Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
claudy ::
Lepo pozdravljeni vsi skupaj ... da na hitro (ker sem v službi) še jaz napišem en kratek komentar: V BLIŽINI JE VODA, to je 6.namig. Ampak POZOR !! - to je samo namig, ni nujno da se ta voda navezuje na slapove, jezera, morje ... lahko je blizu tega čeka en majhen potok in je ta potoček omenjen v tem namigu. Lahko je nekje kakšna stara štirna, vodnjak ... tu je tudi voda....hmmm
Mislim,da ta namig ne bo nič rešil; vprašanje kaj bo jutri .... verjetno pa isto s*anje kot danes
Mislim,da ta namig ne bo nič rešil; vprašanje kaj bo jutri .... verjetno pa isto s*anje kot danes
tajfi ::
ja medak sej sem si mislil da je tako ker poznam soline dobro sm tud sam delal dol pred10 leti. tako, dajih tam mislim da niso nastavli med delovce.
če pa mal razmislite blizu je voda ---- voda je povsod blizu nečega in še blizu kolk je to 10 m--100 m-- 1km ali več???
Tajfi, bova šla k mojim staršem iskat ček, ker je blizu voda. Potok, štirna, ...
ziher je tam, haha
ziher je tam, haha
Vreme je že lepo, samo kaj ko moram biti zaprta med temi štirimi stenami in se skrivam pred soncem, kot ta ček o katerems e že nekaj časa tukaj govori ... samo sem pa prepričana, da imaš ti Tajfi eno prednost. Za ček nihče ne ve kje je, za to kje se pa jaz nahajam si pa edini na forumu ki ve
a ste čist obupal na tem forumu nobene debate več o miljonih ka je zdaj to ne vržt puško v koruzo.
LapD ::
Edina voda gor je, če si jo v flaški prneseš Ampak pozor, na začetku ene od poti je štirna (prazna), zato tudi rečemo, da gremo od štirne, če gremo tam. Ni pa vode
LPP ::
Sm su dans skoz Portoroz, ki ustreza 1., 5. pa 6. namigu, pa ni blo nobenga rdecga ferarija (3., 4.) tam parkiranga, da bi pod njem poiskal cek :/
Cokolesnik ::
Je z mano oz. brskalnikom vse v redu? Ura je namreč 12.11, ko mi je na spletni strani Slovenskih novic odprlo še star (5.) namig, ob 12.14 pa ob naključni osvežitvi strani dobim na ekran že 6. namig.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Nč ni narobe s tabo lol. V spominu je ostala prejšnja slika, zato se je ob osvežitvi naložila nova.
medak ::
ja jz sm soline odpisal. edino ce ne bo res kak konkreten namig ju3.
zdej pa iscem prevoz da se zapeljem do črnega kala:>
zdej pa iscem prevoz da se zapeljem do črnega kala:>
Laufman ::
ker ce se da mislm, da bi lahko blo to to. ker pise MIMO vsak dan turisti prebirajo stopinje, se prav nj bi bil ta kraj zraven tega (se pravi zraven avtoceste, ki samo poteka mimo kraja (ravbarkomanda - Postojna), oziroma zraven Crnega Kala)
Laufman ::
glede namiga na kolena pa brez lopate, pa mislm da hoce povedat, da kjer je cek ni zemlje, ampak nekej kjer se ne da kopat (voda,asfalt,beton...), vrjetn se je treba zravn se sklont nekam.
SebaR ::
A lahko lepo prosim eden napise vse namige v en post ker jaz sem malce zmeden :).
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
AngelOfDeath ::
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.
2. Na kolena, pa brez lopate.
3. Sreča je rdeča.
4. Majhno kljuse, velika moč.
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
6. Blizu je voda
2. Na kolena, pa brez lopate.
3. Sreča je rdeča.
4. Majhno kljuse, velika moč.
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
6. Blizu je voda
edit: Slovnica
newzealand1 ::
ček bo do nedelje najden. slišim govorice da se ve kje naj bo bil. kurbe povedat pa nočjo sam tolk da je primorska
ej na ravbarkomandi se tud da stopinje brat ane ?
Sem že na prejšnji strani ali celo dve nazaj pisal o tej možnosti. Se mi celo sanja za en kraj kamor bom šel pogledat
Sem že na prejšnji strani ali celo dve nazaj pisal o tej možnosti. Se mi celo sanja za en kraj kamor bom šel pogledat
r3m1ngt0n ::
Jest pa počakam na jutrišnji namig in če je v skladu z mojo teorijo in povedanim na tem forumu - pičim pogledat. Če ni, pa ...
Se vidimo jutri
Se vidimo jutri
Storm ::
Na črnem kalu se že od ponedeljka svaljka folka da popizdiš, skor ne verjamem da ga še niso našli, če je res tam. Jst sem bil v pondelek, moj kolega včeri, prečesava svu pizdarijo, pa ni in ni. Vedno manj verjamem v Črni kal.
Zgolj ena asociacija na Krpana. Veste da se unem hudem busu, ko ej sestavljen iz dveh delov reče tud krpan?
Zgolj ena asociacija na Krpana. Veste da se unem hudem busu, ko ej sestavljen iz dveh delov reče tud krpan?
Markec The Great
Storm ::
To z vodo je samo zavlačevanje, ker vodo imaš na področju Slovenije povsod najmanj na 500m daleč. Tk ko je bil izvir Zelenci ene par km iz Planice...brez veze.
Markec The Great
VaSyCa ::
kero je pa mišljeno križišče če je tu govora o viaduktu...kolko blizu črnega kala pa je Postojna ali pa Pivka??
VaSyCa ::
po kaki logiki pa je pol povezano vse na črni kal,mislim Krpan,...ker 20km je kar daleč....al še kaka tehtna asociacija ???
Sam kater namig namiguje konkretno načrni kal se tud jst sprašujem. Če je le zaradi table z temperaturo, bi lahko iskali po celi sloveniji te table. Črni kal - Pivka je pa malo več kot 40km
fernk ::
hello vsi člani tega foruma....jaz sem čisto nov tlele :).
Mal sem prebiral vse tole pisanje .....pa mi ni jasn zakaj tok rinete ravno na črni kal ?.....vode ni tam zraven.....ok meri se stopinje...krpan. se reče mostu tud res...vsekakor je ena izmed glavnih možnosti.
Mislim pa da ste čist pozabili na en kraj za katerega se mi zdi da je zelo povezan z vsemi gesli :)
Mal sem prebiral vse tole pisanje .....pa mi ni jasn zakaj tok rinete ravno na črni kal ?.....vode ni tam zraven.....ok meri se stopinje...krpan. se reče mostu tud res...vsekakor je ena izmed glavnih možnosti.
Mislim pa da ste čist pozabili na en kraj za katerega se mi zdi da je zelo povezan z vsemi gesli :)
iggy ::
Lahko so tudi stopinje za zemljepisno širibno/dolžino. V trebnjem je tabla ki kaže da gre čez vzporednik in stopinje.
Hey, you're fat!
iskalec111 ::
Lep pozdrav vsem iskalcem. Sem intenzivno prebral vaša ugibanja...Imam občutek, kje bi to lahko bilo, vendar bom počakal do jutrišnjega namiga, da mi to potrdi. Glede tistih, ki menite, da slovenske novice ne bodo objavile, da je bil zaklad najden... Slovenske novice bodo TAKOJ objavile, da je zaklad najden!Zakaj? Ker morajo čimveč služiti tudi mobilni operaterji in da si morda povrnejo tistih 10 MIO SIT. Ko bo namreč ček najden, se začne igra "DO ZAKLADA IZ NASLONJAČA", kjer boš poslal SMS z vsebino, v kateri občini se nahaja zaklad, potem pa bodo izmed pravilnih odgovorv izžrebali 10 srečnežev, ki bodo prejeli vsak po 100.000 SIT. Prej ko bo objavljeno, da je zaklad najden, več SMS-jev, več zaslužka... To je moje mnenje. Lep pozdrav in obilo uspeha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1431 (698) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3926 (2888) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44101 (21780) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6180 (6058) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1535 (1353) | eiht |