Forum » Programska oprema » aplikacija za
aplikacija za
sm0key ::
nisem vedel kam naj tole temico postavim, premaknite prosim če ni ustrazno...enivej:
nucam en zelo preprost aplikejšn, s katerim bi lahko fural evidenco mojih delovnih ur. do sedaj sem imel to v excellu, pa je zadeva postala malce moteča in obsežna, zato me zanimajo alternative. Zanima me, kaj uporabljate vi za evidentiranje ur (u bistvu se gre tuki le za lastno evidenco, ker službeni portal že imamo za take reči). Kot rečeno ful bi bilo fajn, če je aplikacija majhna (da lahko teče v ozadju nemoteno), da je pregledna in ima tiste osnovne funkcije: koledar (datum), pisanje ur OD-DO zraven pa kaj prostora za opis dela in opombe in za kateri projekt gre. rad bi predvsem da zgleda kot nek "planer", po možnosti pa da vsak dan sešteje zaslužek in ga na koncu meseca prikaže....
a sm preveč konkretno zastavu?
no skratka, s čim evidentirate ure, ki jih porabite za delo v podjetju ali na projektu?
thaank you!
nucam en zelo preprost aplikejšn, s katerim bi lahko fural evidenco mojih delovnih ur. do sedaj sem imel to v excellu, pa je zadeva postala malce moteča in obsežna, zato me zanimajo alternative. Zanima me, kaj uporabljate vi za evidentiranje ur (u bistvu se gre tuki le za lastno evidenco, ker službeni portal že imamo za take reči). Kot rečeno ful bi bilo fajn, če je aplikacija majhna (da lahko teče v ozadju nemoteno), da je pregledna in ima tiste osnovne funkcije: koledar (datum), pisanje ur OD-DO zraven pa kaj prostora za opis dela in opombe in za kateri projekt gre. rad bi predvsem da zgleda kot nek "planer", po možnosti pa da vsak dan sešteje zaslužek in ga na koncu meseca prikaže....
a sm preveč konkretno zastavu?
no skratka, s čim evidentirate ure, ki jih porabite za delo v podjetju ali na projektu?
thaank you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne le na Kitajskem, policijska prepoznava obrazov razsaja tudi v EU. Tudi v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 21072 (16289) | Matko |
» | O zgrešenosti slovenskega boja zoper kriminal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / NWO | 80569 (72555) | Colt1911 |
» | GarageOnNet mobilna aplikacija za avtomobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1689 (1296) | AljazGON |
» | Slovenska Policija dobi tablice namesto papirjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7050 (5293) | francek1 |
» | Projektni vodjaOddelek: Loža | 2391 (2017) | _IKE_ |