Forum » Operacijski sistemi » Windows server 2003 ee edition inprogrami ter igrce
Windows server 2003 ee edition inprogrami ter igrce
brdi ::
No zanima me ce je mozno na teh winsih poganjati karšne koli igrce in programcke ter kako je z driverji ? Kajti v primeru z win xp delajo velik hitreje ceprau so namenjeni za server. Pozrejo mi do 25% manj rama. no vglavnem sibajo dost bolse kot xp.
Ce ima kdo kaksne izkušnje prosim naj napise kako je z igercami in vsem ostalim?
Ce ima kdo kaksne izkušnje prosim naj napise kako je z igercami in vsem ostalim?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
krneki0001 ::
Jst demo stalkerja normalno špilam pri 1024x768, medtem ko sem ga na xp-jih moral na 640x480, da ni bilo diapozitivov - driverji za grafično so isti.
Poišči temo, kjer je vse opisano kako vklopiš full hardware support pa directx in podobne zadeve.
Poišči temo, kjer je vse opisano kako vklopiš full hardware support pa directx in podobne zadeve.
brdi ::
in kje bi se dalo to najdet ker sem ze pol spleta premetal in nisem nic najdo . Ce ma kdo kaksno resitev dobrodosla je
5er--> ::
Pol spleta premeta... potem pa svizec
Ali bi z win server 2003 kaj pridobil??
Windows Server 2003 - mnenje?
How to convert your Windows Server 2003... to a Workstation!
Ali bi z win server 2003 kaj pridobil??
Windows Server 2003 - mnenje?
How to convert your Windows Server 2003... to a Workstation!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem!Oddelek: Strojna oprema | 1106 (857) | mtosev |
» | 200GB disk zazna mi ga samo 130Oddelek: Strojna oprema | 5305 (5177) | HeXeD |
» | Izdelava router/proxy/firewall/antivirus/spletnega strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2695 (2485) | ješ |
» | ST internetna stranOddelek: Slo-Tech | 1322 (1096) | flipflop |