Forum » Pomoč in nasveti » Seattle plata + novi celeron
Seattle plata + novi celeron
1309976 ::
Zdravo!
V člankih sem prebral, da bi se lahko dalo novega celerona namestiti na BX plato...
kar bi bila verjetno še najcenejša nadgradnja mojega računalnika (MB Seattle BX2),glede na to da bi moral z athlonom kupiti tudi drugo plato.
Slišal sem že da se da z nekim konverterjem na plato dobiti bolšega celerona (trenutno imam C 400)...
Kakšen konverter je sploh to? Glede na to da na njihovi uradni strani kakšne dobre nadgradnje ne omenjajo (pred kratkim sem nadgrajeval bios pa sem še za to pogledal).
Kateri je najboljši celeron, ki bi ga lahko sploh spravil na to plato?
A ve kdo za kak dober link, ki bi opisoval podobne nadgradnje BX plošč (po možnosti celo te plate)?
OK, pa kje pri nas bi laho ta konverter kupil (MB)?
Vesele praznike
Leon
V člankih sem prebral, da bi se lahko dalo novega celerona namestiti na BX plato...
kar bi bila verjetno še najcenejša nadgradnja mojega računalnika (MB Seattle BX2),glede na to da bi moral z athlonom kupiti tudi drugo plato.
Slišal sem že da se da z nekim konverterjem na plato dobiti bolšega celerona (trenutno imam C 400)...
Kakšen konverter je sploh to? Glede na to da na njihovi uradni strani kakšne dobre nadgradnje ne omenjajo (pred kratkim sem nadgrajeval bios pa sem še za to pogledal).
Kateri je najboljši celeron, ki bi ga lahko sploh spravil na to plato?
A ve kdo za kak dober link, ki bi opisoval podobne nadgradnje BX plošč (po možnosti celo te plate)?
OK, pa kje pri nas bi laho ta konverter kupil (MB)?
Vesele praznike
Leon
- spremenilo: 1309976 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1806 (1593) | Air_Borne |
» | Abit BH6Oddelek: Strojna oprema | 1279 (1112) | iggy1517 |
» | AMD,INTEL + mama plata! Kaj je vredno kupiti zdaj?Oddelek: Kaj kupiti | 1513 (1087) | appz |
» | kakšen konverter rabimOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (877) | perci |
» | Navijanje CeleronaOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (899) | akulp |