Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

vladika ::
Še moje opažanje:
Rad bi samo dodal glede članka
da bi naj iskali lokacije ki so bile opisane v tem forumu do tistega datuma in ure ko je članek nastajal - saj je med drugim napisano da so bili nekateri že zelo blizu in nekateri dokaj blizu.
Tako, da mislim da ni ček v Sveti Trojici v slovenskih goricah in je nekje drugje.
To je samo moje mišljenje.
Pa lep pozdrav!
Rad bi samo dodal glede članka
da bi naj iskali lokacije ki so bile opisane v tem forumu do tistega datuma in ure ko je članek nastajal - saj je med drugim napisano da so bili nekateri že zelo blizu in nekateri dokaj blizu.
Tako, da mislim da ni ček v Sveti Trojici v slovenskih goricah in je nekje drugje.
To je samo moje mišljenje.
Pa lep pozdrav!

Anubis161 ::
mene tudi malo bega ta Sv. Trojica..
po mojem bi bilo to že malo več zaokrožena lokacija..
no kakorkoli.. jutri naprej..
po mojem bi bilo to že malo več zaokrožena lokacija..
no kakorkoli.. jutri naprej..

Yoni ::
mater folk ej....ne tolk filozofirat....
jst sm iz teh krajev, in je tukaj celo sranje zarad te pizdarije....folk hodi in capta vsepovsod....
jst sm vidu ko so šli ta ček nastavt....nej vam namignem, de razdalja med čekom/skrinjico in cesto ni večja od 10m!!! in cesta ni makadamska pot, ampak asfaltna cesta!
pa zemljevidi vam NE bodo pomagali, ker teh cest ni gor....
jst sm iz teh krajev, in je tukaj celo sranje zarad te pizdarije....folk hodi in capta vsepovsod....
jst sm vidu ko so šli ta ček nastavt....nej vam namignem, de razdalja med čekom/skrinjico in cesto ni večja od 10m!!! in cesta ni makadamska pot, ampak asfaltna cesta!
pa zemljevidi vam NE bodo pomagali, ker teh cest ni gor....

baker ::
Če si videl kam so ga nastavili zakaj ga potem ne uzameš oz. poveš prijatelju kje je in ga pride on iskat?
Ti pa misleš da ti bo še kdo verjel.
Ti pa misleš da ti bo še kdo verjel.

SellAlej ::
jaz sem pa prej preiskal bled ker
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - ce prides iz lesc zavijes levo ce pa iz jesenic pa desno:>
2. Na kolena, pa brez lopate. - ok to je razumliw
3. Sreca je rdeca. - en kup rdece barwe vse powsod:>
4. Majhno kljuse, velika moc. - moja biwsa profesorica za matematika iz gimnazije ima doma konja enga mejhnga
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - en kup turistow k stejejo stopnice na otoku
6. Blizu je voda - jezero
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - ravno toliko da prides do bleda
8. Ni dalec do svete trojice - cerkev sv. trojice:>
lol ta mi je tut usec widu kam so ga skril poj ga pa gledas koko lepo zgleda in ti je vseeno za 10mio:>
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - ce prides iz lesc zavijes levo ce pa iz jesenic pa desno:>
2. Na kolena, pa brez lopate. - ok to je razumliw
3. Sreca je rdeca. - en kup rdece barwe vse powsod:>
4. Majhno kljuse, velika moc. - moja biwsa profesorica za matematika iz gimnazije ima doma konja enga mejhnga
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - en kup turistow k stejejo stopnice na otoku
6. Blizu je voda - jezero
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - ravno toliko da prides do bleda
8. Ni dalec do svete trojice - cerkev sv. trojice:>
lol ta mi je tut usec widu kam so ga skril poj ga pa gledas koko lepo zgleda in ti je vseeno za 10mio:>

stromar ::
Yoni: Pošlji mi zasebno sporočilo z lokacijo, ti častim plato laškega, če je res ček tam

Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()

sej.....nism reku de mi verjemi....pejt ga iskat, pa boš vidu de je use kr sm napisu res...
me pa jezi to, de folk tukaj gazi po vseh vrtovih, "kot da je vse od vseh"!!!
in BTW.....tale shit NI niti ob Sv. Trojici, niti NA Sv. Trojici.....de ne bi slučajno še kdo lezu gor....pa tudi v Petelinjskem jezeru ni, ker je polno vode...
in marsikdo tu okoli je vedel kje je, še preden je bilo objavljeno v Novicah....ker edina debata, ki je trenutno v gostilnah tu okoli, je to, kje je to sranje....
me pa jezi to, de folk tukaj gazi po vseh vrtovih, "kot da je vse od vseh"!!!
in BTW.....tale shit NI niti ob Sv. Trojici, niti NA Sv. Trojici.....de ne bi slučajno še kdo lezu gor....pa tudi v Petelinjskem jezeru ni, ker je polno vode...

in marsikdo tu okoli je vedel kje je, še preden je bilo objavljeno v Novicah....ker edina debata, ki je trenutno v gostilnah tu okoli, je to, kje je to sranje....

malecke ::
No pa grem presikat Sveto Trojico na štajerskem! Grem iz Medvod pravkar jutr zjutraj pa na delo.
Papa
Papa

LapD ::
yoni ne seri kaj nj ti druzga rečem
Če bi ti vedu kje je ček je 1) ga že imaš 2)se ti je denar zameru

ne dnar se mi ni zameru....vem pa de ni dobro bit suženj dnarja....
čeka tudi nimam....
pač....sej ti nism reku de mi verjemi.....ni treba verjet.....pa iščite po grmovju, pa po hribih, pa nevem kje še vse....
čeka tudi nimam....
pač....sej ti nism reku de mi verjemi.....ni treba verjet.....pa iščite po grmovju, pa po hribih, pa nevem kje še vse....

Buldožer ::
Yonči nas ma lepo za norca. Sedi doma za kompom, po možnost je iz Murske Sobote in se nam smeji v glavo. V resnici pa mu samo mal pozornosti manjka. Vi in tud jst mu jo pa dajemo.
Več glav več ve. No, ni nujno!

ne....jst nism iz Murske Sobote...
Jst sm iz Klenika pri Pivki....to je ena vas "pod" Sv. Trojico, kamor hodite vi brskat, premikat kamenje in vse po vrsti itd.....mi se vam pa smejemo....
Jst sm iz Klenika pri Pivki....to je ena vas "pod" Sv. Trojico, kamor hodite vi brskat, premikat kamenje in vse po vrsti itd.....mi se vam pa smejemo....

LapD ::
Pejt ga iskat, ga posliki, pa nesi nazaj...smeh
Uglavnem kje smo ostal..kdo bo dons kupu novice?

Uglavnem kje smo ostal..kdo bo dons kupu novice?

Pinkyca ::
No pa se mi je le uspelo registrirat. Danes zvečer bote mel dol še 5 Štajercov (tri človeške in 2 pasja) zraven. Jaz že danes cel dan sumim neki takega kot je yoni napovedal. Samo če on res ve, mi ne gre v glavo zakaj nima denarja...
No ob 22.00 štartamo, dol se ukampiramo in čakamo na namig. Pa bomo vidl.
No ob 22.00 štartamo, dol se ukampiramo in čakamo na namig. Pa bomo vidl.

Pinkyca ::
Ma sej je stric že reku da bi šli jutr vsi skupaj, pa bi piknik užgal. Sam tak ne vem če bi kej našl.MA mamo kr hladno hrano zraven.na hitro. Ko tiste čevape bi nam tak prej pesjanarja ukradla.
Šotor pa tud ne verjamem da bomo mel cajt postavlat.No v glavnem letos bolj oboroženi kot zadnjič.
Šotor pa tud ne verjamem da bomo mel cajt postavlat.No v glavnem letos bolj oboroženi kot zadnjič.

Buldožer ::
Ne nič nimam proti nobenmu, samo tip pravi, da mu grejo na živce ljudje, ki hodjo okol Sv. Trojice. In ker mislm, da kr neki prbija, sem reku da najbrž živi na drugem koncu Slovenije. MS je čist slučajno pršla vmes. Brez zamere.
Več glav več ve. No, ni nujno!

Anubis161 ::
Svizy np.. saj sem jaz tudi malo skeptičen glede teeg kar pravi...
mislim.. kdo bi bil tako nor in nebi vzel tega čeka, če mu res leži tako pred nosom...
mislim.. kdo bi bil tako nor in nebi vzel tega čeka, če mu res leži tako pred nosom...

dejte še enkrat prebrat namige, pa mal logično sklepite....
v SN je pisalo še par stvari....
kolkr jst vem je tole na LAHKO dostopnem kraju.....pol pa vidim folk, ko tam brska po grmovju 100m od ceste, ko se še z avtom ne da pridt....
Pol ne mi tu nekaj kopat in nevem kaj....tu nimaš kaj za kopat itd. ker je itak samo kamenje.....pa tudi ni treba 100+ kilskih kamnov premikat....
glede petelinjskega jezera.....to ni Blejsko jezero.....danes je polno, jutri ni skoraj več nič....jaz sem bil v petelinjskem jezeru par dni nazaj in je blo precej vode notr.....
pa ne zamenjevat Petelinjskega in Palškega jezera....
v SN je pisalo še par stvari....
kolkr jst vem je tole na LAHKO dostopnem kraju.....pol pa vidim folk, ko tam brska po grmovju 100m od ceste, ko se še z avtom ne da pridt....
Pol ne mi tu nekaj kopat in nevem kaj....tu nimaš kaj za kopat itd. ker je itak samo kamenje.....pa tudi ni treba 100+ kilskih kamnov premikat....
glede petelinjskega jezera.....to ni Blejsko jezero.....danes je polno, jutri ni skoraj več nič....jaz sem bil v petelinjskem jezeru par dni nazaj in je blo precej vode notr.....
pa ne zamenjevat Petelinjskega in Palškega jezera....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

europe ::
Jst sem tudi iz tam, sm šla dns na sprehod mal po gozdi pod sv.trojico, bi me blu kmalu konc, povsod avti, človk še jagod ne more v miru nabirat, sicer nism vidla, ki je ček, ma vm rečem, v pivki je noro, tulku turistov, za crknt!

BlazePro ::
kaj pa če je yoni kakšen novinar is SN in nam je dal zelo oprijemljiv namig? ste mogoče pomislili na to?

europe ::
jst sem dns pogledala na nekaterih krajih okoli pivke kjer bi lahku bil, pa mislm da ga že dolgo ni več!

LeXani ::
Pozdravljeni še z moje stani !
..upam da veste da sti v Sloveniji sam dve Sv.trojici..ena na štajerskem ( Notranje gorice - Trst ??-->Samo kaj ima Sveta trojica na Štajerskem povezave z Martinom Krpanom )..in druga pri Velkih Laščah na Blokah - kraj zraven Cerknice ( ki je znana po Krpanu).. torej..
..jest drugač prihajam iz Cerknice in poznam ta kraj k svoje gate ..torej Mesto kjer je cek je povsej vrjetnosti znano, tko da ga poznajo vsi slovenci..upam da ste že Slišali za Cerkniško jezero ? (6-blizu je voda)- velika turistična točka,v bližini jezera je tudi "hišca" ki meri temp. jezera (5-mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti)-->.ne bom izkluču tut Slivnice,
1)-na križišču levo ali desno odvisno od smeri prihoda ( križišč je tuki polno)
2)-na kolena pa brez lopate (Na cerkniškem polju je veliko požiralnikov, jam ipd., je mogoče da ima s tem povezavo. Ker ni treba kopat, ker je že skopano.)
3)-sreča je rdeča (označeno vrjetno kj z rdečo barvo)=drugac pa obstaja na obrobju cerknice trgovina ki se imenuje martin krpan, ki je v industrijski coni (rdeca - industrija),
4)-majhno kjuse velika moč( sem že omenil.. ne pozabite v cerknici je tudi kip Martina Krpana,pred kulturnim domom!)
7)-manj kot 2 km od namiga 1 ( ja..to ne pove dosti
..kašn km od tistga kržišča)
8)-ni daleč od Sv.trojice ( drži kot pribito!)
..un oglas s TV mi ni jasn..
..mislm..počakejmo do jutri a ne..de vidmo kašn namig je..
..če se bo ujemalo..bom jutr prečesu usak grm..zaželite mi srečo
..upam da veste da sti v Sloveniji sam dve Sv.trojici..ena na štajerskem ( Notranje gorice - Trst ??-->Samo kaj ima Sveta trojica na Štajerskem povezave z Martinom Krpanom )..in druga pri Velkih Laščah na Blokah - kraj zraven Cerknice ( ki je znana po Krpanu).. torej..
..jest drugač prihajam iz Cerknice in poznam ta kraj k svoje gate ..torej Mesto kjer je cek je povsej vrjetnosti znano, tko da ga poznajo vsi slovenci..upam da ste že Slišali za Cerkniško jezero ? (6-blizu je voda)- velika turistična točka,v bližini jezera je tudi "hišca" ki meri temp. jezera (5-mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti)-->.ne bom izkluču tut Slivnice,
1)-na križišču levo ali desno odvisno od smeri prihoda ( križišč je tuki polno)
2)-na kolena pa brez lopate (Na cerkniškem polju je veliko požiralnikov, jam ipd., je mogoče da ima s tem povezavo. Ker ni treba kopat, ker je že skopano.)
3)-sreča je rdeča (označeno vrjetno kj z rdečo barvo)=drugac pa obstaja na obrobju cerknice trgovina ki se imenuje martin krpan, ki je v industrijski coni (rdeca - industrija),
4)-majhno kjuse velika moč( sem že omenil.. ne pozabite v cerknici je tudi kip Martina Krpana,pred kulturnim domom!)
7)-manj kot 2 km od namiga 1 ( ja..to ne pove dosti

8)-ni daleč od Sv.trojice ( drži kot pribito!)

..un oglas s TV mi ni jasn..

..če se bo ujemalo..bom jutr prečesu usak grm..zaželite mi srečo

fijona ::
Evo me...sm si morala prav čas vzet, da sm prebrala vsa vaša razmišljanja tle gor
In opažam, da je tale lov na milijončke postal kr nacionalna aktivnost! Sej priznam, da je tud mene potegnal zraven...sej drgač ne bi bla tu
Sam glede na to, da je tolk folka skoncentriranga na to, da najde ta ček, se mi zdi že pa resno mal sumljivo, da ga še nihče ni najdu...Še vedn sm pa prepričana, da bodo ček nastavli šele zadnje dni! Sej vem, da pri slovenskih novicah zagotavljajo, da je že od samega začetka na tem istem mestu in da majo vse zadeve dokumentirane-vse lepo in prav, sam v bistvu pa lahko čist komot zadeve prej poslikajo in overijo, potem pas čekec enostavno za neki časa obdržijo pri seb in ga šele na koncu vrnejo na izhodiščno mesto.
...moje mnenje

Sam glede na to, da je tolk folka skoncentriranga na to, da najde ta ček, se mi zdi že pa resno mal sumljivo, da ga še nihče ni najdu...Še vedn sm pa prepričana, da bodo ček nastavli šele zadnje dni! Sej vem, da pri slovenskih novicah zagotavljajo, da je že od samega začetka na tem istem mestu in da majo vse zadeve dokumentirane-vse lepo in prav, sam v bistvu pa lahko čist komot zadeve prej poslikajo in overijo, potem pas čekec enostavno za neki časa obdržijo pri seb in ga šele na koncu vrnejo na izhodiščno mesto.
...moje mnenje

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45625 (23304) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |