Forum » Pomoč in nasveti » Firefox problem : Ne dela save bookmarks, save nastavitve in pa search engine ne dela
Firefox problem : Ne dela save bookmarks, save nastavitve in pa search engine ne dela
cortez ::
A mi lako kdo pove, kje tiči problem, da mi ne delajo search engine iskalniki v firefoxu (google,najdi...). Namreč, sm že parkrat inštaliru/deinštaliru, pa mi sploh ne da nobenega iskalnika v search e.,niti se ga ne da dodat.
Isto je s bookmarks- se jih ne da shranit in pa z nastavitvijo orodne vrstice; ko si jo naštimam, mi pri ponovnem zagodu vrže na default.
Kje bi lahko bil problem (java, javascript?)
Hvala za pomoč.
P.S. Če vam stran v firefox -u skače gor pa don nonstop, shrani / dodaj povezavo v orodno vrstico zaznamkov (bug issue).
Isto je s bookmarks- se jih ne da shranit in pa z nastavitvijo orodne vrstice; ko si jo naštimam, mi pri ponovnem zagodu vrže na default.
Kje bi lahko bil problem (java, javascript?)
Hvala za pomoč.
P.S. Če vam stran v firefox -u skače gor pa don nonstop, shrani / dodaj povezavo v orodno vrstico zaznamkov (bug issue).
cortez ::
če bo mel še kdo podobne probleme naj pobriše vse v mapi :
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\
marsovcek ::
1 (na izi): v explorer vpišeš %appdata%\mozilla\...
2 (malo težja): %appdata% je c:\documents and settings\-tvoje_uporabniško_ime-\application data\. Po defaultu je menda skrita, a se vseeno da izbrskati
2 (malo težja): %appdata% je c:\documents and settings\-tvoje_uporabniško_ime-\application data\. Po defaultu je menda skrita, a se vseeno da izbrskati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 44 ne dela na win8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 675 (575) | crniangeo |
» | obnovitev zaznamkov v MozziliOddelek: Programska oprema | 958 (880) | Hayabusa |
» | Klik certifikat .. izginil?? O_oOddelek: Omrežja in internet | 4773 (4123) | Twix |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2104 (1712) | PARTyZAN |
» | Firefox 3.02 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1264) | RuN |