Forum » Elektrotehnika in elektronika » SIMATIC CP 5611(master),profibus,simeas q(slave),opc server
SIMATIC CP 5611(master),profibus,simeas q(slave),opc server
SIMATIC ::
A je kdo prisoten na tem forumu,ki bi se spoznal na delovanje SIMATIC NET-a in to v primeru,ki sem ga v naslovu opisal?
Moj problem je namreč v tem,da v opc scoutu vidim le 16 mestne kot 12 mestne ničle.
Moj problem je namreč v tem,da v opc scoutu vidim le 16 mestne kot 12 mestne ničle.
- spremenilo: SIMATIC ()
Miran ::
Malo brskam po forumu pa vidim tole ... Jaz se pogosto ukvarjam z OPC komunikacijami tudi Simatic NET. Ne razumem pa tvojega vprašanja. Kaj te muči je komunikacija na PLC sploh živa OPC Scout kaj pokaže ko browsaš po OPC viru?
UPS Sorry nisem pogledal da je tole že več kot leto star post...
UPS Sorry nisem pogledal da je tole že več kot leto star post...
Overclock yourself !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miran ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sql data poll remote localOddelek: Programiranje | 729 (597) | betilly |
» | nižji srednji razred - 3 vrata - dizel... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 86039 (71803) | GrimReaper |
» | Ali mi velja zavarovanje, če imam drug odbijač?Oddelek: Na cesti | 3712 (2858) | zmaugy |
» | Nora cena Xerox 3140 na bigbang.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7844 (3668) | majao |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9621 (7245) | AtaStrumf |