Forum » Igre » Prince of Persia Warrior Within
Prince of Persia Warrior Within

lolek84 ::
Lep pozdrav!
Mene pa zanima če igra kdo to igro?
Sem še začetnik pri tej igri pa me zanima kje in kako se shrani v tej igri? Vedno pridem do 1 boss-a na ladiji vendar je kar težak za začetnika, zato me zanima ali bi se dalo kako posnet da bi se pol samo bojeval z njim in nebi trebalo vedno od začetka startat?
Aya še nekaj v igri preskočiš "animacije" s pritiskom tipke ctrl, kako pa bi preskočil začetno animacijo ki traja kar dolgo? Ker dokler ne premagam 1 boss-a in dokler ne ugotovim kako se kje posname položaj moram vedno gledat 5minut to animacijo preden se igra začne?
Če ima kdo kako rešitev bi mu bil zelo hvaležen
Mene pa zanima če igra kdo to igro?
Sem še začetnik pri tej igri pa me zanima kje in kako se shrani v tej igri? Vedno pridem do 1 boss-a na ladiji vendar je kar težak za začetnika, zato me zanima ali bi se dalo kako posnet da bi se pol samo bojeval z njim in nebi trebalo vedno od začetka startat?
Aya še nekaj v igri preskočiš "animacije" s pritiskom tipke ctrl, kako pa bi preskočil začetno animacijo ki traja kar dolgo? Ker dokler ne premagam 1 boss-a in dokler ne ugotovim kako se kje posname položaj moram vedno gledat 5minut to animacijo preden se igra začne?
Če ima kdo kako rešitev bi mu bil zelo hvaležen

lolek84 ::
Ok thx, upam da ga bom premagal. Ker za začetek igrice je kar težka naloga pred tabo (ko še v bistvu ne veš vseh for, ki jih bom valda tekom igre spoznal)

muzičar ::
Sem jo dobil zraven 6600GT
Pa je zanimiv. Mogoče se bom malo bolj poglobil v igro tekom dneva.

Freezy ::
Igra je res zlo dobra, velik bolša od tretjega dela, ker ima več freeform fighta. Pa tut grafika se ne razlikuje pretirano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dark Souls 3 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 103576 (4753) | oo7 |
» | Bloodborne (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 25002 (1218) | oo7 |
» | metal gear solid 4Oddelek: Konzole | 5006 (493) | oo7 |
» | Sekiro: Shadows Die Twice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 19743 (10707) | Argica |
» | Pirates of the Caribbean LoJSOddelek: Igre | 1515 (1093) | begy |