasvet!

10x sem se že boril z onim španskim "boss-om" na ladiji pa še vedno mu nisem niti malo moči zmanjšal. Jaz nevem kaj mu narediti. Napotek ti da: "Make Don angry and he"ll spin strike! Hit him three times in a Row"????

Kaj si naj zdaj s tem jaz ne razumem preveč angleško tako da nevem kaj bi bil ta row?? ( v slovarju sem pogledal in bi naj to bilo row-vrsta, veslanje, čolnarjenje, pretep, ravs, graja??? Kaj zdaj misli to pri igri kaj mi storiti, 100x sem ga že oblučal z "bombami" jacka, pa tudi 100x sem ga že valda udaril pa vendar mu moč ne gre nič dol?

Kaj naj tukaj naredim?

OrlyTM ::

Make Don angry and he"ll spin strike! Hit him three times in a Row.

----> Razjezi Dona in uporabil bo "vrteči udarec"! Udari ga trikrat zapovrstjo.

Ce prav razumem, ga mors med izvajanjem tega "udarca", 3x zapovrstjo sutnt in bo padu :D

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

lolek84 ::

Ja saj jaz sem si tudi tako predstavljal samo če sem ga "udarjal" na vse načine pa nič ne kaže da bi kaj gubil moč ;( nevem kaj delam narobe :\

lolek84 ::

You can't beat him, you have to get him to break the metal shield thing around the centre mast. To do this I just stayed next to the centre mast and attacked him he then will damage the shield by attacking it after making a weird nosie. After he breaks it get jack to set it on fire.

It's quite hard but I played as jack and threw them fire things at him, when I ran out I kept on running and attacking him and as he goes to attack you hold the block and press a direction (except for straight at him) and you will evade, don't care for will and repeat this until he dies. And ignore his men, if you do this right he shouldnt hit you.

t is acully impossible to defeat don de la vega. But to do the part when he is attacking you what I did was just dodge until he made the dllllllllllllllllllll! Sound than ran to the main mast and blocked so he will hit your sword thats blocking him and the main mast


To so odgovori najdeni z neta,.... Zdaj pa za mene amaterja angleškega jezika... Hmmm če se najde kdo in se kaj v to bolje razume naj prebere in mi proba razložit v par stavkih kaj zdaj morem narest?

PROSIM

lolek84 ::

Pravi gamar sem jaz... s slovarjem v roki :D Pa sem le našel rešitev ob prevajanju itd...

Ob glavnem jamboru se moraš borit z boss-em, pol pa on neko energijo spušča oz. jo strelja ki privede do tega da sem jambor poruši. 8-O No pa smo 1 level dalje.... Se še oglasim če se pa kje zatakne

begy ::

Kaj pa tam ko moraš premagati captain black smokea, pa mečem zaboje eksploziva v prazno.
Kam naj torej mečem zaboje z eksplozivom?

Lp
hehehe

lolek84 ::

@begy tu ti je delni odgovor! Sporoči kako ti ga je uspelo premagat :D

How to Beat Blacksmoke James
To beat Blacksmoke James, keep using your heavy attack until he goes into the smoke. Then throw the powerdregs at where the bullets are coming from. Repeat until you beat him.

begy ::

hehe, hvala za odg., sicer sem ga izbezljal iz teme sam meje pol ubil;( :D
hehehe

lolek84 ::

@begy jaz se trenutno matram v sobi kjer ubiješ ono neko "japonsko oz. kitajsko" cesarico, pol pa moraš uit zmaju! Kako ti je uspelo uit le-temu?

Ker moreš kao presekar one palice da se kao pol zruši zid, vendar zmaj je prehiter mene najkasneje pri 2 palici že dohiti in me pohodi?? Nevem kako bi le-temu ušel. Pol me pa vedno vrže na začetek levela in pol zopet x vojakov ubit, pol cesarico (ki se spremeni v 4)... pol pa zopet zmaj, in me zopet pohodi oz. dohiti in ubije.

begy ::

No najverjeteje si že mimo. Men je uspelo v drugem posskusu. Sicer je bilo vse kar sem le čim hitrejše uiti zmaju vmes pa samo za dotik vsekati po vrveh in nato takoj naprej. prav tako se izogibajte gorečih zmajevih krogel. Lahko si tud pomagate z odskokom pri vrveh (smerna tipka + f).:)
hehehe

lolek84 ::

ja uspelo mi je, ... sem se namatral.

In je še dolga igra od tega dela dalje? Upam da je ker je full zanimiva igrica. Ko se mi pa zopet zatakne se bom pa kaj obrnil nate da bova skup rešila težavo če bo le šlo :))

lolek84 ::

@begy no zdaj sem pa jaz prišel do trenutka ko si ti rabil pomoč... Prišel sem do tega "boss-a".... hmmm težki je..... jaz ga še nisem uspel premagat.... je pri tebi kaj boljše -(kak predlog kako ga premagat)??????

begy ::

haj, ja misliš na Blacksmokea?
Saj si mi ti sam pomagal pri tem :D
Meči zaboj z explozivom v smer od koder prihajajo streli, ene dvakrat ga boš moral ibezljati ven. Uporabljaj heavy attack, mislinm desni miškin gumb in ni potrebe po super attackih:D

Lp

Ps: jaz sem zaj mimo otoka orjaških pajkov zopet na ladji pearl harbor
hehehe

begy ::

eh lol ne na pearl harbor, na black pearl hehe
hehehe

lolek84 ::

Jupi uspelo.... res sem se namatral a sem ga premagal. Zadeva je valda trajala enih 15X ali uspelo... te boss me je res namatral največ....

Upam da neboš rekel da še tekom igre sledijo kaki 10x bolj težavni kot je ta bil 8-O


Drugače pa ql špil.... sam počakam da pridem do konca igra in pol ga bom ocenil...(me je izučilo pri Still Life, igra 1A pol me je pa konec tak razočaral, da joj)

begy ::

:D Ahoj mejti, odg. na vprašanje če je še več Hujših bossov je Da. Naprimer giant sea monster pa na koncu captain barbossa. Mislin (upan), da je z zmago nad barbosso konec igrce (ker sem si jo že zbrisal, ker nisem mogel premagati barbosse).

Lp|O :8) :|
hehehe


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware) (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Igre
1807186654 (314) oo7

John Bolton - nov svetovalec za nacionalno varnost

Oddelek: Problemi človeštva
81304 (1240) zee
»

ali mi lahko nekdo razloži par vicev

Oddelek: Loža
242952 (2156) Yohan del Sud
»

Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15711781 (9276) bodom
»

Jest mam virus a?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
142297 (2054) Kriko

Več podobnih tem