» »

EVE Online

EVE Online

««
33 / 41
»»

BigWhale ::

Energized Adaptive Nano Membrane II

Rokomah ::

Imam namen explorat po LS, kaj mi predlagate?
V preteklosti sem se že precej premikal po 0.0 sektorjih, vendar sem takrat bil v corpu, kjer smo imeli nekaj sektorjev zase in ni bilo toliko nevarnosti. Sedaj me noben corp noče, šel bi pa v 0.0 (solo)pa malo sprašujem o vaših izkušnjah. Včeraj sem si opremil en chip ship s cloacking device II in malo "provociral" po low level sektorjih, toliko, da bi videl, če preživim. Vem da so najbolj zoprne blokade pred gejti. Ali se jih lahko preživi z cloacking device? Kolikor vem, cloaking ne deluje več, ko si enkrat lockan. Imate kakšno taktiko?

antonija ::

Mej claok na ladjah, enga alta v cov ops sabo (da bo lahko agte scoutal), naredi si kaksen safespot (ali 10) v sistemih kjer bos bolj pogosto, posici take dele vesolja ki nimajo veliko prometa (ingame map pomaga tukej), ce imas dostop do cap shipov (predvsem za spravljanje loota in transport nazaj v low sec) potem naj ima cov ops se cyno namontiran in cap ship cloak (in svoj lasten safespot), ce imas moznost imej na ladjah kaksne remote repe za armor/hull (lahko tud drone ce imajo ladje dovolj placa; ni treba za hitro popravljanje, ampak za pocasen repair na safespotih; ce imas zdraven carrier lahko vmes refitas ladje po zelji), ...

Na kratko: Carebearaj kolikor pac gre in znas, ker pvp-ja se z exploration shipom pac ne bos mogel it.

P.S.: ko sem se igral je bila velika vecina 0.0 sistemov prakticno ves cas praznih (predalec od hubov/empireja, svoh true sec, etc.), tako da ce se za kaksen teden (mesec) parkiras v kaksnega od teh bos hitro videl ce ti stvar gre ali ne.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

rh^ ::

Pa kaj nimamo več nobenega slovenskega corpa, ki bi Rokomaha vzel k sebi in mu pomagal pri razvoju?

antonija ::

Mogoce je se kaksen slovenec pri rusih ;)

Drugac pa ko sem jaz zacenjal s pavzo od EvE je bila situacija v 0.0 precej bedna... se pvp opi so bli bedni u PM, pve-janje je itak blo precej bedno (ISK wise, v primerjavi z lvl4 v empire), cist vsak je hotel da imas vsaj enga cap ship pilota (z dreadom, ki ni caldari), pa nujno enga HAC sniperja (armour se razume), ... 0.0 mehanika je ze tolk u kurcu da corpi enostavno niso vec sprejemal random charov ker so dejansko cist neuporabni. Samo specializiran blob uber alles in to je to.

Mogoce bi blo se najboljs da si najde fant kaksen wormhole corp... tam sicer se nisem bil (v corpu) ampak wormholi kolikor vem niso tolk blobfesti pa tud mal bolj raznolike chare rabjo.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

rh^ ::

Ah kje, še vedno je dosti 0.0 corpov, ki vzamejo noobe.

Nekaj slovencev je v IEG, tam bi pomojem jim prišel prav Rokomah pa še po slovensko bi mu lahko kej razložili, da bo hitreje začel obvladat game.

Rokomah ::

Danes sem celi dan krožil po LS, da pridobim malo veščine izmikanja blokad in podobno. Med drugimi sem tudi ugotovil, da je zelo dobro ne leteti direktno iz gata na gata, temveč vmes narediti ovinek do asteroidov in šele nato nadaljevati do željenega gata. S tem prideš do gata iz čisto druge smeri, kjer pa ponavadi ni nastavljen bubble ;)
Kolikor razumem camperji nastavljajo bubble na predvideni poti gate to gate, ne pa gate-nekam drugam-gate. Se mi je precej smejalo, ko sem iz čisto druge smeri priletel na gate, kjer je bilo cca. 10 camperjev v zasedi, na drugi strani pa bubble, v katerega namreč nisem zabredel. Sem se nato nekajkrat vrnil nazaj na gate in se vračal znova iz drugih smeri in na ta način nikoli padel v nastavljen bubble in se zato vedno izvlekel iz zasede. Je takšna taktika pravilna ?!
Enako sem treniral predhodni nalet na hide spote, od koder sem skeniral gate. Nisem čisto prepričan, če te takšen sken opozori tudi na nastavljen bubble. Shipe mi pokaže, za buuble pa ne vem.

antonija ::

v low sec ni blokad ;) Tam so samo optimisti ki cakajo n00be ki potujejo med stationi brez tistih anti-warp scramble modulov.

Drugace si pa v sistemih, skozi katere potujesm naredi bookmarke okrog 200km stran od gate-a, ce se da pod 90°kotom od gate-gate osi (200km "v stran" od gate-a). tam ponavadi ni nic kar bi znalo scramblat, pa se cas imas da se odlocis a bos cloakal, warpal na gate, warpal na safespot, warpal na prejsnji gate (oz. 200km stran od njega), etc. En hiter interceptor vzami pa bos v enem dnevu imel te 200km spote okrog gateo hitro narejene.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

Kako ni blokad? Kaj so pa bubbli? Jih je kar precej.
Glede safespot, pa je zadeva meni delno nerazumljiva, vsaj kar se tiče natančnega postavljanja (90° , 200km...). Kolikor vem, je safespot relativno težko natančno postaviti. Če pa že imam takšen safeapot, pa mi ugotovitev, da je pred gatom nekaj shipov, ne pove kaj dosti (do sedaj še ne znam skenirati bubbla ali druge pasti). Ni mi še tudi čisto jasno ali lahko tudi tisti pred gatom skenirajo mene na 200km odaljenem safespotu in se pol warpajo do mene? Do se mi je namreč enkrat dogodilo. Tudi če registriram buuble in se cloaakam, bubble je tako majhen, da je enostavno lahko blizu eden ship, ki zato pozna mojo mikro lokacijo in me hitro uncloacka.

Kakšen je postopek, ko padem v bubble?
Da se cloackam je normalno, kaj pa potem? Nadaljujem proti gatu z -50% speedom ali obrnem za 180° in bežim ven iz bubbla?

Kljub temu se mi zdi še najboljša rešitev priti na gate iz druge strani (gate-asteroid belt-gate), da se tako izognem bubblu.

Večji problem vidim pri station campingu. Tu zaenkrat še nimam rešitve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rokomah ()

antonija ::

V low sec so lahko bubbli? A to so spremenili al kaj?

Warpas lahko na nebesna telesa (planeti, lune, belti), na strukture (stationi, gate-i, etc.), dobre scan rezultate (od probov al pa tistega scanerja ki zna najdet anomalije, directional scaner NE da warpable resultov), na druge ladje ki so v istem gangu kot ti in pa na bookmarke. Mogoce lahko se kam warpnes pa sem pozabil nastet. Uglavnem, NE MORES pa warpat na random ladjo v vesolju (razen ce ni v tvojem gangu, ali pa ce si jo skeniral s probe-i).

Postopek s safespoti (SS) je pa takle: Ce naredis SS 200km stan od gate (200km je zato, ker pod 100km ne mores warpat, pa pri 200km SSju lahko izberes tud distanco na katero bos warpnil proti SSju) na premici med dvema gate-oma, na premici med planetom/luno/beltom in gateom, bo za izkusenega gatecamperja precej lahko pogruntat iz katere smeri si warpnil in se bo zelo zelo hitro znasel zdraven tebe en interceptor ki mu pa ne bos usel. Zato mora bit SS "ven iz linije". Mora bit nekje tako postavljen, da bi trajalo kar nekaj casa preden bi kdo drug lahko warpnil na isto mesto. Torej priblizno 200km od gate-a v smeri, kjer ni nobenega objekta na katerega lahko vsi warpajo (scan rezultati ne stejejo).

Cloak imas zato, ker ko warpnes na SS 200km stran te gatecamp (barabe ki te "blokirajo") lahko vidi, ko pa cloaknes pa ne vejo vec a si tam al nisi. Ce mislis, da lahko samo skocis skozi gate mimo njih, potem se obrnes proti gateu, ko imas poln gas das decloak, warp na gate in skok cez (recimo gate iz low-sec v empire al pa iz 0.0 v empire je to sure-fire opcija).
Ce pa mislis da ne bo slo skozi, se pa obrnes nekam stran (na deep space SS, oz. na gate ven iz sistema ce ves da je prost), spet decloak in warp away.

BTW, a si sploh ze kdaj videl bubble? Ce ga nisi pejd na SISI in tam rpobaj kaj naredi bubble (lahko tam se koga prosis da ti spusti dictor bubble, ker se mickeno drugace obnasa kot tisti ki ga anchoras).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

@Antonija
Hvala za izčrpno razlago.
Sicer se trudim, da čimveč sam odkrijem ali najdem na googlu, vaše izkušnje mi pa še vedno največ pomagajo :)

Thx again:D

zos ::

Cim vec se bos podil po low secu in 0.0, vec iskusenj bos imel. Nekajkrat bos sicer umrl, ampak drugace se ne da naucit. Ful je super, ce imas 2 accounta, potem lahko scoutas in podobno. Po mojem mnenju se Eve z enim accountom itak ne da igrat.

Low sec res ni noben bavbav, razen nekaj bolj piratskih sistemov. 0.0 zna bit malo bolj nevaren, je pa dobra stran, da ga je vecina praznega.

Cimprej se pridruzi kaksnemu corpu, ki je prijazen do zacetnikov, ker igrat sam je dolgocasno, pa se vec se bos naucil.

rh^ ::

Če še kdo rabi 30 day plex jih imam še nekaj po 8 eur.

Je pa drugače zanimiv tale graf:

Rokomah ::

Kar se tiče povprečja prijavljenih, meni kaže vedno nekje med 30k-43k, pa igram skoraj vsaki dan.

Sicer sem pa včeraj po več kot 2 dnevnem intenzivnem potepanju po 0.0 sectorjih, prvič naletel na večji camp. Bil sem brez Warp Core Stabilizer-ja in so me killal.

Zanima me najboljši fitting za preživetje gate campov in tehnika pobega (za camp na drugi strani gata, ko dejansko ne moreš ugotoviti kaj te tam čaka).

Glede Warp Core Stabilizer, koliko jih potrebujem fittat za relativen uspeh???

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rokomah ()

antonija ::

Zanima me najboljši fitting za preživetje gate campov in tehnika pobega (za camp na drugi strani gata, ko dejansko ne moreš ugotoviti kaj te tam čaka).
Disposable alt v shuttlu :) Oz. alt v cov opsu ki zna takoj po jumpu izvest approach, pulnit MWD in takoj cov ops cloak do gate-a in skok nazaj.

Drugace je pa nacelno situacija takale: Ce je na drugi strani zanic gate camp, potem pejd cimprej nazaj na gate (AB al pa MWD, s tem da MWD pospesi lock kez zveca sig radius), pol pa tam ali takoj jump in upas da ni noben sel za tabo (racimo pri gateih iz 0.0 v empire to vedno naredis), ali pa pocakas na gate-u da te aggrojajo (da te vsaj vsi s scramblerji scramblajo, po da EW prizgejo, pa mogoce kdo tud udtreli in pol skocis cez (v tem primeru pa ne morejo it za tabo ker imajo agro in morajo pocakat na timer).

Glede Warp Core Stabilizer, koliko jih potrebujem fittat za relativen uspeh???
Ce si v 0.0 v bubblu ti WCS ne pomaga nic. Bubble te ustavi regardless. Enako velja za hictorje (bubble al pa target skripta), ustavijo to brez pardona (edino AB al pa MWD stran od njih in potem warp). Tam pomaga cloak (na majhnih ladjah - scoutih), ker lahko cloakan prides nazaj na gate (ki je ponavadi v bubblu) in skocis nazaj. Ali pa gres ven iz bubbla in naprej, samo potem je scout sel naprej, tvoj main pa ne...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Senitel ::

Rokomah je izjavil:

Glede Warp Core Stabilizer, koliko jih potrebujem fittat za relativen uspeh???

Warp core stabilizer ima strength -1. Ofenzivni moduli so pa dveh tipov: disruptorji (strength 1, ampak imajo range) in scramblerji (strength 2, so pa short range). Tko da... :)

Vesoljc ::

Senitel je izjavil:

Rokomah je izjavil:

Glede Warp Core Stabilizer, koliko jih potrebujem fittat za relativen uspeh???

Warp core stabilizer ima strength -1. Ofenzivni moduli so pa dveh tipov: disruptorji (strength 1, ampak imajo range) in scramblerji (strength 2, so pa short range). Tko da... :)



hictor focus skript pa 100 :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Rokomah ::

...če padem na gate-camp, ali je dovolj časa, da iz default cloaka na začetku, nato preklopim na cloack device in počasi hidan/neviden odletim stran???

Kolikor vem, vmes postanem za trenutek viden, predno učinkuje cloack device, pa me zanima, če me v tem času (cca.1-2 sec) lahko lockajo ali scramblajo?

Rokomah ::

Problem, skok skozi gate, kjer ne veš kaj te tam čaka (lahko je camp), se mi zdi nerešljiv. Če prav razumem, v primeru da na drugi strani gata skočiš v camp, skorajda ni procedurne rešitve, ampak je bolj kot ne odvisno od sreče. Torej, najbolje je skavtati z chip shipom+altom.

BigSexy ::

Rokomah je izjavil:

...če padem na gate-camp, ali je dovolj časa, da iz default cloaka na začetku, nato preklopim na cloack device in počasi hidan/neviden odletim stran???

Kolikor vem, vmes postanem za trenutek viden, predno učinkuje cloack device, pa me zanima, če me v tem času (cca.1-2 sec) lahko lockajo ali scramblajo?


Odvisno. Če je to par random ladij, ki naključno campajo gate, mogoče. Če pa je pro gatecamp, potem ti noben cloak niti cov-ops ne pomaga (intyji z assistanimi droni za decloak + remote sensor boosting).

Najboljša (beri najbolj varna) opcija, če si solo in nimaš dveh accountov, je recon ala rapier.
To Infinity And Beyond !

Truga ::

BigSexy je izjavil:

Najboljša (beri najbolj varna) opcija, če si solo in nimaš dveh accountov, je recon ala rapier.

Za letanje skoz gatecampe v 0.0 toplo priporocam covop frigate. Reconi so sicer super, ampak covop je priblizno 5x cenejsi, in zato bolj primeren za vajo. Ko ugotovis kako vozit skoz bubble campe s cloakom pa si lahko privoscis recona.

Rokomah ::

CovOps frigate jih ni pod 20milj. To ravno ni poceni za trenirati ;)

antonija ::

s cov opsom te gatecamp ne more ujet ce ves kaj delas. Razen ce nimajo naspammanih objektov na celi sferi tistih 15km od gate-a kjer se spawnas ko skocis cez. Ker ko kliknes approach, pulznes AB/MWD in cloakas nazaj (cov ops cloak), ne mine pol sekunde (v tem casu te noben ne bo lockal), nazaj na gate-u si pa kaksno sekundo kasneje. Je pa treba pocakat nekej casa cloakan, ker ne mores kar cez gate skakat (spet en timer za cakat da lahko naslednjic skocis).
Uglavnem cov ops je narjen skor samo za to da lahko pride cez vsak gatecamp (in pol nekje prizge cyno in ti spusti en cap blob na glavo >:D).

Ce si pa cist brez dnarja pejd pa na sisi trenirat (mal pobrskej po googlu in eve online strani), tam te nic ne kosta.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

Hvala za pomoč. Ni mi toliko, da bi z najbolj nabildano, specializirano ladjo prebijal campe. Želim se naučiti, oz. najti postopek preživetja blokat, campov in podobno s povprečno fittano ladjo, če je to sploh mogoče.
Nemreč, za začetek sem nameraval v 0.0 explorat in NPC killat. Torej se bi prestavljal iz gata na gat, malo po asteroidih, malo explorat, imeti dve ali tri vrste shipov v bližini...itd.

Zanima me tudi, ali je možna taktika, da pustim ship na BM in grem samo s podom+alt scoutat gate, pol se pa vrnem po ship na BM? Če slučajno naletim na camp, pa pridem kasneje nazaj po ship. Kakšna je možnost, da mi ga kdo najde in ukrade?

Rokomah ::

obstaja kakšen chanell, kjer so kakšna obvestila o campih ali podobne koristne info za LS?

antonija ::

V low sec ne mores narest ornk gatecampa, no. Tam ni bubblov (mogoce dela skripta za hictorje ampak tisto te ne locka dovolj hitro). Pac poslji skoz enga alta v shuttlu (naredi en trial account in poslji v n00b shipu skozi) pa bos videl ce je camp al ga ni. Nacelno ce je folk v systemu, pol se zlo pazi tud ce gate zgleda cist.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

antonija je izjavil:

V low sec ne mores narest ornk gatecampa, no. Tam ni bubblov.


Ne razumem te!
Kako v low secu ne moreš delat gatecampov? Ja kje pa jih delajo?
Kako da ni bubblov, to si že nekajkrat napisal?
Ne vem kako bi drugače imenoval velik balon (ponavadi jih je celo več) pred gatom v LS, drugače kot bubble (balon po slovensko)?

Mene v lowsecu killajo samo, če padem na gatecamp ali pa v bubble.

antonija ::

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Warp_...

Warp disruption fields (also known as 'Warp bubbles' or simply 'Bubbles') are an area of space with a 'bubble' like appearance that prevent warping within a certain radius and can only be found in 0.0 space.


There are no bubbles in LS. Kaj si ti videl ne vem, vem pa da ni bil bubble.

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Gate_...

Se nekaj o gatecampih, sam nisem sel brat kaj vse pise. Ampak tko vedno: google is your friend!!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

rh^ ::

Mogoče je videl HIC focused point efekt, ki je podoben bubblu (čeprav sem mislu, da so ga že spremenili).

V low sec ni možno anchorat nobenega bubbla.

Rokomah ::

Se oproščam, moja šlamparija, oz. nepazljivost pri izražanju.
Zame je vse low-sec, od 0.0-0.4 ;) Seveda imata prav, bubbli so samo v 0.0, prišlo je do nesporazuma.

Sicer pa itak uporabljam google, seveda, samo materiala je toliko, da, ko iščem na googlu za nekaj, najdem čisto nekaj drugega, kar me tudi zanima, na koncu pa že pozabim kaj sem iskal :D:|8-)
Seveda so pa vaše izkušnje vredne več:)

antonija ::

Low sec je precej lepo dolocen termin, in se uporablja za vse kar ni empire in ni 0.0 (ceprav se mi zdi da je enkrat obstajal en smesen sistem, kateremu se je treu sec narobe zaokrozil in je bil v 0.0 system z 0.1 ratingom al pa glih obratno. Funny shit :)). 0.0 ima cist drugacno mehaniko od empire ali low sec (ubsitvu je low sec se vedno del empire, samo concord se ne spawna v njem, so pa station in gate guni aktivni), ful enih neumnosti se da not pocet ki se jih v empire ne da, itd. Bubbli so samo en od bombonckov.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

Imam natrenirane Sentry drone T2, pa me zanima ali se splača bolj uporabljati battle ali sentry drone?
Sentry potrebuje več bandwith-a, že to pomeni manj dronov v napadu (namesto 5, samo 4).
Lahko Sentry-je kako odklopim, da delujejo samostojno in zato aktiviram še dodatne battle drone?
Sem gallente, kateri skill je, da povečam bandwith (več dronov v napadu)?

Vesoljc ::

bandwidth je odvisn od ladje in se ga ne da povecat. 5 heavy/sentry je max na subcapital ladjah.
t2 sentry so drugace zelo lustna zadeva, poglej si kak sentry dominix fit. skoraj afk killer je...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

zos ::

Ufff, sem imel obcutek, da si novinec pa si kar ze T2 sentrije natreniral? Kot so ti ze rekli, bandwith je fixen in se ga ne da spreminjat. Uporabnost sentrijev T1 ali T2 je precej omejena. Morda kot pravijo dominix za kake misije bi se slo. Jaz ce grem pve-jat, delam 0.0 plexe, dominix odpade ker ma premalo tanka, uporabljam ishtar+dodatno dps ladjo. Vcasih vrzem sentrije ven, vendar je problem ker ne morejo zadeti nic manjsega od battleshipa, zato ponavadi uporabljam heavy drone, ki so nasploh bolj useful, vendar seveda pocasnejsi. V pvp pa spet imajo zelo redko upoabnost, ce streljas towerje itak uporabljas t1 sentrije, za nek bolj dinamicen pvp pa se nikoli niso prijeli, razen redkih bolj experimentalnih zadev.

No saj za natrenirat je, samo dvomim da se ti splaca zadevo dat trenirat dokler ti ze ne zmanjkuje koristnih skillov za trening.

Rokomah ::

Novinec na EVE nisem, teoretično gledano. Account sem odpru že davno nazaj vendar sem vmes imel precej dolge pavze, pa še igre se nisem nikoli zares temeljito lotil, bolj kot ne sem vedno malo PVE-jal po lvl II in III in to je bilo vse. Vedno, ko sem se po pavzi vrnil ingame, sem začel bol kot ne znova ;)
Sedaj, po zadnji vrnitvi se mi zdi, da mi je EVE bolje "sedla". Tudi pristopam bolj sistematično in relativno hitro napredujem tudi po zaslugi vaše pomoči. Upam samo, da ne bo sedaj EVE začela zamirati. Po komentarjih sodeč, nekaterih na tem forumu, že zgleda tako :(

Rokomah ::

zos je izjavil:

Jaz ce grem pve-jat, delam 0.0 plexe,


Sem iskal na googlo kaj to pomeni, pa nič ne najdem.
Torej, kaj pomeni, da delaš plexe v 0.0 ???

zos ::

Complexi so taki skriti... "prostorcki" v sistemih, ki lahko prinesejo kaj pametnega, ce jih najdes in opravis. V bistvu vzamem covert ops in poskeniram nekaj sistemov dokler ne najdem kaka 2,3 pametna plexa, nato se vsedem v ishtarja za tank in tempesta za dps in upam da pade kaj isk:)

Rokomah ::

Incursion ne razumem najbolj natančno. Kaj lahko enostavno odletim v incursion space in killam NPCje ali pa se moram kam prijaviti? Predvidevam, da se to dela bolj s fleet-i in organizirano, zato sprašujem, če je sploh možno solo?

Senitel ::

Lahko uletiš solo not ja ni problema. Kolk je to priporočljivo je pa povsem druga štorija. >:D

klemenSLO ::

a v exploration sajtih (primer gravimetric) ko enkrat pobiješ NPCje , a respawnajo nazaj?
REcimo da z eno ladijco najdem, pol zamenjam s čim močnejšim zarad NPCjev, in spet prešaltam nazaj da poberem loot itd....
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Zgodovina sprememb…

zos ::

Vsak od teh exploration sajtov je drugacen. Ampak vsak ima vec waveov nasprotnikov. Vcasih je malce tezko vedet kaj je trigger, ampak imas pa vse na netu, samo pogooglaj ime plexa. Spomnim se za radar in magnetometric, da ze ko mislis, da si vse pobil, vedno pride se kak nov val:)
Ce bos prevec menjaval ladje bos izubil prevec casa. Najboljse je zadevo najt z enim covert opsom, potem pa nazaj z neko bojno ladjo, kjer vse pobijes/polootas/salvagas/pohekas/dekodiras.

Po mojem iskrenem mnenju se mining v igri preprosto ne splaca, tudi v najboljsem grav sajtu, v najboljsem delu 0.0, ce nimas vsaj 6-7 accountov, delas precej klavrn denar. Magn/radar sta tak bolj, kakih 150M iz plexa je ze skorajda maximum, razen ce imas precej srece s kakim skillbookom.
Combat so edini ki se dejansko splacajo po mojem mnenju, recimo low sec ima kar precej 6/10, tam se da dobit ze resen denar. Nasploh so 6/10 najboljsi combat plexi skoraj univerzalno pri vseh ratih.

Rokomah ::

recimo low sec ima kar precej 6/10, tam se da dobit ze resen denar. Nasploh so 6/10 najboljsi combat plexi skoraj univerzalno pri vseh ratih.

kaj pomeni 6/10 ?

thx

antonija ::

Combat plex.

Combat.

6/10.

6.

Od 10.

You'll figure it out ;)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

antonija je izjavil:

Combat plex.

Combat.

6/10.

6.

Od 10.

You'll figure it out ;)


Sploh nisem vedel, da so imenovane, oz. štete. Kje pa to vidim ali najdem?

antonija ::

Youwhat? 8-O

6/10 je tezavnost, najdes jih z explorationom.

Ampak ce tega ne ves je mogoce boljs da ostanes v empire in delas misije, ker tam bos precej hitro ostal brez ladje...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Rokomah ::

Na googlo pod eve exploration po defaultu nič ne piše o težavnostnih stopnjah tipa 6/10 in podobnih.
Sedaj, ko si mi ti napisal, sem našel bolj podrobno razlago:
http://eve-search.com/thread/1275284

V tem komentarju čitam, da od 6/10-10/10 je priporočljivo fleet support. Kaj vi to sami delate, brez fleeta?
V takšnih siteih je tudi med drugimi do 10 BS in podobno ?!

zos ::

10/10 so malo bolj zajebani, rabijo ponavadi locen tank+kaksen logistic. Nizje pa se da brez problema s kakim ishtarjem in podobno.

Roadkill ::

Rabil bi obrazložitev ene situacije.
Sem pretežno neizobražen glede bolj kompleksnih aspektov EVE, o PvP pa nimam pojma.

Včeraj sem zdolgočaseno opravljal eno lvl3 misijo v enem 0.8 osončju. Misija se je odvijala v deadspace.
Spucam prvi gate, skočim do drugega, kjer dronom pustim, da pobijejo frigatke.

Naenkrat se zraven mene warpa en player, mi upali warp scramble in začne nažigati po meni z auto kanoni.
V momentu mi je bilo jasno, da sem pečen, ker je bil tip hitrejši od mene, znotraj mojega minimalnega ranga za heavy kanone, tko da sem upal, da bodo droni dovolj močni.
Niso bili. Tip je fural minmatar Rupture (cruiser), jaz pa minmatar Maelstrom (long range).

Jasno mi je, da je tip do mene prišel s probanjem/skeniranjem in da je bil edini njegov namen griefing.

Ni mi pa jasno kje je bil concorde??

Malo sem bral tule: http://eve-search.com/thread/536712/pag...
Pa mi ni najbolj jasno.

1. Is CONCORD all seeing, all knowing even in deadspace? Yes. The repercussions for unprovoked attacks are set for the whole solar system, not just the common space lanes. If you attack anyone in 0.5-1.0 space without having an aggression timer, war dec or kill right justifying said action, you'll get a security hit, global aggression and have the fuzz come to impound your ship the hard way.


Hmm...

Pa da razčistim: Nihče nima killrights nad mano, prav tako imam OK standinge...
Niti ne vem, da bi bil corp s kom v vojni (tole moram preverit, ko pridem domov).
Poleg tega sklepam, da če bi jaz tipa napadel prvi, da bi concorde vseeno uletel in spucal mene...

"Bitka" je trajala enih 10 minut, tko da je blo dovolj časa za concorde....
Ü

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Roadkill ()

XsenO ::

Corp v vojni, si del faction warfare ali si lootav kakšen njegov wreck
1 + 1 = 1

Roadkill ::

OK sem preveril in naš corp ni v vojni z nikomer, v faction warfare nisem, poleg tega nisem lootal ničesar (ker imam ločen ship s katerim lootam/salvagam po tem, ko končam misijo)...

Sej ne pravim, da se je zgodil nek čudež, samo jasno mi ni nič.
Ü
««
33 / 41
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13128888 (7445) jamiroq
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Igre
915132431 (62142) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727141042 (105550) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
837603 (4840) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11311919 (7205) Pyr0Beast

Več podobnih tem