Forum » Omrežja in internet » Kateri blog
Kateri blog
inferno666 ::
Živjo
V zadnjem času so blogi postali zelo popularni. Zato sem se tudi jaz odločil, da bom nekaj prispeval k razvoju internetne kulture, in začel pisati svoj blog.
Tukaj pa nastopi problem. V Sloveniji imaš kar nekaj strani, ki ti ponujajo odprtje bloga (delo, dnevnik, blogec.si).
Zanima me, če mi lahko svetujete, kateri je najboljši oz. s katerim imate dobre / slabe izkušnje. Kateri so trenutno najbolj obistkani, itd...
Hvala
LP, David
V zadnjem času so blogi postali zelo popularni. Zato sem se tudi jaz odločil, da bom nekaj prispeval k razvoju internetne kulture, in začel pisati svoj blog.
Tukaj pa nastopi problem. V Sloveniji imaš kar nekaj strani, ki ti ponujajo odprtje bloga (delo, dnevnik, blogec.si).
Zanima me, če mi lahko svetujete, kateri je najboljši oz. s katerim imate dobre / slabe izkušnje. Kateri so trenutno najbolj obistkani, itd...
Hvala
LP, David
inferno666 ::
Ma ne jaz iščem eno stran, kjer bom samo s par kliki ustvaril blog. Ne iščem skripte, s katero si bom sam postavil blog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273897 (3315) | edi123 |
» | Kdo piše blog? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12731 (4149) | Tarzan |
» | virtual desktopOddelek: Programska oprema | 1140 (1091) | Adrijan0 |
» | BloggingOddelek: Izdelava spletišč | 1909 (1705) | Roadracer |
» | Blogi postajajo vedno popularnejšiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4418 (2938) | Jst |