Forum » Pomoč in nasveti » SONY PEKAČ- PROBLEM
SONY PEKAČ- PROBLEM
scenic ::
Imam Sony CRX1611 -82E pekač, ki mi je do sedaj delal brez problemov sedaj pa mi ne zapeče več.
Ko sem probal na rewritable cd je zapekel na normalnega pa ne. Javi mi nek Atapi... problem .... GLEJ sliko, ki jo prilagam.
OS je WIN 98 SE Slo
Hvala
Scenic
Ko sem probal na rewritable cd je zapekel na normalnega pa ne. Javi mi nek Atapi... problem .... GLEJ sliko, ki jo prilagam.
OS je WIN 98 SE Slo
Hvala
Scenic
miranpozar ::
Zakaj pa sliko v .doc format? Nič čudnega, da ne dela!
CDR: očisti napavo prahu, v BIOSu nastavi na auto, spremeni funkcijo DMA v "device managerju", preveri kable, inštaliraj najnovejši CDR software, v skrajnem primeru pa na sveže reinštaliraj sistem.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
CDR: očisti napavo prahu, v BIOSu nastavi na auto, spremeni funkcijo DMA v "device managerju", preveri kable, inštaliraj najnovejši CDR software, v skrajnem primeru pa na sveže reinštaliraj sistem.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Hvala za odgovor, slika je v doc formatu zato, ker je print screan, bilo je vse na hitro, kje pa lahko to nastavim v BIOS-u ?
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti PDF v DOC format?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3647 (1898) | Wolfox |
» | Skromna zastonjska alternativa MS Word-uOddelek: Programska oprema | 1734 (1526) | hokuto |
» | Belgijska vlada sprejela OpenDocument Format za edini način komuniciranja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9151 (7617) | Pithlit |
» | Adobe in Microsoft ter PDF (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 13829 (10702) | Jst |
» | Oblika OpenDocument dobila zeleno luč (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8098 (6492) | GRainbow |