Forum » Pomoč in nasveti » Problem ki ga ne znam rešiti
Problem ki ga ne znam rešiti
TOP ::
Imam plato MSI K8 NEO4 priklopljena imam 2 diska:Samsung 160gb in WD 200gb 16mb.In velikokrat se mi zgodi da ob zagonu mi ne zazna WD ko se pa naloži sistem lahko normalno delam in kar naenkrat zmrznr WD ne vem kaj bi blo narobe.Prosim za pomoč.
Trololololo1 ::
To se tudi meni rado dogaja. Sem pa ugotovil, da verjetno zato, ker je en disk že star in je dal
že svoje skoz. Ti pa poglej če je kabel dobro priklopljen.
že svoje skoz. Ti pa poglej če je kabel dobro priklopljen.
Stajerc ::
Problem zna biti tudi sama velikost trdega diska. (nepotpora tolikšne velikosti)
Lahko tudi da je za to kriv Bios.
Rešitev:
Preveri zadnjo različico biosa na spletni strani proizvajalca matične plošče in po potrebi ga zamenjaj.
Razdeli WD disk na 2 particiji po 100 GB. (to bi skoraj zagotovo moralo rešiti težavo) če ti to ni ovira in te ne moti da imaš razdeljeno.
Lahko tudi da je za to kriv Bios.
Rešitev:
Preveri zadnjo različico biosa na spletni strani proizvajalca matične plošče in po potrebi ga zamenjaj.
Razdeli WD disk na 2 particiji po 100 GB. (to bi skoraj zagotovo moralo rešiti težavo) če ti to ni ovira in te ne moti da imaš razdeljeno.
Have a nice day.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z diskom wdOddelek: Pomoč in nasveti | 630 (478) | Spajky |
» | Kaže mi da je kapaciteta HDD-ja 500MB, v resnici je pa 750GB. Format ne pomaga.Oddelek: Programska oprema | 3510 (2585) | franci0 |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2032 (1493) | solatko |
» | Optimalne nastavitve za wd120gb 8mb cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1494) | Blup |
» | Disk zaribal - kako resit dokumente?Oddelek: Pomoč in nasveti | 930 (799) | dr.J |