» »

EVE Online

EVE Online

««
31 / 41
»»

BigWhale ::

Ah, od kar so (kaki dve leti nazaj) drone precej nerfnil so droni le senca tega kar so bili! :)) Na misijah pa so NPCji postali precej pametnejsi in se sedaj spravijo tudi na drone, napadajo vec kot samo en cilj in so sploh bolj premeteni. Ne mores vec kave pit medtem ko delas misije. :)

Za LVL3 misije sem jaz uporabljal Deimosa, ki je Heavy Assault Ship - cruiser. Trenutno tud LVL4 delam v tem, samo je na cajte rahlo tricky. Sicer sem pa zlo rad fural misije v Myrmu z aktivnim tankom. Dva repairerja, par CAP rigov, pa je blo vrh glave capacitorja. Droni so pa opravil vecino dela. Pa tudi Dominix kot drone boat se je odlicno obnesel.

Senitel ::

Kdaj so bili droni sploh uporabni tako, da si jih dropnil in pozabil? Ker danes dropneš recimo t2 sentrye in streljajo čist random. Še če jim 50x eksplicitno rečeš kaj naj streljajo, te bo par frajerjev vedno ignoriral. Skratka useless. Najrajši bi zatežil, da hočem training time nazaj.

Sentry droni so itak brez veze. ;> Jim pa moras samo enkrat povedat tarco koga naj streljajo in potem ostanejo na tarci. Sej je indikator zraven. :)

Senitel ::

Yeah right, da ostanejo na tarči. Potem ko enkrat dejansko začnejo streljat ja, dokler se pa ne zavrtijo do prave se pa komot premislijo.

Senitel je izjavil:

Yeah right, da ostanejo na tarči. Potem ko enkrat dejansko začnejo streljat ja, dokler se pa ne zavrtijo do prave se pa komot premislijo.

Men se to se ni zgodil. K sem ji enkrat povedal kam naj gredo so ostal na tarci. Razen morda v primeru, kaksnega jamminga, ko drone zgubi lock.

XsenO ::

Preveri kako imaš nastavljene drone. Meni vedno stojijo na določeni tarči, le kdaj se mi zgodi, da ko fentam rata, da ne grejo vsi na istega (zelo redko).
Edini rati, ki retargetajo so tisti, ki so v wormholih in menda v incursionih, tako da brez panike lahko greš afk mode v misjah kjer ni respawnov.
1 + 1 = 1

antonija ::

V misijah je treba nase potegnit cel agro potem pa lahko spustis drone ven. V kaksnem domiju je to pac lahko AFK :D

Sentryji (tud ostali droni se mi zdi) pa zamenjajo tarco ce imajo rati ECM al pa dampe, da droni ne morejo vec ciljat tiste tarce ki bi jo ti rad. Pac izberejo naslednjo tarco ki in agro nate in streljajo tja.

Pa v misije ne vozit T2 sentry pa heavy dronov, sploh ce jih delas z uber tankom (semi)AFK. Nekak skoda da jih zgubis ker glih nisi opazil novega spwana fregatic al pa zarad kaksnega disconnecta...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Damn I love exploration. Lihkar iz GSOja dobil pithum c-type booster: +350mil ISK :))
1 + 1 = 1

Rokomah ::

@BigWale:
Po zelo dolgi EVE pavzi, se počasi spret navajam na igranje. Delam misije in nazadnje sem se precej namučil z lvl3 misijo in Myrmidonom. V misiji se je namreč precej jammalo v vseh pocketih, pa tudi Almari Elite cruserji so bolj agresivni in trdoživi kot so bili nekoč. Prosim te, če mi lahko malo bolj razložiš taktiko z droni, za primer, kjer je okoli 10 cruserjev kateri izmenično jammajo.

Kljub temu da imam dober tank, ne zdržim dalje kot nekaj minut, v tem času pa mi ne uspe lockati nobene tarče za daljši čas. Moji droni Hammerhead I pa tudi ne naredijo večje škode.
Kaj delam narobe?

p.s.
Za Myrmija imam relativno optimalno konfiguracijo za pve lvl3 missions.

Mal poglej resiste za rate ki ti delajo probleme (mogoce bo treba druge drone uporabit, elite rati imajo vcasih kar visoke resiste da dolocen tip damage-a). Mal pobrskej po netu za bojse PvE fite za myrma (ceprav sklepam da jih bo bolj malo, vecino PvEja se dela v caldari ladjah - precej idiot proof; pasiven tank in missile spam).

Jammanje ratov se ne da ustavit sploh. Noben modul ne pomaga, noben ship ni bolji od drugega. Rati te lahko vedno jammajo, dampajo v nulo (in druge EW nesramnosti). Mogoce si preberi se kako se dela doticno misijo (da slucajno ne ubijes napacnega rata ki ti spawna celo morje jamming frigov, lahko pa bi najprej pobil vse DPS dealerje in se sele na koncu zajebaval z jammerji, itd.).

Na mojem myr imam omni tank varianto s 3 aktivnimi armor hardenerji (kinetic, thermal in explosiv) in omni energized pasivnim hardenerjem, ter 2 T2 medium repair. V med slotih imam 3 T2 cap rechargerje in še 2 cap rechargerja v rigih, tako da sem cap stable z vsemi defense moduli vključeni. Do sedaj sem moral samo v eni misiji pobegniti stran in še to zaradi tega, ker sem ponesreči ubil 2 spawna trigerja.
Za dps ti priporočam, da čimprej pridi do T2 dronov in drone interfacinga vsaj do lvl 4 oziroma 5 (pri lvl5 imaš 100% bonus na drone dmg)
1 + 1 = 1

Tole je moj setting:
http://eve.battleclinic.com/loadout/520...

Tudi skile za drone imam visoko, vendar nekaj očitno ne delam prav. Verjetno potrebujem še malo prakse, s časom bo bolje :)

T2 drone ne upam uporabiti, ker so kr deagi in jih nebi rad zgubil preveč sedaj, ko še nisem čist not v EVE.

Vesoljc ::

myrm deluje tudi z pasivnim shield tankom :)

[Myrmidon, pve.shield]
Damage Control II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Gyrostabilizer II
Tracking Enhancer II

Photon Scattering Field II
Invulnerability Field II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
10MN Afterburner II

220mm Vulcan AutoCannon II, EMP M

Medium Core Defence Field Purger I

z mojimi skili ma tole 330dps omni tank, 200dps iz gun-ov ter 200dps iz hammerheadov, ter je cap stable brez AB (z AB zdrži 15minut).

eft warrior ftw :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

A nima myrm bonusov na armor in na repperje? Nimam kje pogledat trenutno. :) Se bom dans v kak myrm setup poglobil, da vidim kako je.

Moji shield skilli so bolj zalostni. Sploh pa autocanon, hehe. ;>

armor rep bonus ter drone... sam klinc, če dobiš lepše številke z shield-om (BC class pač). AC so pa zakon za frige pokat, itaq nima gun bonusa. pa še ugoden cap usage majo -> 0.0

lopov ::

BigWhale je izjavil:

A nima myrm bonusov na armor in na repperje? Nimam kje pogledat trenutno. :) Se bom dans v kak myrm setup poglobil, da vidim kako je.

Moji shield skilli so bolj zalostni. Sploh pa autocanon, hehe. ;>

Battlecruiser Skill Bonus:
10% increase to drone hitpoints and damage dealt by drones per level
7.5% increase to armor repair amount per level
99% reduction in the CPU need of Warfare Link modules.

Vir

speed machine ::

Heh kaj se vsi spopadate z dread guristas, da vas tolk jammajo. ;) Živim že pol leta med njimi v 0.0 in so prav krotki napram angel cartelu recimo. :p

Kot je antonija rekel se jamminga na ratih ne da preprečit. Se pa da zmanjšat pogostost jammanja. Za caldari ladje fitaš ECCM gravimetric, za amarr radar, minmatar ladar in magnetometric za gallente.

BigWhale: če boš mel čas si najdi kakšno class 1 wormhole pa pojdi malo med sleeperje (skeniranje se je tudi spremenilo s prihodom wormholov - deluje na sistemu trilateracije). Tam boš pa vidu pravo AI na delu. Recimo ena izmed taktik, ki jih uporabljajo je, da na začetku k tebi ne letijo v ravni črti, torej dodatni problemi za turrete in rakete, ki morajo slediti tarči; med bojem menjujejo tarče, kar naredi drone praktično neuporabne; napadi na najšibkejšo ladjo v fleetu; dps frigate je večji kot dps BS v LV4 misijah; spider tanking (ja to tudi uporabljajo :D), kar je nočna mora, ko 2 BS sleeperja popravljata eno malo frigato, ki ima warp scramble na tebi (čeprav to se pojavi v šele class 3 WH ali višjih) ... No sansha v incursion pa tudi uporablja isti AI.

Pa če se boste že spravili v boje z incursion sansho, imejte popolnoma pasivni tank, ker lahko nevtralizirajo in drainajo capacitor v parih sekundah.

Antonija: concord misij že dolgo več ni.
//

v WHjih sem ze bil, takoj po uvedbi, je bil kr fun ja. Zadeva je zanimiva. Samo se mi je zgodilo enkrat, da sem ostal v wormhole-u in sem pol tri dni ven hodil in koncal nekje v 3PM v low sec empire. :))

Btw bi kdo mi zaupal kaj se mi splača nabavljati za lp to isk konverzijo poleg faction municij
1 + 1 = 1

Mene najbolj skrbi warp jammer (distruptor/scramblers). Očitno pri NPCjih ne morem to preprečiti, oz. uporabljati ECM, zato me zanima, kakšna je najboljša taktika, ko ugotoviš da te nekdo warp jamma?
Problem pri meni je, da imam za misije lvl4 relativno šibek ship (Myrmidon). V primeru warp jammanja mi lahko hitro zbijejo armor in adijo ship. Zato je dobro, da točno poznam postopek ukrepanja in, da ni panike.

Je pri NPCjih običajno, da te hkrati jammajo+warp distruptor/scramblers?
Je boljša rešitev hi speed in povečati razdaljo na 20+ ?

Ponavadi so to misije, kjer je 10+ NPCjev in 2 jammerja. Tukaj lahko zelo hitro pride do kill shipa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka...

dobro preveri vsak mish, katere ladje so triggerji, kako laufajo wave-i. ker si na drone shipu, mors bit zelo previden, ker drone ai je bolj kot ne stupid in ti mimogrede attackajo spawn trigger... ponavad so glih warp jammerji triggerji.

cim prej v domija, perma running dual LAR setup, dokler se ne "znajdes". potem lahko "tank" zmanjsujes, ter zvisujes "gank". they can't kill you if they are dead pravjo :)

Vesoljc, hvala za komentar, pa vendar nisi nič konkretnega napisal. Še vedno mi ni poznana konkretna taktika. Pišeš, da so jammerji ponavadi tudi triggerji....potem ga še killant ne smem, ja kaj mi pa pol preostane. Sam proti 10-20 NPCji, ki te še full jammajo, nimaš možnosti ECMja!!?

Vedno si preberem opis misije, tam tudi izvem za potencialne nevarnosti, problem je, ker se jih ne znam pravilno lotiti.
Za jamming še ni tak problem, bolj se bojim warp distruptor/scramblers.

Bemti preberi si tisti link! >:D Tam so vse misije opisano, tocno pise v katerem zaporedju je najbolj pobit NPCje da kar najlazje/najhitreje nardis misije. Se clo to pise kere resiste rabis za kero misijo in ker mdg type je najboljsi za vsako misijo posebaj. ;)

Misije (lvl3 sploh, lvl4 pa tud ce imas vsaj mal SPjev in mal pameti) se lahko dela semi-afk v vecini mission boatov. Z drugmi besedami: PEBKAC.

P.S.: Ce ti je trenutna ladja tolk vredna, da je nisi pripravljen izgubit, potem jo pusti parkirano v stationu. Ce/ko se udnockas, potem se sprijazni s tem da bo tvoj super-duper misison boat enkrat naredil BUM!! in ga ne bo vec. And that's how cookie crumbles.

Drugace pa:

Kako videt kdo te jamma, kdo te scrambla, in kdo te weba

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

Rokomah je izjavil:

Sam proti 10-20 NPCji, ki te še full jammajo, nimaš možnosti ECMja!!?

Vedno si preberem opis misije, tam tudi izvem za potencialne nevarnosti, problem je, ker se jih ne znam pravilno lotiti.
Za jamming še ni tak problem, bolj se bojim warp distruptor/scramblers.

Mah nehi no. LVL4 misije sem jaz vecinoma delal v myrmu, da je bilo vsaj nekaj dela, drugace bi zaspal zraven. Ce pa opremis Dominixa, potem pa tako ali tako navleces vse nasprotnike nase in te locka 40 shipov. Potem z droni najprej pobijes BSje, ki so ti najblizje. Tiste, ki te pa jammajo, webbajo in kaj vem kaj se vse, pa gladko ignoriras oziroma pocakas, da pridejo na razdaljo 5000m in jih s tremi smartbombami v enem ciklu pobijes. Edino kar moras pazit je to, da gres za range svojih smartbomb vstran od acceleration gate-a, ker ce si preblizu potem ne mores aktivirati smartbomb.

V Gallente vesolju je vecina NPCjev short range, preden pridejo do tebe jih pol ze z droni pobijes.

Moj mission running Dominix je tkole opremljen:

1x 250mm railgun
2x Large smartbomb
1x Medium smartbomb (mogoce gredo trije large gor, nisem preverjal, sem to imel na zalogi in se mi ni dalo kupovati se enega)

1x MWD
4x Cap recharger

2x Large armor repairer
2x Thermal active hardener
2x Kinetic active hardener (hardenerji so odvisni od misije, v gallente space je to vecinoma kinetic/thermal)

2x Cap recharger rig (nevem vec kako se mu rece)
1x explosion resist rig (isto kot zgoraj)

S tem lahko nardim vse lvl4 misije.

Aja, pa se kakih 30 dronov imam s seboj... so pa vsi T2. Plethora of large, med, light drones, da lahko tudi frigate in druge drone pobijam z njimi, ce treba. Nekateri celo drone menjujejo glede na tip misije, meni se tega ne ljubi poceti. :)

Hvala za odgovore in nasvete.
Včeraj sem se z Myrmijem končno lotil hude misije, kjer je bilo vsega. 5 pocketov, 3-5 valov na vsak pocket, jammanja, screblanja...ni da ni, na koncu celo nekaj zopernih spider dronov.

Ko čitam vaše komentarje, je vam vse tako enostavno in lahko. Morate razumeti, da za nekaterega, ki pa nima toliko izkušenj, je pa EVE sila težka igra, ogromno kombinacij in analitike. Vsi manuali, help in eve wiki je pa pisano v angleškem jeziku, kjer se uporabljajo tudi specifične besede. Moraš biti že skoraj mali genij, da vse to obvladaš :)
Poleg tega ugotavljam tudi, da ni nujno, da opis misije ustreza dejanskemu stanju ;) Kot kaže so programerji dodali random tako, da si pocketi in dogajanja ne sledijo več premočrtno, ampak naključno.
Tudi jammanja je lahko več ali manj, glede na obstoječe opise misij.

in kolk milijonov je padlo? :)

lopov ::

Rokomah je izjavil:

Hvala za odgovore in nasvete.
Včeraj sem se z Myrmijem končno lotil hude misije, kjer je bilo vsega. 5 pocketov, 3-5 valov na vsak pocket, jammanja, screblanja...ni da ni, na koncu celo nekaj zopernih spider dronov.

Ko čitam vaše komentarje, je vam vse tako enostavno in lahko. Morate razumeti, da za nekaterega, ki pa nima toliko izkušenj, je pa EVE sila težka igra, ogromno kombinacij in analitike. Vsi manuali, help in eve wiki je pa pisano v angleškem jeziku, kjer se uporabljajo tudi specifične besede. Moraš biti že skoraj mali genij, da vse to obvladaš :)
Poleg tega ugotavljam tudi, da ni nujno, da opis misije ustreza dejanskemu stanju ;) Kot kaže so programerji dodali random tako, da si pocketi in dogajanja ne sledijo več premočrtno, ampak naključno.
Tudi jammanja je lahko več ali manj, glede na obstoječe opise misij.

Glej tko -- s PvE se da komot zaslužiti ISK za nakup PLEX kar je par dni igranja (odvosno od "stila" & sreče) in če si sam, si omisliš še en karakter za support. Sicer sem v corpu, a s(m)o sami lamerji in ponavadi delam svoje misije -- en char vzame misijo, drugi pa idla/boosta v command shipu s 5 warfare moduli. Je pa res da ze dolg igram in mam oba chara nabildana 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

luka46 ::

Jst tui igram ponavadi sam...z enim acc. lvl4 misije v Tenguju, z drugim acc. pa v Noctis :)

...pa se vam ne zdi mal drago (€€€) vse skupi.
Dva chara, po 14€/mesec = cca. 300€/ leto :)
Kr mal velik za eno igro :)))

FXMagic ::

Hehe, 2 accounta je v 0.0 skoraj nujno, pa tudi v hi-sec je fino imet dva accounta za missions. Drugače pa imajo nekateri v moji aliance tudi po 4, 5 pa do 8 accountov. Moraš bit self sufficient in plačevat z PLEX-om

klemenSLO ::

jst vidm največji problem v času - da ga nimam. Prav prjel me je da bi spet mal aktiviral account
pa enostavno nimam časa pred pol 10 zvečer...
mulci zahtevajo svjoe
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Ce imas cas, potem imas verjetno tud PLEXe. Ce nimas casa (in se logiras samo za pew-pew) potem je treba na dnar furat zadevo. Je pa cist predrago, ja. Sploh glede na to kaksno polomijo so nardil iz precej dobre igre.

PLEX, kako ga dobim?
Bom sicer poiskal na wiki, če pa se komu ljubi na brzino napisat, kako do njega, bi bilo fino.
thx

klemenSLO ::

Tud jst nisem vedu za tale PLEX.

Zgleda zanimvo, cene pa se začnejo od 300 mil ISK naprej.
še navodila
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Pejd na market in kupi PLEX.

Drugace pa ce me nebi klemen prehitel bi ti dal tale link. >:D

gledam tole stran: http://iskbank.com/en/shop/PLEX/PLEX

Najprej me zanima, ali so to real veljavne strani in tisto kar kupiš je legalno/veljavno za EVE sistem?
Ugotavljam, da je nakup PLEX-30 days Pilot's License EXtention, cenejša varianta (7,8€), kot pa običajna cena nakupa 30 dni EVE (14,95€). Zato, kot manj iskušenj EVE igralec sprašujem, ali so to normalne špekulacije, al pa gre za kakšno natego ali nedovoljeno početje, ki je lahko sankcionirano s strani EVE sistem (bananje)?

...mislim na tole:
"Attention!
You must understand that:
o you purchase ingame items at your own risk;
o your game account may be blocked as a result of buying game currency."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

Hmm se mi zdi da dovoljeni prodajalci PLEXov in gametima so nekje navedeni na strani. Tisti, ki zravan prodajajo še ISK sem 90% ziher, da so ilegalni in lahko riskiraš zgubo accounta če kupuješ pri njih. Anyway cena pred dvemi tedni je bila 360Mil ISKov
1 + 1 = 1

XsenO je izjavil:

Hmm se mi zdi da dovoljeni prodajalci PLEXov in gametima so nekje navedeni na strani.

Na kateri strani?

1 + 1 = 1

In-game itemov se ne sme kupšovati za taprav dnar. Ce te dobijo lahko mirno fases sankcije.

Gre pa v obratni smeri: lahko si kupis timecode, ga pretvoris v PLEX in prodas za ISK...

bistveno vprašanje:
Kakšen je najboljši (najcenejši) način igranja EVE?

Jaz enostavno podaljšam vsak mesec, ponavadi za 14,90€. Včasih so kakšni popusti ali akcije.
Predvidevam, da obstajajo še kakšni drugi načini, drugi legalni ponudniki, kjer lahko mogoče prideč ceneje do game time.

Drugi način je verjetno že zgoraj omenjeni PLEXi, katerega kupiš na ingame marketu (350-400 mil. ISK).
Torej dobrodošel je kakršen koli nasvet do cenejšega nakupa game time.

FXMagic je izjavil:

Hehe, 2 accounta je v 0.0 skoraj nujno, pa tudi v hi-sec je fino imet dva accounta za missions. Drugače pa imajo nekateri v moji aliance tudi po 4, 5 pa do 8 accountov. Moraš bit self sufficient in plačevat z PLEX-om

Jest sem bil kar precej cajta v 0.0, pa ni nic nujno imeti dveh accountov. Ja, tud mi smo mel take k so mel po pet accountov in na vsakem accountu po tri characterje. Ampak to so ljudje, k igrajo cele dneve.

Drugace pa EVE kot igra, tudi ce ga placujes ni tako zelo draga zadeva. Polna cena je cca 14 EUR. Ce placas za tri mesece je to ze 12 EUR na mesec. Ce igras vsak dan eno uro je to .50 EUR na uro zabave.

Dirt cheap.

PLEX = 0 EUR, tako da ceneje kot tako se ne da.

Trenutno imam mesec in 2 tedna star char. Acc je že za en mesec a kljub temu imam trenutno v denarnici 660M + 350M v prodaji. Kako sem do tega v relativno kratkem času prišel?
Z explorationom. Iz radar sitov lahko že po 1 tednu starosti dobivaš z malo sreče po 10M. Kasneje pa se lahko lotiš combat sitov in escalation, kjer so faction dropi, ki lahko grejo tudi za +100M

Drugače najbolj cheap varjanta je da narediš buddy invite in potem ta invite aktiviraš s comisioned officer edision, ki jih na zavviju prodajajo po 6 funtov. Tako boš imel rezervni account s 51 dnevi igranja, če ti bo kdaj rabil in plex na osnovnem acc.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

Jaz igram po eno uro, mogoce dve uri na dan. Pa se to ne vsak dan. A mislis, da se mi resnicno ljubi grindat zato, da mi ne bo treba placevati? :>

XsenO je izjavil:

Trenutno imam mesec in 2 tedna star char. Acc je že za en mesec a kljub temu imam trenutno v denarnici 660M + 350M v prodaji.

V enem mesecu si zaslužil 660+350milj., med tem pa še nabildal char do te mere, da se lahko mirne duše sprehajaš v 0.0 zone in delaš misije v deadspaceu??? En skill lvl-5 se dela 15-20 dni, potrebuješ jih kar nekaj, ne razumem kao ti je to uspelo?

rh^ ::

XsenO je izjavil:

Plex cena v Jiti je okoli 375M. Da to nek navaden Eve player zasluži, z enim računom, porabi ~10-12ur igranja. V teh 10-12 urah bi lahko v RL zaslužil recimo 40-50 EUR (nimam pojma kakšne so študentske urne postavke ampak recimo 4-5 EUR/h), 1 mesece igranja stane ~15 EUR ... sepravi PLEX definitivno ni 0 EUR in vsakemu z redno zaposlitvijo (ali študentu), ki mu PVE ni všeč se splača Eve plačat z RL isk, če nimajo passive incoma (invention, T2 BPO, tech, ipd.) v igri za katerega ni potrebno več urno klikanje in gledanje pixlov dnevno.

Ja, problem v PLEXu je to, da MORAS igrati, ce hoces igrati. :) Ce placas v EUR, potem igras takrat kot hoces. :)

rh^ ::

Ja, isto kot RL, delam da živim ;).

Rokomah je izjavil:

XsenO je izjavil:

Trenutno imam mesec in 2 tedna star char. Acc je že za en mesec a kljub temu imam trenutno v denarnici 660M + 350M v prodaji.

V enem mesecu si zaslužil 660+350milj., med tem pa še nabildal char do te mere, da se lahko mirne duše sprehajaš v 0.0 zone in delaš misije v deadspaceu??? En skill lvl-5 se dela 15-20 dni, potrebuješ jih kar nekaj, ne razumem kao ti je to uspelo?

0.0 in lowsec nisem še niti povohal. ISK je v glavnem iz explorationa: radarji približno 5-15 MIL na site, magnetometric 1-3 MIL in combat exploration site in escalationov, ki lahko sledijo 10-350 MIL odvisno od rare spawnov in dropov. Npr v GSO sem dobil pithi-c booster, ki ga kupujejo po 340 MIL, v enem escalationu sem dobil implant, ki sem ga komot prodal za 120 MIL, blue print za worm-a (okoli 50 MIL), itd.
1 + 1 = 1

teac ::

BigWhale je izjavil:

FXMagic je izjavil:

Jest sem bil kar precej cajta v 0.0, pa ni nic nujno imeti dveh accountov. Ja, tud mi smo mel take k so mel po pet accountov in na vsakem accountu po tri characterje. Ampak to so ljudje, k igrajo cele dneve.

Drugace pa EVE kot igra, tudi ce ga placujes ni tako zelo draga zadeva. Polna cena je cca 14 EUR. Ce placas za tri mesece je to ze 12 EUR na mesec. Ce igras vsak dan eno uro je to .50 EUR na uro zabave.

Dirt cheap.

No ja, sicer se da preživet z 1 accountom, ampak če hočeš imet svoj cyno za cap/supercap sta dva accounta pač nuja.
««
31 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13430776 (575) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915138156 (67867) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727150715 (115223) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

837974 (5211) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11312380 (7666) Pyr0Beast

Več podobnih tem