Forum » Pomoč in nasveti » share programi in strani
share programi in strani
matej_lj ::
Ok, verjetn se je večina od vas že mudila na strani slofilesharing?
No, tudi jas sem se....
Ker sem glede dawnlowsanja še čist v plenicah bi prosu za vsaj kašne osnovne nasvete....
recimo:
1. bitbomet, torent, itd vsi povrsti jamrajo o nekih nastavitvah, pa nimam blage veze kaj hočejo od mene.
2. Kaj so za vraga ed2k, ftp in podobne stvari, ki jih tej programi hočejo za anlaganje datotek? a nebi blo bl enostavno če kr napišeš ime filma tko kot v limewireju in prikaže seznam zadetkov? Mimgrede, kje pa nej sploh dobim te ed2k in podobne zadeve? kak jih prenesem gor v program?
3. kaj je torrent (al neeki tazga)?
4. kašno povezavo majo tej programi z ti. sharing stranmi?
no, če je kdo korajžen / korajžna....bom vesel vsake pomoči
No, tudi jas sem se....
Ker sem glede dawnlowsanja še čist v plenicah bi prosu za vsaj kašne osnovne nasvete....
recimo:
1. bitbomet, torent, itd vsi povrsti jamrajo o nekih nastavitvah, pa nimam blage veze kaj hočejo od mene.
2. Kaj so za vraga ed2k, ftp in podobne stvari, ki jih tej programi hočejo za anlaganje datotek? a nebi blo bl enostavno če kr napišeš ime filma tko kot v limewireju in prikaže seznam zadetkov? Mimgrede, kje pa nej sploh dobim te ed2k in podobne zadeve? kak jih prenesem gor v program?
3. kaj je torrent (al neeki tazga)?
4. kašno povezavo majo tej programi z ti. sharing stranmi?
no, če je kdo korajžen / korajžna....bom vesel vsake pomoči
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Beri:
[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Pravila -NUJNO poba
[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Pravila -NUJNO poba
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | R.I.P suprnova.org (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11694 (5978) | BigWhale |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31438 (14691) | Stepni Volk |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9845 (8315) | Eru |