» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
15 / 75
»»

rUsKo` ::

aja hehe...pol si pa vrjetn prsla za nami :)) drgac sm pa jz tam pregledu usak koticek nje...se po tisti potki k je kao neki planinska sm sou ene 500 m u luft :D

malecke ::

Jaz mam jajca sam nevem prit do Trojice(pri Pivki) najnazadnjepa bom sol vse tri trojice premetat zdaj glih

ajtak1 ::

malecke kdo si k zihr se poznava

ajtak1 nevem ce se poznava ker v Maedvodah živim komaj 3 leta poznam pa iz Preske Davida Vuzma je frizer isto kot jaz oba delava pri Miču

ql. a greš na pot?

LapD ::

Ok bil sm u slovenski vasi zdj ampak luni skor ne svetu, razsvetljava je boga pa megla je padla da z lučjo svojga nosu nism vidu. Sm se orientiral na kapelico, ampak okol nje ni blo nč. Bom šu zjutri še enkrat :))

rUsKo` ::

drgac pa pjebi pa deklce...rajs pejdmo u lov k tle je ze itak use postudiran tko d nau nc vec na nou..pa pazte da se kje u temi ne stepemo :P aide

lapd-model. kr tm si biv.. pa zakaj si sou sam ke... a si upoštevov 2 km od križišča???????

Če kdo misl prit u Pivko se dobimo u Postojni pa vas pelem na trojico, najdemo ček pol pa na žur v avio pub kaj pravte :D

Bi šel takoj ampak ne poznam terena in nevem sploh kje naj iščem to me mal j..e, podnev vsaj vidiš kje hodiš

Laufman ::

LapD, ne se prevec skoncentrirat samo na slovensko vas.

V Pivki je tabla na kateri piše da je do vasi še 2km. Pred vasjo je most pod katerim je reka pivka, pregledal sem ga. V vasi sem pregledal kapelco. Pred mostom je pa še ena makadamska pot v katero pa nisem upal ker je blo creepy :)) Uglavnem šuma. Zdj bi res mogu met srečo da najdem alpa točn vedt kje je.

am. namig prav manj kot 2 km. tko da mogoce mal prej ?

whatever55 ::

Me kdo pobere na uncu in greva skupaj pregledat sveto trojico od glave do pet?

aja, kva pa je s stopinjam. A se mer ket bliz stopinje ? al so mogoc misljene kr une na ravbarkomandi

Med vasjo Petelinje (kjer dejansko stoji tabla 2km) in Slovensko vasjo ni nič. Med potjo je bil včasih hangar ker je mel en jadralna padala. Ampak notr res ne upam zdj stikat. Potem se nek časa pelješ, levo desno sam travnik ali grmovje. Malo naprej je mel en hlode zložene in potem ta makadamski odcep, ki me zelo mika. Zjutri grem pogledat k zdj nism vidu res skor nč. Iskal sem rdečo stvar, vse kar je blo je bil hidrant v petelinjah. Kje me je zdj megla najdla tud nevem. So jo novice naročile.

Pište bol počas, zmer je preveč vprašanj :D

maticmlakar: zdj nima smisla res. Če te skrbi gužva ti povem da nism zdj srečal žive duše.

Laufman: ja mislm da na ravbarkomandi, drugače si ne znam razlagat. Sj je dost blizu ubistvu.

Zadnji namig je tud dvoumen NI DALEČ DO SVETE TROJICE, to pomeni da je lahk v radiju 2 km, če jaz prav razumem vse to

sam še eno vprašanje? na začetku je nekdo napisal da se mu zdi da je vidu eno familijo k je najdla ček in to na sveti trojici... zdej k se je izkazal da je res tm nekje me sam zanima a je kdo pomislu na to da je ta familija res že najdla pa pač še ni javla sej majo itak čas do 22. kdo je biv tist k nam je sporoču da je najden ček????????

:) , sporoc jutr, kako bo. Ce ne bos najdu nc, probej mogoce se pod blizu je voda vzet v postev petelinsko jezero (ena izmed poti k pele na trojico tm), no saj kokr sm js brav, itak se bl spoznas k si iz tm doma. js sm bl teoretik na temu podrocju SLO. :D

glede na to da naj bi bil najden ček na trojici, sedanji namig pa pravi da ni daleš do trojice mi ne gre ravno skupaj :)

Sj sm mislu se po jezeru sprehodit. Sam kaj za vraga bi blo rdeče. Edin če je ček rdeč

stromar ::

Najprej nisem nameraval, pa bom vseeno povedal

Jaz sem danes popoldne opazil zelo sumljiv kol rdeče barve, ki ga prej ni bilo, na lokaciji, ki ustreza namigom. Poskusil sem ga zruvati, pa ni šlo, pa tudi ljudje so bili v bližini in sem imel tremo. Vrnem se zvečer, z orodjem, a kol je bil razmajan in sem ga takoj dobil ven ;(( . Spodaj ni bilo nič, niti odtisa kakšne škatice ne. Kopanje v globino ni pomagalo

Upam, da čimprej izvem, če je bil ček najden in kje, ker sem kar jezen nase ;((

O točni lokaciji ne bom govoril

Lp

upam da maš prov... se jutr vidmo ok??? rdeče kapce vsi:) tist k pa najde pa ma da nardi parti a je prov?

jebemti, spet celo noc nam mogu spat :) , mislm da bo to res, da je nekje pod trojico. Nekak se kr vse zdi logicno zj. Se zmerej pa mi ni cist jasn, na kolena pa brez lopate. Js mam se zmeri filing, kokr da je obmocje kjer je cek tako, da se ne da kopat (se prav ni zemla).

stromar iz tvojih prejšnjih postov sklepam da nekje v okolici postojne :8)

stromar tud to bi lahko zadrzov zase k mi greste prov na zivce neki poveste pa neki skrivate... kok me to jezi;((

stromar, pjt senkrat gledat tja an, sam na kolena brez lopate!

ja

Ajd grem iskat ček v svojo postlo če ga najdem:) Fajn spite pa dost sreče za tiste ko maste jutr čas jaz ga namreč nimam me služba omejuje! Lahko noč:D >:D :\ :'( :(

ja in kje se ne da kopat. Pomeni da more bit ziher betonska podlaga. In na pamet mi je prišla samo kapelica. Ta namig, tisti z rdečo srečo in reklama na tv me najbol begajo.

Lahko vam zagotovim, da tam ni nič, o lokaciji pa res ne bi, ker bo potem tam polovica slovenije kopala 10m globoko v zemljo

Mogoče pa ma kdo tam njivo pa bi rabu prekopat :D

stromar a se bojiš da ti kdo dvorišče prekoplje:P :P

lapd preber si lanske namige ti bo bl jasn

jah ne vem beton, asfalt, mogoce celo voda. al pa kokr je prej ena skos govorila (ne spomnem kdo,mensezdi da ajtak1, ce nis sorry) da se ji zdi da je v zraku (kao drevesa pa to). Mozno celo v ksnem lubju od drevesa (na kolena), kj tacga.

ja jz mislm da je na visini

v zraku si ne predstavljam ker nevem če kdo pleza po kolenih. V vodi je spet sumljivo. Lahko ga odplakne, razen če je stoječa.

am, lapd lansklet je bla rumena, bela , rdeca, res neki najbl neumnga in je je blo res zlo zlo mal te barve. tko da karkoli pomojem bi ze znal bit.

a ni bil količek z ene strani rdeč, druge rumen in tretje bel? to ni tko neumn :))

:D aja sj res:D , no se useen je blo zlo zlo mal te barve:D

ja tko je blo... tko da če je letos ta barva rdeča je tud možno da je je mal

no zdj mi je pršla na misel spet ena čudna. Reklama kaže luno, vesolje, nebo. Morebiti je kje kakšna opazovalnica, daljnogled, teleskop al karkoli, ti pa morš na kolena da pogledaš skozi :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

Malecke: ne, ni na mojem dvorišču ;)

A obstaja kakšna tolažilna nagrada za tiste, ki so našli lokacijo, kjer je bil ček?

Se opravičujem, da sem zgornje objavil, sem pa 10 minut tuhtal, ali bi, ali ne bi, če vas to kaj tolaži

Lp

ajtak1 če maš scaner prosim preskeniraj novice pa jih daj na net al pa mi jih pošlji, ker moje pridejo komaj čez 2 urce.

stromat tolazilna nagrada ti je iz naslonjača. Pošlji na novice občino v kateri si ruval količek in mogoče dobiš 100k :))

am. posiljas loh smse, v keri obcini v sloveniji je cek in pol loh dobis 100.000.
jah mozno da tud reklama kej pove an, zakva je nism vidu no

ej sej to so iste novice an, kokr bojo zutri po trgovinah ? da jih kupm:D

Ok to je huj k irc včasih..bom ratu odvisn :D

Sj je prej blo napisan kakšna je reklama. Povejo ne nč sam kamero se zasuka v nebo. Noč je, pa sam luno se vid.

na žalost ne morm poskenirat... sej kar je pomembnga sm vse povedala
««
15 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51458 (725) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
453955 (2917) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47544408 (22087) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116206 (6084) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201559 (1377) eiht

Več podobnih tem