» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
19 / 75
»»

Morfejus1 ::

Če je na Sveti trojici mora biti ček nekje okoli tistega presihajočega jezera.

Sixty9 ::

Dobr dobr... Pa pustimo takšne zaklade... Am - a bi lohka kdo UPLOADAL članek ponovno, ker so ga odstranili zaradi prevelikega števila obiskov... kiri papki... 8-O 8-O 8-O ;(( ;((
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

krho ::

@maticmlakar: Ja 12m^2 sta preiskala. Čestitam.

edit. Članek:
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krho ()

VaSyCa ::

evo spet doma...

Bil sem v Pivki ,od doma odšel ob treh zjutraj in prispel ob pol šestih,iskal do pol enajstih,zaman,...

srečal sem kar precej folka...čeka nažalost ne,brcamo v temo

Zanimivo... se v Pivki ga niste našli... Mogoče ga pa je res že kdo našel... :\ :\ 8-O :\ :\ (pa hvala za post)

LapD ::

vasyca kakšn avto maš oz skje si? :))

Buldožer ::

Jst sem še mal po TIS-u pogledu. Pa sem najdu še 3 druge Sv. Trojice. Je možno, da je ček blizu ene o ostalih?

Al pa je sveta trojica neki druzga kot Sveta Trojica? Na strani od Slovenskih novic je vse z veliko napisan, tko da bi lahko še kej druzga pomenil.
Al je čist mem?
Več glav več ve. No, ni nujno!

medak ::

jameni se zdi da bi lahko blo to kljuse asociacija na ime, ne pa na določen kraj. sepravi da bi po tej logiki lahko bla še kaka sveta trojica.

Anubis161 ::

Pozdravljeni.. danes zjutraj sem nekaj premišljeval pa sem se na nekaj spomnil.

Vas Radehova:
V Lenartu zaviješ levo ali desno, odvisno od kod prideš.
Radehova je precej blizu Sv. Trojice, ter je 1.826km oddaljena od Lenarta, zaviješ desno se pelješ mimo kapelice in prideš do precej velikega jezera.
Tik ob jezeru je majhni konjeniški klub - videl sem 3 konje, in en zanimiv majhen rdeč traktor.
Jezero je zelo obraščeno z precej visoko travo, zato se moreš kar lepo pokleknit in dobro gledat če hočeš kaj najdet.

Jaz sem sicer bil tam, in pe enih par drugih avtov iz MB, eden celo iz Kranja, ki je spraševal če je kje blizu kak camp, ampak nisem mel kaj dosti časa da bi res podrobno preiskal vso travo, ker je res 5-7 ur hoje in iskanja po visoki travi.
Na začetku jezera, ko parkirate avto je par čolnov, eden je rdeč a v njem ni prav nič razen nekaj umazane vode, zato se okoli čolnov ne trudite ker bi tudi sam skoraj pristal v vodi :D

Če bo kdo šel iskat mu želim veliko sreče, naj ga pa še opozorim na eno stvar.. na začetku jezera sem srečal dva laboda, ki prav nič nista prijazna ko stopiš v bližino vode... sem kar bežal pred enim par metrov...

p.s.
ja paše ena stvar ki sem jo zasledil, ko sem v google napisal "Radehova rdeča":

"V jezeru Radehova pri Lenartu je ribič na trnek ujel največjega slovenskega soma.
Ribo velikanko je ribič ujel malo pred šesto uro zjutraj. Največji slovenski som meri kar dva metra in 45 centimetrov, tehta pa približno 80 kilogramov. Ribič se je s pomočnikom trudil kar 45 minut, da je slovensko ribo rekorderko potegnil iz vode." ( malo kljuse, velika moč? )
to se je pa zgodilo nekje letos aprila

Zgodovina sprememb…

w3t80y ::

Anubis161 a res misliš da bodo kr nekje sredi trave dali not ček ? :)
tega vsekakor niso naredli, mora biti ob/pod/nad nečem konkretnem

Anubis161 ::

zakaj ga pa po tvojem nebi skrili kar ob obrežje v travo?
sicer je pa okoli jezera par mostičkov, možno da bi bil kje tam..

Buldožer ::

Hitr laufi pogledat pod mostičke, magari na kolena..
Več glav več ve. No, ni nujno!

bloody_mary ::

Saj okrog Pivke je tud v glavnem gmajna, tko da okolje je po mojem tko tko na obeh koncih. Samo sem skos bolj mnenja, da ček ni na pivškem koncu. Ker vsi pravite, da v novicah govorijo, da je vse tko na izi. Ampak a kdo pomisli na to, da 10 miljonov zih ne bodo kar tko na izi iz roke dal. Kakšne finte morjo sigurno bit. Ker citat iz Martina Krpana se mi zdi preveč očiten. Če bi bilo tako, bi sedaj že kdo našel ček (če ga seveda že kdo ni našel), ampak pred nami je pa še 5 namigov, tko da kr tko na izi ne bo. Zdej vedo da ves folk rine na Notranjsko, kar naenkrat bo pa prišel en namig, ki bo podrl vso teorijo. Vsaj jst tako mislim, lahko pa da se motim. Upam pa, da komu izmed najbolj zagretih iskalcev, ki so vložili že veliko časa v to, resnično uspe.

Hello folk... dele se furam tle po Šentilju pa tle okol... dele grema z malo pogledat tja k ste rekli... na ono sveto trojico - oz. okoli jezera pa tam... je pa tudi cerkev tam, vsaj tako je videt na zemljevidu... No - ce mate se kej za povedat - kar na dan z besedo... :D Pa hitro - predno mi baterije zmanjka na prenosniku... :\ :D :\

medicinka ::

Ček je bil najden pred pol ure, pri markaciji! Pod kamnom, ki se je dvignil je ležala škatlica.

Zgodovina sprememb…

para! ::

Čestitam medicinka, zdej pa kšn miljonček na moj račun, bi kr lepo zgledal ;)

lp
Death before dishonor!

O ko bi ga le našla jst ;) Mene je poklicala kolegica, da se je tko govorilo tam.

whatever ::

Kje pa to? Na poti na Trojico?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

aambro ::

Bo se kdo potrdil to?

medicinka: kje se to govori?

Pimoz ::

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pimoz ()

Jst pa upam, da je res. Bomo vsaj prišparali nekaj bencina, ki bi ga sicer zagonli brezveze.

para! ::

Dej povej kje točno je bil najden ček, oziroma na kateri od lokacij. Siguren sem, da je bila lokacija omenjena in premleta tudi na slo-techu. Upam, da ga je našel kakšen od Slo-Techovcev, ki so sodelovali v tej temi!

Sicer je pa precej zanimivo, koliko novih članov je ST dobil odkar obstaja ta tema :)

lp
Death before dishonor!

OOOOOOO... a res al kaj? Dej... mi2 se pa ravno vozima okoli... madonca... kira smola... Kdo ga je nasu? Pa kje je to sploh?

ej ne me za 100% vzet, men je to kolegica ppvedla, češ da je na trojici (pojma nimam kje se naj binajdu, ker trojice ne poznam) in da se govori, da je bil ček najden! zdej al je res, al pa so to začel širit v fori oziroma zlobi kteri, pa ne vem! fajn bi blo, če bi še kdo reku, al je res al ne, jst sm pač sklepala da je res

OK... mi2 se boma se vseeno sla naprej...

Frendica se je zajebavala, ček ni bil najden, vsaj ona ne ve za to! Se opravičujem, ona je meni povedala v štosu, sej ni ravno pričakovala, da bom letela povedat na forum! Ček še ni bil najden

Zgodovina sprememb…

v cerkvi je polno slik, kipcev svete trojice

Sveta trojica ne more biti upodobljena, po krščanskem prepričanju bi naj bili to oče, sin in sv. duh, od teh bi lahko samo sina (Jezusa) srečal v obliki kipca. Sicer pa - kako povezuješ kljuse s tem?

To ne drži. Lahko se upodablja vse tri.

:D

Lepo to da se tak norca dela... :D No pa saj ni panike... mi2 sma tu... grema zdaj iskat... SRECNO pa - ZATZELITE MI SRECo... ADIJO ;)

alfika ::

No pa sem si glih sprintala, kje so približno markacije za sv.Trojico v službi, zdej sem prišla domov, sem rekla, mal še počakam, da sonce neha tako žgat in kaj zdej? >:D :'(

Pravkar prišel iz Velikih lašč, vendar nisem nič našel, ker mi je zmanjkalo časa. Če je kdo tam blizu doma naj gre pogledat najpombnejše kraje, ki so povezani z Levstikom. To so Ilijev kozolec (tam naj bi Krpan osedlal svojo mulo) Močilarjeva lipa v Dolnjih retjah (zna bit, da je ček noter v deblu, če je kakšna luknja), spominska soba Levstika v Velikih laščah (mogoče je not, kje pod kakšnim pultom - namid 2) kamnita miza na odcepu ceste za Novo vas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Morfejus1 ()

Gr0unD Zer0 ::

pm pa totih 10 milijonov...
pridem domu, pa ko da se ženi kdo...
avtiiz celja, kranja itd... se skoz trnje(ime vasi) vozijo..
vsi letajo na trojico...
me kar mika da bi skocil na bicikl pa sam šel iskat...
moram pocakat da foter pride domov..

alfika ::

Neki me motjo tile turisti in stopinje. Ali kdo ve, OK, če prideš iz LJubljanske smeri proti Postojni, potem na Ravbarkomandi vidiš stopinje, kaj pa če prideš s Primorske?

Sj ni nujno da jih morš ti vidt. V namigu piše da jih vidijo turisti.

kat ::

naj sm povem, da smo dns celo dop iskal , okol svete trojice vse pregledal, vse kamne prevrnil, markacije iskal, napise, vse res vse kr se je dalo, pa nic. pa tut pr tistmu jezeru ni nic, niti pr cerkniskem jezeru nic.
tko da zdj vec nimam pojma kje bi lahk biu. treba bo pocakat se na kak namig.

kar se pa tice tega da je najden ze, smo tut ze dop to slisal ampak vse v zajebanciji, ker noben nc ne najde..

Ste gledal mogoče kraj kjer je nekoč bila Slovenska vas. Zdj sm se spomnu vrjetno bom šu zvečer pogledat. Dvomm pa kolk jih ve kje je povedat pa tud ne znam.

kat ::

lapd a to je tista kao krpanova vasica, k so zdj sm se rusevine ostale?

ce mas v mislih to, naj ti povem, da smo bli dans tut tam pa ni nic.

LapD,sem iz Ptuja,točneje iz žetal,...rdeč clio,Celjska registracija

No sj možno da sm vidu k je blo en kup avtov. Lepo so me zaprašil tm u hrib, jst pa na kolesu brez vode :D. Si pregledal rdeč gasilski kamion zunaj vasice?

Storm ::

Namigi so še vedno preveč ohlapni, poznam pa tipa, ki je okrog črnega kala enmu kmetu skor ves gozd posekal...LOL.
Markec The Great

lordnox ::

upam da bu ju3šnji namig povedal kej več...

SebaR ::

Jaz samo upam da ni v Slovenskih goricah...da ga nisem lkje zgrešil. Upam da sem dovolj dobro pregledal vsak kamen :)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Matek ::

To ne drži. Lahko se upodablja vse tri.

WTF. Kako bi pa ti upodobil Boga in sv. duha s kipom? :\
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Pimoz ::

golobček in roka ter jezus....
mogoče je na kipu res težje na slikah in mozaikih se pa da....
če en verjameš mi sporoči pa te peljem v grosuplje v cerkev 8-)

Ponavadi se Boga upodablja kor starejšpega modreca, Svetega duha pa kot goloba.

tisti rdeči gasilski avto sem cel pregledal ja,pa itaq je že blo vse prej okrog poteptano :)

AngelOfDeath ::

seveda bi se ;)
edit: Slovnica

Gr0unD Zer0 ::

mene so tudi zaprasili...
km**i..
;(( ;(( ;(( ;((
pardon my fernch...
po vecerji letim z mofo prečesat celi gozd...
in ce je kaj, castim 15 gajb pira

Zgodovina sprememb…

medak ::

tuki vsak nov dan pricakujemo ko da nam bo prinesu 10mio:> vedno znova pravmo:"sam da bo jutrisnji namig kej bol konkreten":>
jebeno je to use skupaj.
meni se zdi da je zaenkrat se vse bl podobno kupu gnoja kokr pa 10mio sit. to kar so nam do zdej dali je po mojem mnenju(mogoce se bo pol izkazalo da ni tako) en drek vredo. dobit moremo kake bl konkretne (mikrolokacija-tretji polotok ina vzhodu:>) informacije, kr za zdej nas lahko sam totalna sreca privede na tocen prostor.
tko da upajmo da bo jutri kej vec znanga:>

heh, najprej smo se jezil, ker ni blo makro lokacij, zdej ko pa vemo makro, pa nas jezi da ni mikro lokacij :)
««
19 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51519 (786) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454065 (3027) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545625 (23304) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116304 (6182) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201642 (1460) eiht

Več podobnih tem