Forum » Operacijski sistemi » A kdo laufa na amd64 hardened+PaX+SELinux ? Izkušnje ?
A kdo laufa na amd64 hardened+PaX+SELinux ? Izkušnje ?
Brane2 ::
Na server sem namontiral to kombinacijo in kar nekako laufa.
Na Workstationu pa so same težave. Ne dela Opengl in vse na njemu zasnovane aplikacije, ne dela mi kup binary programčkov itd.
Poleg tega pa se stvar zdi kar nekaj počasnejša od naromalne variante.
Že več ko dva tedna se matram z branjem SELinux manualov, pa mi ne rata dojet vseh detalov. Ma kdo kako priporočeno branje na to temo, razen tistega na domači strani NSA ?
Na Workstationu pa so same težave. Ne dela Opengl in vse na njemu zasnovane aplikacije, ne dela mi kup binary programčkov itd.
Poleg tega pa se stvar zdi kar nekaj počasnejša od naromalne variante.
Že več ko dva tedna se matram z branjem SELinux manualov, pa mi ne rata dojet vseh detalov. Ma kdo kako priporočeno branje na to temo, razen tistega na domači strani NSA ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 146452 (2746) | Wolfie |
» | Poskeniraj in pretvori v txtOddelek: Programska oprema | 1319 (1019) | tiltech |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1688 (1535) | Cold1 |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15739 (9962) | SuperVeloce |
» | Označevanje teksta - navada pri brskanju spletnih straniOddelek: Loža | 1188 (970) | sandmat |