Forum » Mobilne tehnologije » Pošiljanje sms brez identitete pošiljatelja?
Pošiljanje sms brez identitete pošiljatelja?
ttommy ::
Zanima me,če je na kakršenkoli način možno poslati sms na mobilni telefon,ne da bi prejemnik vedel od koga je?
Gamer
;-) ::
JE MOŽNO. Mene je en zabaval z ene štirimestne številke... nevem zdaj kake sam vem da je bla vsaka druga 6ka.
bom probal gobice zaj
Edit.: jao mi smo pa cela familija ma MOBITELU...pm!bom ju3 nekje si zrihtal simobil da lah probam.Pomoje je pa kul zadeva to.
bom probal gobice zaj
Edit.: jao mi smo pa cela familija ma MOBITELU...pm!bom ju3 nekje si zrihtal simobil da lah probam.Pomoje je pa kul zadeva to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
BladE_ ::
Obstaju je program k si napisu kero kol cifro si hotu pa je pol pod to cifro tut poslal SMS!
Akcija - Reakcija
matrix2 ::
pa bi še jaz nekaj vprašal na to temo...
A je pri pošiljanju kakšen limit, nekje sem slišal da menda 3000 SMS-ov pol te pa ukinejo??
A je pri pošiljanju kakšen limit, nekje sem slišal da menda 3000 SMS-ov pol te pa ukinejo??
stojko1 ::
http://communicator.clickatell.com/inde...
je legalna zadeva,lahko spremenite svoj ID,lahko pišiljate na 1000000 mio različnih telefonskih samo z enim klikom,enostavno THE BEST PROGRAM
registrirajte se-download program-in to je to
je legalna zadeva,lahko spremenite svoj ID,lahko pišiljate na 1000000 mio različnih telefonskih samo z enim klikom,enostavno THE BEST PROGRAM
registrirajte se-download program-in to je to
stojko
mislim da nam je tale VODAFON-SIMOBIL zopet odklopil pipico kot že pred leti, saj pošiljanje več ne deluje
Iz katerega serverja pa poteka tole pošiljanje ki ga navajaš, a tujega??
Iz katerega serverja pa poteka tole pošiljanje ki ga navajaš, a tujega??
stojko tale tvoja stran bo en velik nateg
Pošlješ fino vse svoje podatke in ko bi moral dobit nazaj na mail in GSM kode jih ni?!?!?
Pošlješ fino vse svoje podatke in ko bi moral dobit nazaj na mail in GSM kode jih ni?!?!?
;-) ::
matrix2 jaz sem dobo kodo na tej strani, v bistvu sem dobo obe. Sam pol ko hočeš poslat SMS pa ga ne pošlje
tomaz 06 ::
Jaz sem 100 let za kacami s tem tko da mogoce razlagam neumnosti, sam men se dozdeva da je blo nekoc free sam na internetu, in ti tud stevilke ni izpisal.
kot je rekel Kučan ˝in jutri bo nov dan in ne bo nič več tako kot je bilo˝
Zastojn je samo še pri moji punci
Zastojn je samo še pri moji punci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72770 (29365) | DJ Beat |
» | Čuden SMS - poslan iz številke +000Oddelek: Omrežja in internet | 3664 (2654) | EasyCoding |
» | Nujno rabim pomoč - pošiljanje smsovOddelek: Mobilne tehnologije | 4765 (4207) | adrian007 |
» | SMS- vsiljena poštaOddelek: Mobilne tehnologije | 2848 (2386) | PrimozR |
» | Free SMS na PINKPONK UKINJEN! [:'(]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3475 (2711) | njok |