Forum » Pomoč in nasveti » Express in pošta in prošnja
Express in pošta in prošnja
Dalmatinc ::
Glejte mam win XP, rad bi mel tko da bi EOutlook express skoz tekel v ozadju pa da bi bla njegova ikona tam desno spodaj a veste tam k kaže keri progiji tečeje, tam k je ura, no sej veste.....dejte ideje kako to narest :)
CaqKa ::
vemo kak se temu reče.. kak se pa to naredi... mogoce bi bilo tole vprasanje za prvo fronto bolj ustrezno
[t502] ::
Mislim, da OE nima te moznosti. Sem brskal po moznostih in help filetku pa nic ne vidim.
[t502]
[t502]
jamiroq ::
Poglej na http://tucows.kks.net/checkers95.html (zakaj v Netscapu/Mozilli ne dela Link knof?)
To so programi s katerimi pregleduieš, če maš kakšen mail (česa boljšega mislim, da ne boš dobil...)
To so programi s katerimi pregleduieš, če maš kakšen mail (česa boljšega mislim, da ne boš dobil...)
Spajky ::
Jaz bi v Win9x to tko napravil: bliznjico od programa dal v startUp-run minimised brez, da se mi prikloplja na net; verjetno bi se dalo kaj takega tudi v XP...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5101 (3903) | CaqKa |
» | Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5744 (4612) | LunKi |
» | ADSL - Mnenja!Oddelek: Omrežja in internet | 2196 (1090) | Mlchk |
» | Against TELEMACH !!!Oddelek: Omrežja in internet | 1748 (972) | yimi |
» | Mrezna karta za ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1402 (1168) | Igor |