Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
ajtak1 ::
melecke... trikrat sm že napisala da v novicah piše da smo bli bliz mi pa nikol nismo razmislal o stajerski... razumes??????????????
Matek ::
žetale,....sem že na poti
Ne ga srat! A zdejle greš na trojico? Mene bi blo, khm, malo strah .
ajtak1
melecke... trikrat sm že napisala da v novicah piše da smo bli bliz mi pa nikol nismo razmislal o stajerski... razumes??????????????
A lahk poveš, v kerih novicah in kje točno?
Ne ga srat! A zdejle greš na trojico? Mene bi blo, khm, malo strah .
ajtak1
A lahk poveš, v kerih novicah in kje točno?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
ajtak1 ::
prbližn taka je; zdaj vam bomo pokazali kje je skritih 10 mio... pol pa reče poglej gor in pokaže luno... neki tko sam sm jo ful mau vidla... noč ima svojo moč...
malecke ::
Če ste 100% ktera od treh Trojic je taprava grem takoj na pot, (tko da tisti ki nimajo prevoza štart je iz Medvod)!
VaSyCa ::
madmanmato,te lahko prosim da si mi v oporo in dobiš če najdem ček nekaj keša vstran,...nimam nikoga za prebirat forum,,.......poklič če se bo kaj spremenilo,jaz grem,...
Zgodovina sprememb…
LapD ::
aja tista reklama pa sm mislu da je sam zajebancija Ok že vem sam mi vseeno nč ne pove. Kaj bi blo vidt ob luninem sijaju, podnevi pa ne.
SebaR ::
Sam neki Rogaška slatina ali Sveta trojica pri domžalah?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Laufman ::
am, ce koga slucajno zanima tist kar sm prej govoru od slovenske vasi, pa da so se ene karte sm zej najdu. na najdi.si odtipkejte tapru Lonica, pol pa 6. po vrsti (2. k ma doc), sicer je to en referat bl, pomoj od ksne osnovne sole, sam mugoce bo pa uporabno (nikol se ne ve)
Matek ::
malecke
Citiral sem ajtak1, nisem jaz tistega napisal, sori .
VaSyCa
Ja, če bo kaj važnega kdo napisal, ti pošljem SMS, še vedno pa se mi zdi malo brcanje v temo, da greš kar tako gor. Kje boš pa iskala? Pokopališče je dokaj vlko. Poskusi vsaj kaj rdečega najt.
Aja, pa tvojo cifro sem zbrisal iz sporočila. Ljudje, ne objavljat takih podatkov kr na javnem forumu, prehitro se najde kak frik, ki začne težit.
Citiral sem ajtak1, nisem jaz tistega napisal, sori .
VaSyCa
Ja, če bo kaj važnega kdo napisal, ti pošljem SMS, še vedno pa se mi zdi malo brcanje v temo, da greš kar tako gor. Kje boš pa iskala? Pokopališče je dokaj vlko. Poskusi vsaj kaj rdečega najt.
Aja, pa tvojo cifro sem zbrisal iz sporočila. Ljudje, ne objavljat takih podatkov kr na javnem forumu, prehitro se najde kak frik, ki začne težit.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
LapD iz Rateč (vas pod Planico) , sj zato mi je tak shit, k mi je do povsod tok delc, pa se svojga avta nimam (trenutno sm se maturant, tko da bo do avta se dovga )
LapD ::
Ok pol recimo da si že mel svojo možnost lani Joke. Nč grem jst zdj prečekirat to vas, gledu bom pa sam če je kej rdečga za drugo nevem kaj bi lohk.
w3t80y ::
sami maturanti smo tu
če kdo ve kje je (še posebej v sv trojici pri slov goricah) naj pove ker pridem zajle po njega pa se pelava iskat
če kdo ve kje je (še posebej v sv trojici pri slov goricah) naj pove ker pridem zajle po njega pa se pelava iskat
Ej a je kdo v reklami vido ktera produkcijska hiša jo je snemala, mam veze bom točen pomen reklame probal izvedet?
hehe, lan mi je blo res gadno, ker sm za igro zvedu sele dva dni po temu ko ste na forumu objavl, daj zaklad ze najden. Drgac pa ja, velik srece an. S kod si ti drugac ? (no sj sibej zj po cek, jutr odgovor )
mene tko mika da bi kar poletel do tja! Zdaj pa spat ne bom mogel! Mah ste me razrajcali!
w3t80y ::
kdo se spozna na to trojico v slo. goricah! jaz bi šel zdajle tja sam če ne poznaš vasi vsaj malo si izgublen
Ursica a je ta povezana kaj z Martinom krpanom?
w3t80y jaz se kar spozam sem prekmurc in stajerc po rodu in sem dosti hodil ribarit na trojico, pa stric mi zivi 10km vstran, sam nobene povezave ni z Martinom Krpanom to me malce mede
Samo povejte mi kako Sveto trojico pri Slovenskih goricah oz. njeno okolico povezati z namigom MAJHNO KLJUSE VELIKA MOČ
sebar saj to lih pravim da ne najdem nobene povezave. Edin ribe so majhne pa žilave, ko jih vlečeš iz jezera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1458 (725) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3955 (2917) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44404 (22083) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6205 (6083) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1559 (1377) | eiht |