Forum » Strojna oprema » Logitech G7
Logitech G7
Karaya 52 ::
lp
Pravkar kupil to miš in ugotovil do kolešček grozno škrta ko ga scrolam navzgor. Najbrž to ni normalno, raje vprašam kot pa da se jutri osramotim na servisu. Aja, pri pomikanju navzdol je tiho.
Pravkar kupil to miš in ugotovil do kolešček grozno škrta ko ga scrolam navzgor. Najbrž to ni normalno, raje vprašam kot pa da se jutri osramotim na servisu. Aja, pri pomikanju navzdol je tiho.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
Vesoljc ::
...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
ales85 ::
Jaz imam to miško sedaj že več tednov in mi vse dela normalno. Gumbi so normalne glasnosti, kolešček je pa skoraj neslišen zato kar pojdi na servis.
LP
LP
donis ::
Sam imam mx-1000 in je miš res super zadeva.
Meni tudi nič ne škrta, če pa ti to pomeni da se mora malo ulaufat.
Kaj je še boljš ker se ti bo kasnej kolešček znucal.
Meni tudi nič ne škrta, če pa ti to pomeni da se mora malo ulaufat.
Kaj je še boljš ker se ti bo kasnej kolešček znucal.
petelinslo ::
jst mam g5 pa na začetku je res kar neprijetno škrtala pa tudi včasih je blo tžk sredn gumb uporabit ne da bi zravn scrollal. sam zdaj se je ulaufala pa ni več takih problemov.
globoko grlo ::
mam G7 in je kolešček nenavadno trd za prtiskat, za skrolat je pa še kr, čeprav ene 2x bolj na hard kot MX1000, pa sem opazil, da če čisto počasi premikam miško po diagonali navzdol, miš oz. kurzor ne sledi vredu, se kr neki zatika pa mal skače po svoje, če pa premikam miš po diagonali gor, je pa vse ok, jo morm nest zamenjat, pa men se full hitr sprazn, 3 dni pa je prazna, kr neki
Orbit89 ::
globoko grlo: Preveri če je podlaga čista in pred vsem ravna.
Klemzz: Pri meni zdrži samo en dan saj jo drkam deset ur na dan (sem strateg).
Veron: Tudi meni so, saj se lahko uležem na posteljo in jo uporabljam kot dalinc za gledat filme in poslušat glasbo (Techno).
Idina stvar ki mi fali so gonilniki.
Ze uni s CDja so bili kroščati in koleščka sploh ga ni zaznalo v nekaterih igrah (HomeWorld 2).
Sedaj z novejšimi je malo bolje, čeprav se najde še vedno kakšno ki ne podpira stransko tipko (tista pod palcem).
Klemzz: Pri meni zdrži samo en dan saj jo drkam deset ur na dan (sem strateg).
Veron: Tudi meni so, saj se lahko uležem na posteljo in jo uporabljam kot dalinc za gledat filme in poslušat glasbo (Techno).
Idina stvar ki mi fali so gonilniki.
Ze uni s CDja so bili kroščati in koleščka sploh ga ni zaznalo v nekaterih igrah (HomeWorld 2).
Sedaj z novejšimi je malo bolje, čeprav se najde še vedno kakšno ki ne podpira stransko tipko (tista pod palcem).
eales ::
Sam eno vprašanje mam sam nima čist veze s to temo. A je mogoče naštimat pr mx1000 da ko bi zagnal nek program bi se mi funkcije neke tipke avtomatsko spremenile na to kar bi predhodno naštimov(mam tipko na generic ko pa bi zagnal bs player bi se avtomatsko nastavle na konbinacijo tipk za centriranje podnapisov->ker zdaj morem vsakič ko mam kšne leve podnapise naštimat to konbinacijo tipk predn grem gledat ta film)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3163 (2358) | Sandi1987 |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5850 (3241) | djordjevic |
» | laserska vs optična miškaOddelek: Kaj kupiti | 10198 (9899) | roli |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10139 (7448) | Nejc Pintar |
» | Katero miš LED ali LASER?Oddelek: Kaj kupiti | 2124 (1670) | tec |