Forum » Omrežja in internet » Nastavitve ADSL modema (nestandardnega) za Siol
Nastavitve ADSL modema (nestandardnega) za Siol
Kostan ::
Lep pozdrav!
Po nakljucju se mi je v rokah znasel adsl getway od linksysa. Zadevica ima tudi wlan ap zato bi jo zelo rad usposobil. Torej štos je v tem, da se zadevo monitra NAMESTO običajnega ADSL modema, jaz pa seveda ne poznam nastavitev. Lepo prosim za pomoč.
Vnesti moram:
Encapsulation; izbiram lahko med: RFC 1483 Bridget, RFC 1483 Routed, IPoA, RFC 2516 PPPoP, RFC 2364 PPPoA ter Bridge mode only
Multiplexing; llc ali vc
Qos type; UBR, CBR, VBR
Pcr rate
Scr rate
virtual circuit - vpi range in vci range ali avtodetect
Lep pozdrav, Kostan
Po nakljucju se mi je v rokah znasel adsl getway od linksysa. Zadevica ima tudi wlan ap zato bi jo zelo rad usposobil. Torej štos je v tem, da se zadevo monitra NAMESTO običajnega ADSL modema, jaz pa seveda ne poznam nastavitev. Lepo prosim za pomoč.
Vnesti moram:
Encapsulation; izbiram lahko med: RFC 1483 Bridget, RFC 1483 Routed, IPoA, RFC 2516 PPPoP, RFC 2364 PPPoA ter Bridge mode only
Multiplexing; llc ali vc
Qos type; UBR, CBR, VBR
Pcr rate
Scr rate
virtual circuit - vpi range in vci range ali avtodetect
Lep pozdrav, Kostan
- premaknil iz Strojna oprema: OmegaBlue ()
Kostan ::
hmmm, ravno razmišljam, ali ta tema pravzaprav ne spada pod omrežja in internet... Ali jo lahko premaknem sam? Če ne lepo prosim admina da jo premakne tja.
Lp Kostan
Lp Kostan
McHregec ::
Protokol: Bridged - RFC1483
VPI: 1
VCI: 32
Encapsulation: LLC
Probi če dela s tem.
VPI: 1
VCI: 32
Encapsulation: LLC
Probi če dela s tem.
Destroyer Of The Worlds.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PPPoE vprašanje - storitve in motnje na linijiOddelek: Omrežja in internet | 2193 (1872) | Ovchka |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64947 (28642) | JoskoMacher |
» | mac spoofingOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1393) | Suhy |
» | Adsl vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2430 (1874) | Vrvy |
» | ADSL in vedno ONLINEOddelek: Omrežja in internet | 1812 (1041) | DavidJ |