Forum » Zvok in slika » Divx predvajalniki in podnapisi, kje so skriti?!
Divx predvajalniki in podnapisi, kje so skriti?!
Realman ::
Ne vem ce spada v pravo temo, samo racunalniski mojstri bodo mogoce vedeli.
Torej imam divx film na dvdje, zraven so tudi podnapisi recimi srt,sub ni vazno.Na racunalniku mi normalno vzame podnapise in dela tako kot treba.Ko vstavim dvd v komponento recimo eno Yamada.Mi pokaze, daso na dvdju dvojni podnapisi, prvi delajo,ponavadi so spanski, medtem ce nastavim druge, komponenta noce pokazat podnapisov.
Torej zanima me, kje so skriti ti podnapisi, ocitno so v filmu, in s katerim programom je to narejeno?
ZA vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Torej imam divx film na dvdje, zraven so tudi podnapisi recimi srt,sub ni vazno.Na racunalniku mi normalno vzame podnapise in dela tako kot treba.Ko vstavim dvd v komponento recimo eno Yamada.Mi pokaze, daso na dvdju dvojni podnapisi, prvi delajo,ponavadi so spanski, medtem ce nastavim druge, komponenta noce pokazat podnapisov.
Torej zanima me, kje so skriti ti podnapisi, ocitno so v filmu, in s katerim programom je to narejeno?
ZA vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz Tvja na domačem kinuOddelek: Zvok in slika | 939 (799) | 5er--> |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77868 (20004) | CaqKa |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4195 (2533) | boss98 |
⊘ | Iščem slovenske podnapise za War of the Worlds.Oddelek: Sedem umetnosti | 1548 (1313) | STASI |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3569 (3242) | shadow |