Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

europe ::
ma zemljevid ne bo pomagu, ker ček ni tako skrit, da bi rabli zem. da bi ga našli
Zgodovina sprememb…
- spremenila: europe ()

stromar ::
Vem , zanimajo me predvsem ceste kam gre katera, ker po okolici Pivke nisem nič hodil (edino v Trnju sem bil)

aambro ::
Zdej k sem pa vse preiskal vam lahko pa povem, da je se ena Sv. Trojica. : ) In Vrh Trojice nad njo. To je bliz Domzal.. nanjo pelje en amaterski Krizev pot - prebiranje stopinj? Krizev pot se zacne v Kraju Žeje, od katerega do Trojice ni dalec. Sem pa srecal ze par nadebudnezev. Eni so posiljali psa naj isce zaklad. Z drugimi smo se zmenili, da se peljemo na vecerjo ce kdo od nas najde zaklad : )
Blizu vrha so ene rusevine gradu in en star vodnjak. Ampak tam ni nic. Na GEOSS-u ni nic, kolkor so nam povedal.
Dva zemljevida pa Google Earth pinpoint mate tukaj
Sam se mi kr smiljo domacini v teh mirnih krajih. : )
Blizu vrha so ene rusevine gradu in en star vodnjak. Ampak tam ni nic. Na GEOSS-u ni nic, kolkor so nam povedal.
Dva zemljevida pa Google Earth pinpoint mate tukaj
Sam se mi kr smiljo domacini v teh mirnih krajih. : )

Yoni ::
Dadovic če je ta namig res uraden.....
možnosti sta samo dve....
ali je pri mostu ki gre čez reko Pivko na cesti Pivka-Trnje ali pa na mostu čez potok "gnojnice", ki teče, ki teče ob cesti Petelinje-Slovenska vas...ali pa ste TOTALNO NA NAPAČNEM MESTU....he he....
možnosti sta samo dve....
ali je pri mostu ki gre čez reko Pivko na cesti Pivka-Trnje ali pa na mostu čez potok "gnojnice", ki teče, ki teče ob cesti Petelinje-Slovenska vas...ali pa ste TOTALNO NA NAPAČNEM MESTU....he he....

medak ::
zdej sm prsu domov in me je ze ta idiot od yonia razkuru.
a mors smetit in zavajat? ti en ves kje je ček. ker če bi vedu, bi ti ze prvo noc ko so ga nastavli vzel.
zato prosim ne jebat jeza tuki
a mors smetit in zavajat? ti en ves kje je ček. ker če bi vedu, bi ti ze prvo noc ko so ga nastavli vzel.
zato prosim ne jebat jeza tuki

Jutri bom šel z biciklom malo prečekirat mostove okoli Pivke. Verjetno bo do takrat že vse prekopano

krpan ::
da malo pomagam: namig št.9= "površina je xxx" (me prou zanima če to piše kje na mostu)
ne vem zakaj nobenga ne zanima ta uraden namig št.9.
ne vem zakaj nobenga ne zanima ta uraden namig št.9.

brezveze...ne bom se kregu....vidm de ste naivni....namesto de bi iskali ob cesti, pa iščete po nekem grmovju in po nekih jamah, obračate kamenje itd.....neverjetno ej....

medak ::
in ti krpan tud nehaj smetit.
bomo pocakali do 11ih da bo ajtak kej zrihtala:>
do takrat pa vsem svetujem da ta dva retardiranca pustimo na miru.
bomo pocakali do 11ih da bo ajtak kej zrihtala:>
do takrat pa vsem svetujem da ta dva retardiranca pustimo na miru.

Yoni: A je ček pod kakšnim kamnom, je zakopan, je obešen na drevo, v kakšni luknji? Od odgovora boš imel tudi ti korist, saj bomo dosti manj opustošili tvojo okolico
Lp

Lp

bwcmarket ::
Pozdravljeni vsi na tem forumu.
Sem iz Velenja in sva s punco šla že pri tretjem namigu v Sečovlje, kupu vstopnice in z obeh smeri šel not pogledat. Ma pretaknu sem čist vse (še na kolena sem šel in pregledal vse propuste in mostove), pred tremi dnevi na Sv. Trojico pri Lenartu pa vse(ampak res vse) okol obrnu, tud okol jezera sva šla pregledat pa gledala pod drevesa in grme. Danes sva šla na Sv. Trojico v Hrastovljah (je blo kr neki folka tam, celo iz Murske Sobote). Morem rečt da bi se po vseh teh namigih vse ujemalo . Juter grema v Pivko, če še tam ne bo nč tam pol pa ne vem.
LP
Alkes
Sem iz Velenja in sva s punco šla že pri tretjem namigu v Sečovlje, kupu vstopnice in z obeh smeri šel not pogledat. Ma pretaknu sem čist vse (še na kolena sem šel in pregledal vse propuste in mostove), pred tremi dnevi na Sv. Trojico pri Lenartu pa vse(ampak res vse) okol obrnu, tud okol jezera sva šla pregledat pa gledala pod drevesa in grme. Danes sva šla na Sv. Trojico v Hrastovljah (je blo kr neki folka tam, celo iz Murske Sobote). Morem rečt da bi se po vseh teh namigih vse ujemalo . Juter grema v Pivko, če še tam ne bo nč tam pol pa ne vem.
LP
Alkes

torej če je res velikost površine pol nej dosti za gruntat, katero površino mislijo....he he...
sam ne.....folk gre jskat po enmi grmji tam pa po robidi pa nevem še kje....
sam ne.....folk gre jskat po enmi grmji tam pa po robidi pa nevem še kje....

glede na to. da sem tudi sama iz pivke lhku rečem, da je verjetno najboljš da se vsi držimo namigov

jaz lahko dokažem da mam prav oz. da ne lažem, saj vsakmu privoščim da bi ga našel. namreč sam sem ga tudi šel iskat vendar na morje, ker takrat še ni bilo namiga št.8

LapD ::
mostova čez reko pivko sm dons obrnil od znotraj navzven. Če je namig res površina, bo povedal na katerem jezeru je al kaj bi lahko bilo.

sej je vse lepu in prov, sam zakaj hodite v pivko spraševat kaj pomeni kljuse-iščete pa sploh ne veste kaj pomenijo namigi! aj ja jaj!

he he....jezero ja....
v palškem ga sigurno ni, ker ga sedaj kmetje kosijo in bi ga sigurno našli....
namig je morda površina petelinjskega jezera.....sam keš pa ne more bit tam, ker je jezero skoraj polno vode....
he he.....folk hodi s šotori sem ej....
svašta.....FOLK PA NI TO COPACABANA!!!
v palškem ga sigurno ni, ker ga sedaj kmetje kosijo in bi ga sigurno našli....
namig je morda površina petelinjskega jezera.....sam keš pa ne more bit tam, ker je jezero skoraj polno vode....
he he.....folk hodi s šotori sem ej....
svašta.....FOLK PA NI TO COPACABANA!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

new in town ::
no folk jaz sem bla dosn tud v pivki, okolici itd., sam se mi zdi da je skor nemogoče, da bi blo skrit to nekje tm...mislm pr tolk folka k išče zaklad se mi zdi dejansko nemogoče, da ga ni še nihče našel, če bi blo dejansko res skrit v pivki al pa tm okrog...tko da...mislm da smo neki spregledal..al pa k dobimo 9 namig...mogoče nam bo potem bl jasno....

newzealand1 ::
ej folk. zdejle sem pršu dam in morm rečt da smo pr sv.trojici v hot.... kaj jest vem kaj je že pr črnem kalu prečesal u nula pa ni nobene podobne pizdarije . jest ne vem

sam ste pa zahtevni, ponudim vam prst hočte pa obe roki. več vam že ne morem izdajat, saj sem napisal da prodam informacijo, če je kdo resen iskalec ga bo ta namig že zanimal ker je to uraden namig št.9

LapD ::
Ti bi prodal informacijo ki bo cez eno uro tukaj napisana. Good Luck
europe skje si ti jst sm tud iz pivke

europe skje si ti jst sm tud iz pivke

new in town ::
kaj se to prav prodajat namig...takoj na dan z besedo...mislm a smo tle kej kolegionalni al nc...dej dej so nam povedal 8 namigov pa se nihce baje ni našel zaklada, bi pa ti pol rad enga prodal

še najbolj ironično je pa tole....
greš po poti vidiš dva tipa iščeta tam po enem grmju.....pol čez 10m pa vidiš zadaj dva druga sihta, ki iščesta na TOČNO ISTEM mestu....mislim.....bolano do konca.....
pejte jutri pogledat....visi z ene borove veje dol na cesto....
uhuhu...vidm de nas je pivčanu tle....
Jst sm pa s Klenka....
LapD kdu si ti? lahko pošleš tudi na ZS....
greš po poti vidiš dva tipa iščeta tam po enem grmju.....pol čez 10m pa vidiš zadaj dva druga sihta, ki iščesta na TOČNO ISTEM mestu....mislim.....bolano do konca.....
pejte jutri pogledat....visi z ene borove veje dol na cesto....
uhuhu...vidm de nas je pivčanu tle....
Jst sm pa s Klenka....
LapD kdu si ti? lahko pošleš tudi na ZS....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45626 (23305) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |