Forum » Omrežja in internet » Wireless po inštalaciji ADSL duo ne deluje več...
Wireless po inštalaciji ADSL duo ne deluje več...
Matjazy ::
Torej, že nekaj časa imam wireless in deljenje internetne povezave. Do sedaj sem imel adsl in iskrin modem, in je vse delovalo BP.
Danes pa so mi montirali ADSL duo, torej zamenjali so modem, sedaj imam Sagema 3344. Pojavila pa se je težava.. wlan router se noče več povezat na internet. Če povežem modem direktno z računalnikom, gre, če pa na ruter pa se ne poveže. Kje bi lahko bila težava?
Hvala za pomoč.
Danes pa so mi montirali ADSL duo, torej zamenjali so modem, sedaj imam Sagema 3344. Pojavila pa se je težava.. wlan router se noče več povezat na internet. Če povežem modem direktno z računalnikom, gre, če pa na ruter pa se ne poveže. Kje bi lahko bila težava?
Hvala za pomoč.
Yacksy ::
A su sigurno vpisal vse nastavitve pravino?
A se modem sinhronizira?
PS.
Mislim, da boš tega Sagema še hudo klel. Ne boš prvi, ji je po****** nad tem usmerjevalnikom.
A se modem sinhronizira?
PS.
Mislim, da boš tega Sagema še hudo klel. Ne boš prvi, ji je po****** nad tem usmerjevalnikom.
Shit happens
Matjazy ::
Parkrat sem resetiral router in stvar sedaj dela.
Glede sagema pa upam, da bo delal bolje kot prejšnji modem (mislim, da so mi menjal 3 ali 4).
Glede sagema pa upam, da bo delal bolje kot prejšnji modem (mislim, da so mi menjal 3 ali 4).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44072 (19612) | imallears |
» | Wifi in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2619 (2412) | amigo_no1 |
» | modemi in razna mrežna opremaOddelek: Omrežja in internet | 1302 (1144) | agent006 |
» | Pomoc glede ADSL in telefonski kabel dolzinaOddelek: Omrežja in internet | 2222 (1960) | Cinderela |
» | Modri adsl in dlančnikOddelek: Omrežja in internet | 1659 (1345) | migi |