Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

stromar ::
krpan: mislil sem cifro od površina je xxx. Torej prvi x. Tvoja tel. mi ne koristi preveč
Lp

Lp

krpan ::
mogoče že bo čez eno uro gor napisana sam jst jo mam pa že zdaj. slo pregovor pravi kdor prej pride prej melje, tako da bi ta namig že lahko komu prav prišel

whatever ::
160 km^2 je površina Ljubljanskega barja.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

new in town ::
no krpan k si domačin iz pivke...pol itak res morš dobr poznat kraj in se ti kej svita....da bi bil zaklad res lohk skrit pr vm.... men se vse bolj zdi...da neki ne štima...

Yoni ::
krpan nej ti povem de si en velik glumac...zavajaš folk....ta tvoja 160 je zrasla na tvojem zeljniku....
cifra 160 ni za nobeno površino tu realna...če že gremo o petelinjskem jezeru ni prava ne m2, ne km2 ne nič....
kaj si ti slučajno Bašek?
160 je cifra za površino ene bajte....ne bom več govoru...ker vem kje je in pol bom kej preveč povedu....
cifra 160 ni za nobeno površino tu realna...če že gremo o petelinjskem jezeru ni prava ne m2, ne km2 ne nič....
kaj si ti slučajno Bašek?
160 je cifra za površino ene bajte....ne bom več govoru...ker vem kje je in pol bom kej preveč povedu....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

medicinka ::
yoni a maš mogoče msn? ga prosim daš? ti verjamem, itak nisem iz vaših krajev in ne iščem zaklada, samo zanima pa me :) ženski firbec

krpan ::
a pol se boste pa požrl, pa besede nazaj jemal k boste dobil kao taprav namig št.9. jst nč ne lažem tko da ni treba brez veze neki lajat pa žalit

medicinka:
Ne iščeš zaklada, nisi iz njegovih krajev, rada pa bi njegov MSN. Kdo bi razumel ženske
Lp

Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()

lej kok ti naj verjamemo, če ne poveš kako si ga dobil?? pa prideš sem, da boš nekaj prodajal, pa take fore... itak če ga maš res, lahko najebeš od slovenskih novic, če si kak tiskar al pa kaj

stromar firbec:) ne res ne iščem, oki če bi blo blizu, ne bom pa se vozla eno uro in pol v eno smer, pa tut če gre za tolk denarja :)

pol pa povej cel namig, ne pa da tule neki pederišiš, mej ga zase pa bod tih al pa se ne šponi

Poskeniri pa bo.

SebaR ::
Yoni prosim da ne devaš več namigov

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Aaaa, to te privlači.
Če bi želel, da pride v Krambergerjev sklad, bi pobral tistih 10 mio in jim nato sam nakazal denar.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()

Če so km^2 je to LJ Barje.

Res je. Potem bi folk začel počasi v bajte okol sv. Trojice vdirat.

Yoni ::
he he....
sem že povedal.....tam visi na eni veji dol na cesto.....tako da jutri glejte u luft....
PA NE MI HODT KAMPIRAT NA VRT!!!!!!!! KER BOM ZJUTRI CELO ŠTALO NAREDU!!!
sem že povedal.....tam visi na eni veji dol na cesto.....tako da jutri glejte u luft....
PA NE MI HODT KAMPIRAT NA VRT!!!!!!!! KER BOM ZJUTRI CELO ŠTALO NAREDU!!!

YONI: a ni bilo rečeno, da je ček dosegliv vsem (penzionistom...), in da ni na nevarnem mestu? Veja nad cesto se ne ujema najbolje s tem, bom pa vseeno jutri gledal v luft
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()

Morfejus1 ::
Pregledal sem vse občine, ki imajo Sveto trojico (kakršnokoli) in nobena ni velika 160 kvadratnih kilometrov.

Ma če bi rad samo odvrnil folk od tega, da ne bi lazil po njihovih vrtovih. Sej je razumljivo.

160 arov bi pa lahko bil Blejski otok. Ampak kje je tam kakšna trojica pa ne vem.

new in town ::
ne smemo bit preveč pikolovski po mojem je v kkšni jami, al pa pod mostom...po mojem že ni na drevesu....

Mene itak boli kurac ali se krpan in Yoni zajebavata al ne. Sem že obupal nad to oslarijo.

Morfejus1 ::
Na Blejski otok ga ne bi dali, vsaj če drži, da je dostopen vsem (je treba plačat prevoz do otoka)

newzealand1 ::
krpan - če si tolk pameten pol pa pej po ta prekleti ček pa ga dej na forum da ti bomo verjel. čene pa si dej pred bajto PRIVATNO ZEMLJIŠČE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45629 (23308) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |