» »

Katero Logitech miško kupiti?

Katero Logitech miško kupiti?

Sandi1987 ::

Katero Logitech miško za približno 50,00 EUR mi priporočate? Trenutno imam Logitech MX 510 in prekinja. Ne mislim je popravljati zato, ker je stara že 5 let.

madog ::

REVOLUTION

__Devil__ ::

Logitech G9. Super miš za moje pojme.

tattoo ::

Andre ::

V kateri trgovini se bi pa dalo miške prijet v roko pred nakupom?

Tr0n ::

Kaj pa kak Razer?

worxer ::

mam MX518, že 2 lete in sm zadovoln z njo. je pa res d men ne paše najbol v roko.

galu ::

G5.. Imam že 4., in bom jih verjetno kupoval do smrti. :D
Tako to gre.

NejcSSD ::

g500 za moje pojme odlična miška. Imam jo že leto dni in je super

ProGTX ::

Imam RX1500 za 15EUR, precej dobra, pred kratkim sem pa nabavil Wave Pro in v paketu je bila MX1100, ki pa je odlična. Z Logitechom ne moreš zares zgrešiti.

djordjevic ::

Dodaj 25 evrov in kupi MX Revolution.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Pod pogojem, da si desničar;)
Moj brat levičar prisega na Logitech LX8, ker je simetrična, brezžična, laserska in dovolj poceni (27 evrov).

O.

dmk ::

jaz tud levičar in imam g3 miško in super zadovoljen. samo ne vem če se sploh še da dobit. je simetrična in ima na obeh straneh gumb za back
i7-860@stock|Scythe|4GB|4670|1TB+80GB-SSD|P55-UD2|Scythe-650W
HP-30"|Creative-700W|3Dconnexion|WIN7-64|multimedia|3D-CAD-CAE
T2-100/10.............there's no home like 192.0.2.299.........

roli ::

Jaz sem precej časa imel MX1000, katera pa se je na trenutke začela obnašati malo čudno pa tudi ostalo je bilo malo znucano. Tako, da sem jo zamenjal z naslednjico - MX1100. Moram reči, da sem zelo zadovoljen. Sicer sem levičar samo miša večino časa gonim z desno. V primerjavi z MX1000 mi je všeč, da uporablja standardne AA baterije, ker zdržijo vsaj 6 mesecev. Miš ti pa že en mesec prej žmiga, da bodo prazne. Sicer je mogoče dobiti tudi verzijo z baterijami, ki jih polniš. Meni osebno bolj sede v roko kot MX Revolution.
http://www.r00li.com

jurre ::

jaz imam tudi MX1100 pa sem zadovoljen z njo. Obcutek mi je OK, baterija drzijo dolgo.
Edino tisti gumb za DPI nastavljat mi ni jasn, ker ne vem kje vidis koliko je nastavljeno?:D

ProGTX ::

Meni pa ne odgovarja čisto, da so AA baterije, mislim da bi bil prirejene primernejše. Pa kje je tebi držala 6 mesecev? Jaz jo uporabljam tri mesece, pa sem jo že moral polniti.

Osebno mi je trenutno ultimativna miška MX Performance - ni gaming (1500 dpi), ampak deluje na vseh površinah, ima Unifying Receiver, hiperkolešček in ne samo da se polni prek USB kabla, prek njega lahko deluje tudi žično (privzeto je brezžično) - to zadnje najbolj pogrešam pri MX1100. Je pa res, da je cena bolj pri 80EUR.

Xserces ::

mx518,g5 :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

roli ::

Jaz sem gumb za DPI nastavljat pri svoji preprogramiral. Nastavil sem na 800DPI potem pa zadevo nastavil za bolj uporabne reči. Sedaj ne vem, če win driverji omogočajo nastavitev DPI gumba ampak na Macu sem ga lahko.

Meni pa ne odgovarja čisto, da so AA baterije, mislim da bi bil prirejene primernejše. Pa kje je tebi držala 6 mesecev? Jaz jo uporabljam tri mesece, pa sem jo že moral polniti.

Sedaj ne vem iz tega ali imaš baterije za polnit al ne. Jaz sem imel not ene navadne Duracellove iz mercatorja pa so mi lepo zdržale 6 mesecev. Ker moj prijatelj ima tudi MX1100 samo ima verzijo z polnljivo baterijo (na sprednji strani ima USB port - moja ga nima).
http://www.r00li.com

oracle ::

Sandi1987 je izjavil:

Katero Logitech miško za približno 50,00 EUR mi priporočate? Trenutno imam Logitech MX 510 in prekinja. Ne mislim je popravljati zato, ker je stara že 5 let.

Priporočam logitech MX1000. Je že malo star model, ampak je odlična miška. Imam jo že ene 5 let in sicer že kaže znake staranja ampak še vedno lepo dela. Enostavno ma super ergonomijo, super baterijo, priročne tipke, ni da ni. Si sicer novejši modeli, ampak ne vem če se splačajo.

Alternativa je pa še logitech VX nano, sem jo ravno kupil za laptop in je prav tako odlična, le da veliko manjša, ker je namenjena prenosnikom. Če te velikost ne moti ti jo prav tako priporočam, stane ravno okoli 50 evrov.

djordjevic ::

Jaz pa ravno razmišljam, da bi si za rezervo nabavil še eno revolution, preden postanejo rariteta. Sklepam namreč, da dvojnega scrolla ne bo več na nobeni miši, meni pa pride pri delu skrajno prav.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Hmm, kaj je dvojni scroll in zakaj ga ne bi bilo več?

O.

djordjevic ::

Dva koleščka na miši, dlakocepec. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Res nisem vedel, kaj misliš - najprej sem pomislil na navadno in freewheeling vrtenje koleščka.

A misliš, da je potem treba tudi miške na zalogo kupovati? Da me ne bo tako kot za tipkovnico skrbelo, ker dobrih že dolgo ne delajo več;-)

O.

djordjevic ::

Ma, kaj vem. Res me malo skrbi. Poleg tega pa se jo je zdaj dalo lep čas dobit že za okoli 70EUR, zdaj pa je že spet tam okoli 80, v bigbangu celo okoli 100. Moram jo nesti še na servis, preden se mi izteče garancija, ker mi polnilec nekaj štrajka. Mogoče mi dajo kar celo miš novo. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mordecai ::

Nobene. Imel 4 logitech miši in razočaran po celi črti (edino koleščki so super). Prekinjajo, kvarijo se in še serviserji te je**jo. Sedaj sem popolnoma na sidewinder familiji. Za primer sidewinder X8 miška: lahko je žična ali brezžična.

Dua'L ::

G9x?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Izi ::

Pri miškah ni kaj več izumiti in zadnja leta se samo še preseravajo z nepotrebnimi featurji. Najboljše miške so tam izpred 5 let in več.
Je pa zelo odvisno za kam rabiš miško.
Namizni računalnik, prenosnik in HTPC potrebujejo 3 povsem različne miške.
Brezžičnost je za namizne računalnike povsem nepotrebna zadeva in jo je treba vzeti kot minus, za prenosnike in HTPC pa je brezžičnost skoraj nujna.
Za namizne računalnike jo še vedno ni čez dobro staro MX518. Najboljša tako za resno delo kot za najbolj zahtevne igre.
Precej pametno pa je poleg miške premisliti še o kakšni podlagi za miško, seveda je tu govora samo o trdih profi podlagah. Tiste z reklamami potiskane mehke podlage so samo za v smeti.

djordjevic ::

Izi je izjavil:

Za namizne računalnike jo še vedno ni čez dobro staro MX518. Najboljša tako za resno delo kot za najbolj zahtevne igre.

Mnja. Ne vem sicer, kaj pojmuješ pod resno delo, toda MX518 imam za rezervo, z drugimi besedami za med polnjenjem revolutiona, in je razlika več kot občutna, ko spet prešaltam nazaj na 'delovno' miš.
No grave is deep enough to keep us in chains.

potepuhec ::

imam Logitech G5 in je super. Doma imam prejsnjo verzijo, cca 3-4 leta stara, in je iz precej boljsih materialov kot nova, ki jo imam v sluzbi... delata pa obe super.

Me pa zanima katero brezzicno v rangu G5 (ampak manjso seveda) bi priporocali za prenosnik. Nujno mi je, da dela na vseh podlagah in da ima ob strani tipko ali dve kot G5.

DMX ::

Sam sem imel MX1000, katero sem zamenjal z MX1100 (polnilne baterije) in morem rečt, da sem izredno zadovoljen z njo. Lepo sede v roko (desničar), je natančna in tudi baterije zdržijo še pa še....

ProGTX ::

Izi, težko bi se manj strinjal s tabo - pri miškah se da še marsikaj uporabnega pripraviti (ne vem, kaj, s tem naj se ubada Logitech), dobre brezžične miške ustrezajo v več kot 90% primerih in podlage so brezveze. Imeti moraš zadosti veliko, ravno in nehrapavo površino in lasersko miško, celo po steklu jo lahko pelješ z novimi Logijevimi, dodatne podlage ne potrebuješ (razen če jo voziš po neobdelanih materialih ali brusnem papirju).

Še to: kdor kupuje miško, naj kupi lasersko, optične niso dovolj dobre.

Okapi ::

preden se mi izteče garancija, ker mi polnilec nekaj štrajka.
S tem imajo očitno težave. Meni je tudi nekaj štrajkal, potem pa crknil (s tem, da nisem točno vedel, kaj je krivo - pač miš se ni več polnila). V glavnem, se zapeljem do servisa in v petih minutah dobim nov napajalnik.

O.

djordjevic ::

Bo nekaj na tem, ja. Meni se zaenkrat ne ljubi v Ljubljano samo zato, da bi šel po polnilec, ker vdenem miš, ko je prazno, kar v polnilec od boljše polovice, pa je zadeva rešena. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

roli ::

Pa še to kar se podlage tiče - svojo staro MX1000 imam sedaj na sekundarnem računalniku in jo vlečem kar po mizi pa ni nič narobe. MX1100 pa uporabljam na Steelseries tekstilni podlagi (mislim da je qck al neki takega). Pri podlagi je meni osebno važno, da je velika, tesktil in dokaj mehka (ta se naprimer če jo primeš v roke zvija kot krpa).
http://www.r00li.com

*ziga* ::

G9
Super miska :D

69charger ::

Najcenejša Logitech,vse so mi zdržale cca 2 leti potem pa vrgel stran in kupil drugo.

mapko ::

G9!

Dami ::

Ne vem kak je pri drugih, ampak mam G9 odkar je zunaj in se mi je po slabem letu uporabe začela "lupiti" folija s plastičnega pokrovčka (tisti ki se lahko zamenja). In nisem edini primer. Poleg tega mi včasih desni klik šteje 2x. Pa softwera za win7 64bit še zaj ni zunaj.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

PlayTheGame ::

Sam imam Logitech marathon M705 brezzično lasersko miš in sem zadovoljen. Original baterije (2x AA) naj bi zdržale 3 leta, ima tudi 'hyperscroll' kolešček in vse ostale potrebne gumbe za povprečnega userja. Stane pa ravno tam okoli 50 eur, kot je želja avtorja teme, zato ne razumem zakaj mu nekateri ponujate razne G9 in MX Revolution miške, ki so precej dražje in za marsikoga "overkill"...
Asus P8Z77-V Pro|i5-3570K|16GB DDR3 1600|Gigabyte G1 1060 GTX 6Gb
SSD Samsung 860evo 500Gb & 850evo 500Gb|4TB HDD|EVGA G3 750W

Sandi1987 ::

Naročil sem Logitech RX1000 v enaA.

azeed ::

prej imel logitech G7, zdaj sem rekel konec z wireless miškami in vzel G500... zelo zadovoljen
You gotta say YES to another excess!!!

Sandi1987 ::

Danes sem dobil Logitech RX1000. Dobra miška.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

življenjska doba baterij v brezžičnih miškah

Oddelek: Kaj kupiti
444868 (3549) opeter
»

Alternativa Logitech wireless laser misim

Oddelek: Kaj kupiti
232874 (2466) PlayTheGame
»

GAMING: kabl/wireless miška

Oddelek: Kaj kupiti
163229 (2653) ariel
»

Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
716342 (4822) erzy
»

miška- g9 ali mx

Oddelek: Kaj kupiti
211401 (1155) tilinho20

Več podobnih tem