Forum » Hlajenje in modifikacije » CPU Heatpipe speljan vn
CPU Heatpipe speljan vn
ZGI ::
Živjo in lep pozdrav!
Nekje na netu sm vidu custom heatpipe za CPU ki je speljan na hladilna rebra pritrjena na stranico ohišja, normalno da bi to imel tudi jaz saj man ventov pomeni man hrupa. Samo tukaj nastane problem....kje bi dobil tiste heatpipe. Blok še ni tak problem samo heatpipe...A to mogoče prodajajo kje...
Hvala lepa za odgovore
Bodite v cvetju
Nekje na netu sm vidu custom heatpipe za CPU ki je speljan na hladilna rebra pritrjena na stranico ohišja, normalno da bi to imel tudi jaz saj man ventov pomeni man hrupa. Samo tukaj nastane problem....kje bi dobil tiste heatpipe. Blok še ni tak problem samo heatpipe...A to mogoče prodajajo kje...
Hvala lepa za odgovore
Bodite v cvetju
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
smilyxx ::
Ja to so PhaseplaneP flexible heatpipei. Sem jih tudi jaz že hotel kupiti, samo bi jih bilo potrebno naročiti iz Nemčije, vem da se jih je dalo dobiti na silentshop.de, samo kot sem gledal zadnjič jih ni bilo več v ponudbi.
Generalni uvoznik za Thermotek pa je Jet Computer, samo phaseplaneov ni tudi na njihovi strani.
Generalni uvoznik za Thermotek pa je Jet Computer, samo phaseplaneov ni tudi na njihovi strani.
Save water.
drink beer.
drink beer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 318375 (1878) | yayo |
» | Procesor, ohladi se! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 10203 (6673) | xabre |
» | GeForce 8800GT PassiveOddelek: Strojna oprema | 1466 (1466) | VASkO |
» | Tisji PCOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3377 (2455) | snela |
» | Tisam kisto-nasveti ipdOddelek: Kaj kupiti | 1320 (1144) | Golden eye |