Forum » Operacijski sistemi » Linux + XFI
Linux + XFI
Rogue ::
Mam zvočno XFI xtreme music, pod linux ne zvlečem iz nje niti piska, na netu kolikor sem zasledil ni nobenih driverjev, creative je najavil uradne closed-source driverje enkrat za sredino 2007
Ma kdo kakšno idejo kako usposobit vsaj osnovne funkcije te kartice oz. je to že komu uspelo; tolk da dela stereo in lahko mp3je poslušaš
Ker tole mi gre že rahlo na živce
Predlogi, komentarji, etc. dobrodošli!
Ma kdo kakšno idejo kako usposobit vsaj osnovne funkcije te kartice oz. je to že komu uspelo; tolk da dela stereo in lahko mp3je poslušaš
Ker tole mi gre že rahlo na živce
Predlogi, komentarji, etc. dobrodošli!
- spremenil: Rogue ()
ales85 ::
Lahko poskusiš tukaj, čeprav ni veliko možnosti... možno pa je le ;)
http://opensource.creative.com/soundcar...
LP
http://opensource.creative.com/soundcar...
LP
Rogue ::
Hja, zgleda da do 2/4 2007 ne bo nič
Že za Winse so rabili pri Creative eno leto, da so vsaj približno spodobne driverje dali ven. Zdej bodo pa še za linux njihovo closed-source stvaritev čarali eno leto.
Že za Winse so rabili pri Creative eno leto, da so vsaj približno spodobne driverje dali ven. Zdej bodo pa še za linux njihovo closed-source stvaritev čarali eno leto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rogue ()
klemen22 ::
A na škatli piše da zadeva podpira tudi Linux? Ker če ne je zlivanje žolča na Creative pač odveč
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia ustregla piscem odprtokodnega gonilnika Nouveau za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 8050 (6064) | WhiteAngel |
» | Kritična ranljivost v GnuTLS neodkrita skoraj devet let (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 29488 (25046) | jype |
» | Računalnik za 15 funtov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24928 (20765) | mtosev |
» | Tržni delež Windows najniže v 15 letih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10756 (7269) | pecorin |
» | [Linux] - 3D namizjeOddelek: Operacijski sistemi | 2107 (1312) | neboben |