Forum » Pomoč in nasveti » lcd belo-rumena barva
lcd belo-rumena barva
BroTheR ::
Pred kaksnim tednom sem si kupil lcd monitor samsung 940bf, s katerim sem sicer zelo zadovoljen, vendar zadnje dni opazam v spodnjem desnem kotu, da slika postaja nekoliko rumenkasta. Npr na belem ozadju zgleda nekako tako -> KLIK ..vendar manj opazno... Imam obcutek, kot da bi se pocasi sirilo cez cel ekran :\
Je mozno, da je graficna kriva(upam)? imam gf6800 ..in ali je imel kdo podoben problem? ..btw: pred kratkim sem installiral novejse driverje za graficno, vendar dvomim, da bi to bilo krivo :\
Hvala
Je mozno, da je graficna kriva(upam)? imam gf6800 ..in ali je imel kdo podoben problem? ..btw: pred kratkim sem installiral novejse driverje za graficno, vendar dvomim, da bi to bilo krivo :\
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2600 (1817) | MrStein |
» | Mrtev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 981 (785) | huek111 |
» | Črn ekran med igranjem igerOddelek: Pomoč in nasveti | 2827 (2469) | Nejkoy |
» | Samsung 226bw+utripajoča slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1697) | gor13azd |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1005) | CaqKa |