Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč BIOS
Pomoč BIOS
bustaa ::
Prosil bi za pomoč oz nasvet pri menjavi oz flushanju BIOS-a ! Računalnik ne deluje tako kot je treba in edini problem bi lahko bil še v BIOS-u! Imam plato Gigabyte GA-7N400-L ..
Downloadal sem si ta BIOS LINK ! Zanima me če je najnovejši in kje vidim kateri BIOS imam naložen sam ?
Seveda pa prosim tudi za potek flushanja BIOS-a ?!!?
LP!
Downloadal sem si ta BIOS LINK ! Zanima me če je najnovejši in kje vidim kateri BIOS imam naložen sam ?
Seveda pa prosim tudi za potek flushanja BIOS-a ?!!?
LP!
iMark ::
Verzijo bios-a lahko preberiš ob tagonu računalnika, v biosu, z raznimi programi naprimer CPU-Z.
Posodobitev biosa tvoje plate je na uradni strani proizvajalca tvoje plate. Tle maš link do najnovejše posodobitve tvojega biosa KLIK.
Posodobitev biosa tvoje plate je na uradni strani proizvajalca tvoje plate. Tle maš link do najnovejše posodobitve tvojega biosa KLIK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup graficne (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4543 (3040) | dzinks63 |
» | dviganje voltažeOddelek: Navijanje | 1493 (1145) | sirotka |
» | kaj moram pazit pri nakupu nforce2 platOddelek: Kaj kupiti | 1673 (1311) | smirnof |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1976 (1528) | Ethan |
» | Gigabyite 7n400L veliki problemi, sumim rameOddelek: Strojna oprema | 978 (842) | jamiroq |