Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
newzealand1 ::
ni panike če nočeš pol ni treba sam pogovarjala sva se da greva jutr nazaj 10 mio deljeno tri. kaj praviš
strojtech ::
S kerga konca slovenije pa ste vsi?
Jest sm Radovljica-Gorenjska. In bom jutri mel najdl do kraja s čekam (se mi zdi )-poleg štajarcev.
Upam, da 8.namig spet ne bo veljav za pol slovenije. Npr.: V bližini je hrib
Jest sm Radovljica-Gorenjska. In bom jutri mel najdl do kraja s čekam (se mi zdi )-poleg štajarcev.
Upam, da 8.namig spet ne bo veljav za pol slovenije. Npr.: V bližini je hrib
LapD ::
En nima smisla novih variant, ker lahko končamo nekje v prekmurju. Se bodo pa slej ko prej mogl začet mal bol konkretni namigi
Mam skriti adut, k ga do zej še noben niti omenu ni in vse se ujema razen stopinj- celo ta 7. namig se ujema Upam pA, da je zraven tega kraja merilec stopinj .
Vneto čakam 8. namig
Vneto čakam 8. namig
Pimoz ::
pred novim namigom vam tole povem:
danes sem biu v ljubljani pr figovcu...ima znakec konja
in takoj pri figovcu zravn stoji en kontejner k meri onesnaženost zraka in stopinje....
ma nismo nič našli....
aja pa še podhod je pod tem kontejnerjem...tm spodi pa sploh nč ni...pa pod kontejner smo tud pogledal...itd itd...pejte sami pogledat jst grem jutri še enkrat...se mi zdi da sm neki spregledov
danes sem biu v ljubljani pr figovcu...ima znakec konja
in takoj pri figovcu zravn stoji en kontejner k meri onesnaženost zraka in stopinje....
ma nismo nič našli....
aja pa še podhod je pod tem kontejnerjem...tm spodi pa sploh nč ni...pa pod kontejner smo tud pogledal...itd itd...pejte sami pogledat jst grem jutri še enkrat...se mi zdi da sm neki spregledov
STJEPAN ::
dobra teorija,vendar mislim da ste pozabili na znano slovensko vas-Hotinja vas-ustreza vsem namigom-čakam samo še osmega
ja ziher je ajdovščina. Dvomim da bi u center ljubljane nastavl ampak dobr..vse je mogoče
Hotinja vas je pa nekje pred Mariborom, ampak prosim ra obrazložitev namigov, predvsem kljuseta.
Hotinja vas je pa nekje pred Mariborom, ampak prosim ra obrazložitev namigov, predvsem kljuseta.
Pimoz ::
drgač....zanimivi so ljutomerski kasači :P
in sploh sem opazil da ste se zelo omejili na neko makro področje
in sploh sem opazil da ste se zelo omejili na neko makro področje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pimoz ()
Vas je dobila ime ime po Cesarju hotinu.Rdeči cesar-imenovana tudi rdeča vas
ob vasi lezi jezero
moznost da prides v ta kraj se samo krizisce v obliki crke T
od krizisca je oddaljena 2km(pise na tabli)kar se navezuje na danasnji in prvi namig
Vas je v blizini MB ja
kraj je znan,obiskovan je bil z romarji,dosti kapelic-v njih bi lahko klecal pa ne rabo lopate
vsakodnevno so obiski turistov za ogled kipca cesarja Hotina
kljuse velika moc-napis na reklamnem letaku v hotinji vasi...sledi napis krpanova pot-tabla
ce je veza z levstikom te je lahko to,cakam le se na osmega ceprav se je danes gnetlo tam kar kopica ljudi
ob vasi lezi jezero
moznost da prides v ta kraj se samo krizisce v obliki crke T
od krizisca je oddaljena 2km(pise na tabli)kar se navezuje na danasnji in prvi namig
Vas je v blizini MB ja
kraj je znan,obiskovan je bil z romarji,dosti kapelic-v njih bi lahko klecal pa ne rabo lopate
vsakodnevno so obiski turistov za ogled kipca cesarja Hotina
kljuse velika moc-napis na reklamnem letaku v hotinji vasi...sledi napis krpanova pot-tabla
ce je veza z levstikom te je lahko to,cakam le se na osmega ceprav se je danes gnetlo tam kar kopica ljudi
Ja lani smo se dokaj hitro omejil, pa je blo pravilno, sam noben ni šu tja do zadnjega dneva (Dejansko bi težko napamet najdu). Pomojem da bomo rabl vse namige do zadnjega, tist k prej najde bo po sreči.
Hm,turisti so tam vsak dan...
stopinje...prebirajo...to ne pomeni da hodijo tam-to pomeni da prebirajo med knjigami zgodovino kraja....ccv
stopinje...prebirajo...to ne pomeni da hodijo tam-to pomeni da prebirajo med knjigami zgodovino kraja....ccv
SellAlej ::
ravno sem prisel domov ... po moji presoji v portorozu ni saj ne tam okoli kjer so tiste reklame za novice in tist pano rdec ... ker swa s punco iskala 5 ur danes ko swa rawno imela cas in nic ... no ja enkrat mi je srce kar poskocil ko sem zagledal pod nekim kamnom nekaj podobnega skatlici bilo je rdece barwe ... potegnem ven in pogledam notri ... in kaj najdem LOL ... en kup usranih robcev ... pa sem mislil da je to to ker so bile okoli stopinje cepraw so bolj podobne pticjim sledem samo ni wazno:) vsak detajl je lahko pomemben ... no ta ni :> treba se sprawt na druge lokacije ...
No zdaj če povzamemo vse možne lokacije imamo celo slovenijo razen gorenjske . Smo na konju -kljusetu.
Laufman ::
prebirati -am nedov. (i i)
1. brati drugega za drugim: hodi po ulici
in prebira napise; z zanimanjem prebira
vsa novejša dela / sedi za mizo in
prebira časopis bere / ekspr. prebirati
obraze ljudi presojati // večkrat brati,
prebrati: prebirati klasike, Prešernove
pesmi
2. večjo količino stvari iste vrste ločevati
po kakovosti: prebirati jabolka za
prodajo; prebirati pobrani krompir /
prebirati na roko; prebirati po velikosti //
odstranjevati slabo zrnje, smeti od
dobrega zrnja: pozimi sta prebirala fižol;
prebirati stolčene orehe / ekspr. srednja
šola strogo prebira učence izbira, odbira
3. s prsti dotikati se, prijemati drugega
za drugim: v zadregi prebirati gumbe na
obleki; prebirati otroku prstke na roki /
ekspr.: prebirati piščal igrati (na) piščal;
prebirati tipke na klavirju igrati (na) klavir;
pren., ekspr. veter prebira lase, liste;
ustnice mu prebira smehljaj
4. odločati se za kaj drugega, zlasti za
drugo opravilo, delo: kaj bi prebiral,
bolje je v rudniku kot na fronti; preveč
prebira delo, službe / pogosto prebira
ljubimce menjava
• star. prebirati jagode na rožnem vencu
moliti rožni venec; ekspr. prebirati fantom
kosti tepsti, pretepati jih; ekspr. prebirati
stopnice stopati po njih
* gozd. prebirati gozd izkoriščati ga s
prebiralno sečnjo
prebirajoč -a -e: prebirajoč knjigo, je
čakal na vlak
(lih nimam nch za pocet)
1. brati drugega za drugim: hodi po ulici
in prebira napise; z zanimanjem prebira
vsa novejša dela / sedi za mizo in
prebira časopis bere / ekspr. prebirati
obraze ljudi presojati // večkrat brati,
prebrati: prebirati klasike, Prešernove
pesmi
2. večjo količino stvari iste vrste ločevati
po kakovosti: prebirati jabolka za
prodajo; prebirati pobrani krompir /
prebirati na roko; prebirati po velikosti //
odstranjevati slabo zrnje, smeti od
dobrega zrnja: pozimi sta prebirala fižol;
prebirati stolčene orehe / ekspr. srednja
šola strogo prebira učence izbira, odbira
3. s prsti dotikati se, prijemati drugega
za drugim: v zadregi prebirati gumbe na
obleki; prebirati otroku prstke na roki /
ekspr.: prebirati piščal igrati (na) piščal;
prebirati tipke na klavirju igrati (na) klavir;
pren., ekspr. veter prebira lase, liste;
ustnice mu prebira smehljaj
4. odločati se za kaj drugega, zlasti za
drugo opravilo, delo: kaj bi prebiral,
bolje je v rudniku kot na fronti; preveč
prebira delo, službe / pogosto prebira
ljubimce menjava
• star. prebirati jagode na rožnem vencu
moliti rožni venec; ekspr. prebirati fantom
kosti tepsti, pretepati jih; ekspr. prebirati
stopnice stopati po njih
* gozd. prebirati gozd izkoriščati ga s
prebiralno sečnjo
prebirajoč -a -e: prebirajoč knjigo, je
čakal na vlak
(lih nimam nch za pocet)
medicinka ::
ja jst sm tut razmišljala, da prebirati stopinje, pomeni stopinje časa. Torej zgodovina. Meni se odpira še en kraj, povem ga ko pride nov namig, vsekakor pa še ni bil omenjen in je so namigi uporabljeni na popolnoma drug način. v glavnem to leto še ni bilo pametnih namigov, vsak kraj ki si ga zamislim, lahko pride v poštev v zvezi s temi namigi, tako da... po moje bo našel ček kak lokalc, ker pozna svoj kraj, niso namgi takšni, da bi si prišel gor, kar vsak. najbolj pa me moti namig: mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti, ker je totalno slovnično nepravilen. sploh ne moreš mimo nekaj delat?! mimo si vsak dan perem srajco, mimo si ogledujem mesto... to ni logike...so se pa znajdli, lani so objavili naslov knjige, letos del iz knjige, ampak nam ne gre in ne gre :)
Pa kje je una k je rekla, da ji bo ena prnesla cajtng. Upam, da ni namig tako očiten, da ga je zase obdržala in se odpravila na pot .
medicinka ::
sam res! :) bo prišla čez pol ure, da je našla ček, ker bo namig : v tem mestu pod tem drevesom čakam ;)
ajtak1 ::
tuki sm... zmotlo me je soliranje nekaterih zato nisem napisala gesla... vam pa povem danes bo ček najden... kdor si ga zeli termovka kave, baterija in najblizji petrol... veliko srece vsem pa cim prej pejte od doma... lov se je zacel
SellAlej ::
zdej je pa tako teli namigi so za en .... :> treba se kaksnega pocakat ker blodimo po celi sloveniji ... gorenjska je po vsh namigih dobesedno izuzeta samo ni pa nujne da je v realnosti tudi :) .... namigi so mi pa dali tole misliti :
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - lepo od tebe ce zavijas
2. Na kolena, pa brez lopate. - potrebujem polivinil ali casopisni papir da se ne umazem kot neki jamar
3. Sreča je rdeča. - menstra? no pa udwisno ce gledas podnewi ali ponoci :>
4. Majhno kljuse, velika moč. - ta mi je se najbol podoben hintu
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - lepo od njih ni kej
6. Blizu je voda. - tudi blizu mene je pipa
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - kdor je to napisal ne bo nikol imel geografije pozitiwne
nevem tole je zaenkrat res premalo ker mi pri teh namigih samo se traparije hodijo po glawi ali pa mi je v glawo stopilo danasnje 5 urno iskanje robcev
lahko povzamem celo te galebe nad menoj ki se tako veselo vozijo in ribice mirno plavajo in se mi smejejo v ksiht k zgledam ko budalo k ise nekaj kar ni sploh tm in dobim tole
17 golobic je zleteu uslo iz kletke vn na plan prek daljnih sirnih daljav do bajerja k ma velik mivke notr in male zlahtne srebrne ribice plavajoce se rikverc
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - lepo od tebe ce zavijas
2. Na kolena, pa brez lopate. - potrebujem polivinil ali casopisni papir da se ne umazem kot neki jamar
3. Sreča je rdeča. - menstra? no pa udwisno ce gledas podnewi ali ponoci :>
4. Majhno kljuse, velika moč. - ta mi je se najbol podoben hintu
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - lepo od njih ni kej
6. Blizu je voda. - tudi blizu mene je pipa
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - kdor je to napisal ne bo nikol imel geografije pozitiwne
nevem tole je zaenkrat res premalo ker mi pri teh namigih samo se traparije hodijo po glawi ali pa mi je v glawo stopilo danasnje 5 urno iskanje robcev
lahko povzamem celo te galebe nad menoj ki se tako veselo vozijo in ribice mirno plavajo in se mi smejejo v ksiht k zgledam ko budalo k ise nekaj kar ni sploh tm in dobim tole
17 golobic je zleteu uslo iz kletke vn na plan prek daljnih sirnih daljav do bajerja k ma velik mivke notr in male zlahtne srebrne ribice plavajoce se rikverc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1432 (699) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3926 (2888) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44102 (21781) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6180 (6058) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1536 (1354) | eiht |