Forum » Programska oprema » Kako posnet BIN/CUE na DVD ?
Kako posnet BIN/CUE na DVD ?
M4TECH ::
Imam en image bin/cue velik 700mb pa ko ga želim posneti na dvd mi javi da rabi cd. Obvezno morem na dvd posnet. Če convertam v .iso pa gre vendar ne dela dvd potem.
jan01 ::
Dve možnosti:
A. na dvd posnemeš kar sliko, potem ko pa rabiš pač mountaš sliko z daemontools iz dvdja
B. s kakim programom za image(ultaiso, isomagic, poweriso, isobuster,....) odperš image, extraktaš vsebino, izbereš pri programu new dvd in dodaš to extracrano vsebino. Drugače bi lahko povedal, kaj je vsebina tega cdja; če je igra, ta način ne bo deloval(zaščita igre). Tudi program je lahko zaščiten...
A. na dvd posnemeš kar sliko, potem ko pa rabiš pač mountaš sliko z daemontools iz dvdja
B. s kakim programom za image(ultaiso, isomagic, poweriso, isobuster,....) odperš image, extraktaš vsebino, izbereš pri programu new dvd in dodaš to extracrano vsebino. Drugače bi lahko povedal, kaj je vsebina tega cdja; če je igra, ta način ne bo deloval(zaščita igre). Tudi program je lahko zaščiten...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
kozi ::
Probaj iz navideznega pagona Alcohol-a skopirat v kakšno mapo, pol pa iz mape na DVD.
Meni predvajalnik ni več bral CD-jev , ampak samo DVD-je in je to delovalo.
Meni predvajalnik ni več bral CD-jev , ampak samo DVD-je in je to delovalo.
M4TECH ::
Ne bo šlo tak ker potem ne bere dvd in javi invalid cd/dvd.
Na dvd morem posnet ker ko enkrat zaženeš dvd v ps2 ti potem od tedaj dalje bere samo dvdje. Če pa bootaš z cdjem pa potem bere samo cdje naprej.
Na dvd morem posnet ker ko enkrat zaženeš dvd v ps2 ti potem od tedaj dalje bere samo dvdje. Če pa bootaš z cdjem pa potem bere samo cdje naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 3453 (3091) | joze28 |
» | Problem z peko dvdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 633 (574) | d3n!5 |
» | Iz CD-iso image na DVD-iso image?Oddelek: Operacijski sistemi | 1078 (872) | jackorsen88 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10416 (7569) | reber |