Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
LapD ::
Meni sedmi namig pove, da greš od zadnjega križišča le še naravnost, torej ni nikakršnjega odcepa več. Je pa finta tisti "manj kot dva", kar lahko pomeni, da je zadeva dobesedno na križišču ali pa res nekje dva km stran
tajfi ::
majn kot 2 km. je lahko100 m. 1000 m. 1500 m.kakorkoli to je samo varka kao majn kot 2 km. dobr da niso dali 20 km.
Alpi ::
Mogoče je pa v križišču tabla 2km do kakšnega kraja. To bi pomenlo, da je skrito nekje vmes.
Če je blo lani zakopano, potem mogoče pomeni brez lopate, da letos ne bo. Jst si tko predstavljam en "prepad", ti se daš na kolena, za robom pa je skrit ček
medak ::
neki takega sm oblikovau:>
kljuse: Je majhno in na prvipogled nepomembno, v sebi pa skriva nek večji pomen, ki se zdi na prvi pogled zanemarlivo.
kljuse: Je majhno in na prvipogled nepomembno, v sebi pa skriva nek večji pomen, ki se zdi na prvi pogled zanemarlivo.
r3m1ngt0n ::
A kdo ve če je kje v portoržu prodajalna ferarijev, al je ferari kje parkiran?
Po možnosti pred igralnico?
Če to vse skupi povežete je to to. Če pa ni ferarija sm pa mrzu.
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - križišče na vrhu
2. Na kolena, pa brez lopate. - pod avtomobilom?
3. Sreča je rdeča. - metropol (igralnica), ferrari
4. Majhno kljuse, velika moč. - ferrari - v logotu ima konjička
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - stopinje ob obali
6. Blizu je voda - morje
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - od križišča do metropola je manj kot 2 km
LP
Po možnosti pred igralnico?
Če to vse skupi povežete je to to. Če pa ni ferarija sm pa mrzu.
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda. - križišče na vrhu
2. Na kolena, pa brez lopate. - pod avtomobilom?
3. Sreča je rdeča. - metropol (igralnica), ferrari
4. Majhno kljuse, velika moč. - ferrari - v logotu ima konjička
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. - stopinje ob obali
6. Blizu je voda - morje
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1 - od križišča do metropola je manj kot 2 km
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: r3m1ngt0n ()
Ferarija včeri nisem vidu, so mel pa oldtajmerje parkirane na enem parkirišču. Večinoma Nemci in Avstrijci.
CWIZO ::
No sej tale s ferrarijem ni prevec verjetna.
Ce bi en ferrari nepremicno stal en mesec(?) na mer nekje bi blo ze cist prevec sumljiv.
Ce bi en ferrari nepremicno stal en mesec(?) na mer nekje bi blo ze cist prevec sumljiv.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
r3m1ngt0n ::
Jah, da bi se z mojo teorijo to ujemalo, bi verjetno moral biti avtomobil nekaj časa na istem mestu, ...
LP
LP
Še nekaj razmišljanj s potepanja po Portorožu:
- Na ulici je majhen spomenik bika.
- Dva ferarija sta avtomobilčka pri otroških igralih (lunapark).
- Pogledal sem tudi pod stopnice, ki vodijo od Metropola do obale (čez cesto).
- Na ulici je majhen spomenik bika.
- Dva ferarija sta avtomobilčka pri otroških igralih (lunapark).
- Pogledal sem tudi pod stopnice, ki vodijo od Metropola do obale (čez cesto).
CWIZO ::
Aja, pa konja ima v znaku tutdi Ford Mustang GT ( slika
hancic.info
postar_si ::
pozdravljeni.
Tudi mene so premamili miljončki, pa se vam bom pridružil;)
Ko sem bral namige mi je prvo prišlo na pamet, rojstni kraj Frana Levstika in Krpanovo kljuse. Iz osnovne šole, ko smo bili tam se spomnim tudi enga mlinskega kolesa,...res da se pa drugi namigi ne najbolj ujemajo, bi moral kdo iz okolice Velikih Lašč preverit.
Postojnska jama, se mi zdi .... najbolj logična lokacija.
Portorož je tudi zanimiv, sam namigi se nanašajo na fiksne objekte, tako da parkiran ferari odpade...
Danes grem mimo Postojne, pa si bom šel mal ogledat okolico postojnske jame.
Tudi mene so premamili miljončki, pa se vam bom pridružil;)
Ko sem bral namige mi je prvo prišlo na pamet, rojstni kraj Frana Levstika in Krpanovo kljuse. Iz osnovne šole, ko smo bili tam se spomnim tudi enga mlinskega kolesa,...res da se pa drugi namigi ne najbolj ujemajo, bi moral kdo iz okolice Velikih Lašč preverit.
Postojnska jama, se mi zdi .... najbolj logična lokacija.
Portorož je tudi zanimiv, sam namigi se nanašajo na fiksne objekte, tako da parkiran ferari odpade...
Danes grem mimo Postojne, pa si bom šel mal ogledat okolico postojnske jame.
Heh stem sem se zadnjic ukvarjal
-Blizu je izvir.
-Na glavnem križišču zavij levo. Ali pa desno. Odvisno od smeri prihoda.
-Rdeča, rumena, bela. To mavrica je vesela.
-Parkiraj na pesku.
-Rana ura, zlata ura.
-Neznosna lahkost bivanja.
-Vse poti vodijo v...
-Ni mesto, v njej pa živi 198.000 ljudi.
-Poišči količek in glej namig št. 3.
-Orel je največji predstavnik družine kreguljev. Poznamo jih več vrst: planinski orel, kraljevski orel...
-Pozorno prisluhnite kmetici iz televizijskega spota za Slovenske novice. Njeno narečje vam kaže smer.
-Kdor ne skače, ni Sloven'c.
-Iz številk 9, 2 in 3 sestavite zmagovito kombinacijo.
-Blizu je izvir.
-Na glavnem križišču zavij levo. Ali pa desno. Odvisno od smeri prihoda.
-Rdeča, rumena, bela. To mavrica je vesela.
-Parkiraj na pesku.
-Rana ura, zlata ura.
-Neznosna lahkost bivanja.
-Vse poti vodijo v...
-Ni mesto, v njej pa živi 198.000 ljudi.
-Poišči količek in glej namig št. 3.
-Orel je največji predstavnik družine kreguljev. Poznamo jih več vrst: planinski orel, kraljevski orel...
-Pozorno prisluhnite kmetici iz televizijskega spota za Slovenske novice. Njeno narečje vam kaže smer.
-Kdor ne skače, ni Sloven'c.
-Iz številk 9, 2 in 3 sestavite zmagovito kombinacijo.
severed ::
Lep pozdrav! sem nov na forumu, sam tudi mene zelo mika tehle 10 miljonckov, in bi rad se kako svojo idejo zraven dodal...
Zanima me, ce je kdo ze slucajno pomislil na geometrično središče slovenije ali tako imenovani GEOS, kjer se nahaja spomenik, na katerem tudi piše natančna geografska lega spomenika, v stopinjah minutah in sekundah. to stopinje vsak dan prebirajo turisti...
blizu se nahaja vas vače, znana po vaški situli, ki je bila narejena iz brona, če se ne motim, in bron je nekako dreče barve?
blizu pa je tudi vas litija, ki me nekako poveže na tisto kobilo, popotovanje od litije do čateža.
drugače pa so na sami vaški situli tudi razni konji gor.
po brskanju interneta sem ugotovil, da bi naj bilo blizu tudi polno malih izvirckov vode in potokov, tako da se mi stvar zdi se kar malce zanimiva...
ce je kdo doma tam blizu, lahko pove se kaj vec o asociacijah, ce se komu da, se mi zdi, da ne bi bilo napacno, ce bi se ta konec slovenije dodali med aktualne kraje, kjer se zaklad nahaja
z veseljem bi se vozil okoli in iskal primeren kraj, vendar iz savinjske preiskati pol slovenije je kar zalogaj, vendar najvecja ovira je SMOTANA NEPOTREBNA MATURA
Zanima me, ce je kdo ze slucajno pomislil na geometrično središče slovenije ali tako imenovani GEOS, kjer se nahaja spomenik, na katerem tudi piše natančna geografska lega spomenika, v stopinjah minutah in sekundah. to stopinje vsak dan prebirajo turisti...
blizu se nahaja vas vače, znana po vaški situli, ki je bila narejena iz brona, če se ne motim, in bron je nekako dreče barve?
blizu pa je tudi vas litija, ki me nekako poveže na tisto kobilo, popotovanje od litije do čateža.
drugače pa so na sami vaški situli tudi razni konji gor.
po brskanju interneta sem ugotovil, da bi naj bilo blizu tudi polno malih izvirckov vode in potokov, tako da se mi stvar zdi se kar malce zanimiva...
ce je kdo doma tam blizu, lahko pove se kaj vec o asociacijah, ce se komu da, se mi zdi, da ne bi bilo napacno, ce bi se ta konec slovenije dodali med aktualne kraje, kjer se zaklad nahaja
z veseljem bi se vozil okoli in iskal primeren kraj, vendar iz savinjske preiskati pol slovenije je kar zalogaj, vendar najvecja ovira je SMOTANA NEPOTREBNA MATURA
medak ::
uh se en z maturo:>
pol sva na istem.
uglavnem bron ej rdečkaste barve, ki pa po parih tednih oksidira in ni vec prou nic rdec ampak cel zelen:>
pol sva na istem.
uglavnem bron ej rdečkaste barve, ki pa po parih tednih oksidira in ni vec prou nic rdec ampak cel zelen:>
Amare ::
@severed
Verjameš ali ne, tudi jaz sem včeraj po netu brskal glede GEOSS-a. Nekaj namigov glede tega je že logičnih ampak vsaj 1/3 teh namigov lahko povežemo s polovico Slovenije. Jaz še vedno ostajam pri občini Cerknica. Sem čakal na bolj konkreten namig ampak ni bilo nič. Čakam 8.namig.
Verjameš ali ne, tudi jaz sem včeraj po netu brskal glede GEOSS-a. Nekaj namigov glede tega je že logičnih ampak vsaj 1/3 teh namigov lahko povežemo s polovico Slovenije. Jaz še vedno ostajam pri občini Cerknica. Sem čakal na bolj konkreten namig ampak ni bilo nič. Čakam 8.namig.
strojtech ::
Lep pozdrav,
sem tud nov in sem si vzel cajt, da sem prebral vse vaše poste.
Po mojem mnenju bo 8.namig odločilnega pomena in bo točna lokacija znana, tko, da tisti ki bo imel večerno izdajo novic naj čim prej napiše na ta forum. Sam ne mislim iskat čeka (sem z gorenjske, kjer čeka ni ), razen, če bom 100% prepričan v lokacijo. Na žalost tud jest mam še maturo za opravt in se ne morem 100% posvetit iskanju čeka.
Zanima me, če bo naslednje leto spet ta igra?
sem tud nov in sem si vzel cajt, da sem prebral vse vaše poste.
Po mojem mnenju bo 8.namig odločilnega pomena in bo točna lokacija znana, tko, da tisti ki bo imel večerno izdajo novic naj čim prej napiše na ta forum. Sam ne mislim iskat čeka (sem z gorenjske, kjer čeka ni ), razen, če bom 100% prepričan v lokacijo. Na žalost tud jest mam še maturo za opravt in se ne morem 100% posvetit iskanju čeka.
Zanima me, če bo naslednje leto spet ta igra?
A ma kdo časopis, al vsi prek neta dobite namige?
V sobotnem izvodu (10.06) je drugje kot namig napisano še tole:
Denar ne raste na drevesu, lahko pa je skrit pod njim.
A preverte še ostale izvode?
V sobotnem izvodu (10.06) je drugje kot namig napisano še tole:
Denar ne raste na drevesu, lahko pa je skrit pod njim.
A preverte še ostale izvode?
whatever ::
Vsi smo ratal čist obsedeni s tole oslarijo. Juter pa gremo na vlko trošit bencin, če se bo naslednji namig skladal z lokacijo ki jo imam v mislih.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Laufman ::
Sami maturanti. No se prdruzujem. drgac ajtak1, sm iz Rateč in mam skuter . Ma ja, js mislim, da je se zmeri treba razmišlat o Krpanu, ker kljub vsemu da se enim zdi prelahko, morjo dat nekej tacga, da pozna cela SLO, tega pa ni velik, tko da js se zmeri favoriziram Postojna,Pivka,Cerknca. Bomo vidl...
whatever ::
Al pa bivši maturanti... eni smo že študentje, pa vseeno naivni . Dejte dans čimprej objavit naslednji namig, prosim.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()
lordnox ::
komi čakam na osmi namig....če se tudi osemka ujema z mojo lokacijo grem pogledat hehe kr dns nism mew cajta...
češnja ::
Lep pozdrav vsem iskalcem. So me kar "vznemirili"....s temi milijončki. Jih je pretežko zaslužit da bi bil človek tako malodušen. Upam da bom lahko kaj pomagala z mojim razmišljanjem. Kot veliko vas sem tudi jaz usmerjena k Martinu Krpanu. Žal pa je kar precej hodil okoli, tako da to ni siguren namig. Sicer pa mi po glavi rojijo češnje. So rdeče, pa na primorskem so že zrele...pa nekje sem prebrala da "denar ne raste na drevesu...lahko pa leži pod njim". Za stopinje pa mislim da je mišljeno take ki jih človek naredi, ne pa temperaturne. Tako da je verjetno treba mal hodit.
ajtak1 ::
cau! no dejmo se yment kdo gre dons ponoc na petrol po cajtng... jz sm sla vceri
drugac sm bla pa dons na geossu pa ni blo nc. pa nism bla edina dva sta ful iskala... jy mislm da mormo iskt po visini in da bo slej k prej geslo poyorno poslusaj reklamo... aja ne geosu nism najdla nc tok da veste...
drugac sm bla pa dons na geossu pa ni blo nc. pa nism bla edina dva sta ful iskala... jy mislm da mormo iskt po visini in da bo slej k prej geslo poyorno poslusaj reklamo... aja ne geosu nism najdla nc tok da veste...
Tisti, ki objavi 8. geslo mu potem ko najdem ček vrnem denar za časopis , pa če bo hiter pa še kšn milijonček
Kdaj pa pridejo večerne novice z novim geslom na črpalke?
Kdaj pa pridejo večerne novice z novim geslom na črpalke?
lordnox ::
kdaj pa izide časopis ponoči...mislim ob kaki uri se ga gre kupit ? in kolk stane heh k lahko bi šu jst če bom mew cajt samo nevem... k itaq grem samo tja oprem en šasopis pogledam namig in grem domov hehe kej si bom neki rabu dnar sej nerabim cewga časopisa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lordnox ()
new in town ::
me prov zanima ce je kdo dons nasel zaklad...jaz sem bla v postojni oz.v , pred postojnsko jamo in je blo nekaj rdecga kjer bi lahko bil skrit zaklad...sicer je blo bl roza rdece barve in ko smo to pogledal je blo pod tem prostora za en tulec...blo bi mozno da bi bil to cek...mogoce se je pa sam nekdo hecal...me pa prov zanima...
Ja ta je dobra-greš na črpalko, prašaš če so dobil nove novice, pol začneš brskat in, da ne bo čudn zgledal vprašaš prodajalca, če ve npr. če je v časopisu sosedov vnuk k je je mel afero z ovcam itd...in najdeš stran z 8.geslam.
Mal heca
Mene zanima kašno predstavo mate o tem kolk ljudi dejansko išče ček- so pripravlen se odpravt na pot?
Jest mislm, da jih je okoli 200 in nič več.
Mal heca
Mene zanima kašno predstavo mate o tem kolk ljudi dejansko išče ček- so pripravlen se odpravt na pot?
Jest mislm, da jih je okoli 200 in nič več.
new in town ::
men se pa zdi to provzyabavno...prvic sem vedla kje je zaklad pa nism sla prevert...zdej pa zakaj pa ne...gres na izlet in se mal zabavas...
Morfejus1 ::
Ja jaz sem tudi že ene tri namige nazaj pomislil na Geoss samo ne vem koliko je to kaj turističa lokacija. Drugače sem pa pomislil tudi na opuščeni rudnik živega srebra v Litiji. Z njim se ujemata vsaj dva namiga: na kolena pa brez lopate (mogoče kakšen rov), malo kljsue velika moč (iz Levstikovega romana).
claudy ::
Strojtech ... koliko ljudi išče ček? Sigurno jih je več kot si ti napisal ... samo mi mlajša generacija raje debatiramo tukaj po forumu in sedimo pred računalniki ... Tisti starejši, sploh penzijonisti, ki imajo čas, pa definitivno ne poznajo in ne vejo kaj psloh forum je :), pa se odpravijo vsak dan v drugi kraj .... saj na koncu boste videli, bodo spet kakšne tetke našle ček kot lani, ali pa strički ... nimam nič proti, naj najde tisti kateremu je namenjeno, ampak tako bo - nekdo ki nujno potrebuje denar bo ostal praznih rok - definitivno !!!!
ajtak1 ::
moja frendica dela na petrolu pa mi bo verjetn ob 11 prnesla novice... tko da vam sporočim geslo če ga dobim... na geosu je pa tko ta glavni spomenik se mi zdi zelo atraktiven in da vidiš podnjim morš it na kolena... in sm pogledala pa ni blo nč zanimivga... pol so tm še trije velki grbi inn za slovenskim je električna omarica kjer tud ni blo nč... pol sm si ogledvala zastave (saj veste da je moje mnenje da se tokrat skriva na višini) in ni blo nikjer nč vidt... dva sta bla pa tud tm in sta še kr ornk okolico pršnofala pa nista nč najdla sam jz sm pol pred njima šla dam... men ni blo nč sumlivga... sam nekak sm ful dobila občutek da je bil ček tm in da sm bla prepozna... zmeri bl k povezujem gesla za geos se mi zdi da je to to sam da je že najden... moje mnenje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1431 (698) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3926 (2888) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44102 (21781) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6180 (6058) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1536 (1354) | eiht |